Nudetuin wenst je een sfeervolle kerst en een buitengewoon mooi 2020!

Heb jij het echte kerstgevoel al? Wij wel! Dat gevoel zegt ons dat het tijd is om nog even terug te kijken op het afgelopen jaar en dan snel uit te kijken naar volgend jaar. Nudetuin kijkt met trots, plezier en dankbaarheid terug op 2019. Trots, omdat wij weer nieuwe klanten én bestaande klanten hebben kunnen helpen. Met plezier, omdat wij elke dag blij zijn te mogen doen waar we van houden. Dankbaar, omdat zo veel klanten op ons hebben vertrouwd. Het was een mooi jaar, waarin we natuurlijk ook interessante blogs met jou hebben gedeeld. Dit is blog 51 van 2019, dus je hebt er nog eentje van ons tegoed dit jaar! Laten we in dit blog nog eens terugkijken naar de top 5 blogs van het afgelopen jaar.

 

1. Is kunstgras milieuvriendelijk?

Verduurzaming.. Misschien is dat wel hét woord waar velen het meest mee te maken hebben gehad in 2019. Alles draait om verduurzaming, om een goede zorg voor de aarde en aandacht voor mens, dier en milieu. Niet vreemd dat mensen zich ook af beginnen te vragen of kunstgras milieuvriendelijk is. Wij legden het je precies uit in ons blog: Is kunstgras milieuvriendelijk?

 

2. Natuurstenen tuintegels: welke soorten zijn er?

Natuursteen blijft een prachtig product. Veel mensen zijn gecharmeerd van natuursteen, maar hebben eigenlijk geen idee hoeveel verschillende soorten er zijn. Dit kan voor behoorlijk wat verwarring zorgen als je een keuze wilt maken voor nieuwe natuurstenen tuintegels. Wij hielpen je op weg in ons blog: Natuurstenen tuintegels: welke soorten zijn er?

 

3. Je tuin winterklaar maken? 8 tips!

De winter is nu toch echt aangebroken. Een witte kerst 2019 kunnen we helaas wel vergeten. Zoals het er nu naar uit ziet wordt het vooral regenachtig! Maar goed, we staan nog aan het begin van de winter en wie weet wat de winter van 2020 ons nog gaat brengen. Daarom is het goed om je tuin klaar te maken voor de winter, zodat je niet last minute nog van alles moet doen. Check ons blog: Je tuin winterklaar maken? 8 tips!

 

4. Zwarte tuintegels – 5x inspiratie van Nudetuin

Zwarte tuintegels worden steeds populairder, maar het ene zwart is natuurlijk het andere zwart niet. Er zijn egaal zwarte tuintegels, maar ook unieke designs in een aparte sfeer. Als jouw voorkeur uit gaat naar zwarte tuintegels, dan heb je meer dan voldoende keuze. Natuurlijk hebben wij ook een aantal mooie opties in ons assortiment. Wij gaven je een aantal goede ideeën met ons blog: Zwarte tuintegels – 5x inspiratie van Nudetuin.

 

5. Een moderne tuin met beton: 5 tips!

Betonlook.. We kunnen er echt niet meer omheen. Het is dé trend voor in huis en voor in de tuin. Natuurlijk kun je in de tuin prima aan de slag met beton om te zorgen voor een moderne tuin, maar hoe doe je dat precies? Natuurlijk hebben wij met je meegedacht en zo kwam wij op ons volgende blog: Een moderne tuin met beton: 5 tips!

 

Fijne kerst en een buitengewoon mooi 2020!

Nudetuin wenst iedereen een mooie, sfeervolle en gezellige kerst 2019! Wij kijken uit naar een vers jaar vol nieuwe uitdagingen. Laten we er samen een onvergetelijk nieuw jaar van maken! Geniet van lekker eten, warmte, lichtjes en heel veel gezelligheid de komende dagen en maak er een buitengewoon mooi 2020 van!