Nudetuin en het coronavirus: hoe doen we dat?

Nudetuin biedt klanten de mogelijkheid om online te bestellen in onze webwinkel. In deze tijd, waarin corona de hoofdrol in ons leven speelt, kun je natuurlijk nog altijd even veilig online bestellen. Wij doen er alles aan om je bestelling op tijd te leveren, zoals je van ons gewend bent. Daarnaast kun je Nudetuin natuurlijk ook bezoeken. Onze showroom aan het Nudepark 93 in Wageningen is nog steeds geopend. Wil je onze showroom bezoeken? Dan vragen wij je wel om rekening te houden met een aantal maatregelen die wij hebben genomen, voor jouw veiligheid en die van ons. Hieronder vind je een overzicht van de corona maatregelen van Nudetuin.

 

We houden gepaste afstand

Het is belangrijk dat er altijd een gepaste afstand wordt gehouden tot elkaar. Wij gaan natuurlijk graag het gesprek met je aan en wij zijn er om je te informeren over de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij je nog altijd graag van een professioneel advies wanneer je dit wilt. Wel doen we dit alles op afstand. Wij houden ons aan de minimale afstand van 1,5 meter tot anderen. Wij vragen je om hier zelf ook goed rekening mee te houden als je onze showtuin bezoekt.

 

Handen schudden doen we even niet

Bij Nudetuin houden we van een persoonlijke service. Wij geven onze klanten graag de volle aandacht en we leren je graag kennen als je bij ons bent, zodat we je ook een persoonlijker advies kunnen geven. Helaas moeten wij in dit proces een belangrijke fase, die voorheen zo gewoon was, overslaan. Handen schudden doen we momenteel namelijk niet. Het blijft helaas bij voorstellen op afstand. Toch zetten wij ons nog steeds wel goed in om je zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn.

 

Contant betalen is tijdelijk niet mogelijk

Geld is geld. Daar kunnen we het allemaal over eens zijn. Helaas is het betalen met contant geld in deze tijd ineens op veel plekken niet meer mogelijk. Geld wordt immers door veel handen aangeraakt. Wij hebben dan ook de maatregel in moeten stellen om tijdelijk uitsluitend betalingen per pin te accepteren.

 

Voel je je niet helemaal fit?

Het coronavirus lijkt bij iedereen andere symptomen te veroorzaken. De meest voorkomende symptomen zijn verkoudheidsklachten en koorts, maar er zijn ook mensen die hevige hoofdpijn ervaren of kortademig zijn. Met het oog hierop moeten wij je vragen om thuis te blijven wanneer je je niet fit voelt. Je bent natuurlijk altijd welkom bij ons als je je weer kiplekker voelt!

 

Een afspraak maken is mogelijk

Wij doen er alles aan om goed te zorgen voor jouw veiligheid en die van ons tijdens je bezoek aan onze showtuin. Het hele assortiment is te bekijken in de buitenlucht, waardoor ook goed de minimale onderlinge afstand van 1,5 meter kan worden gehanteerd. Je kunt altijd online bestellen voor je eigen veiligheid. Wil je langskomen en zeker weten dat er een verkoper voor je klaarstaat? Dan kun je een afspraak maken voor je bezoek. Hiervoor kunt je contact met ons opnemen via info@nudetuin.nl of door te bellen naar 0317 – 765 005.

 

Blijf gezond!