Nieuw gebakken klinkers: 5 voordelen

Nieuw gebakken klinkers zijn ideaal voor een mooie sierbestrating in de tuin. De natuurlijke klinkers zijn gemaakt van rivierklei en gebakken bij een bijzonder hoge temperatuur. Als je nieuw gebakken klinkers in de tuin wilt leggen als sierbestrating, dan profiteer je van diverse belangrijke voordelen. Nudetuin geeft je de 5 belangrijkste voordelen van deze gebakken klinkers.

 

1. Kleurechte gebakken klinkers

Gebakken klinkers zijn kleurecht, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je na een aantal jaren tegen fletse kleuren aan zit te kijken. De nieuw gebakken klinkers zijn beschikbaar in diverse kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor meerdere kleuren klinkers voor een natuurlijk en speels effect. Wil je liever een effen kleur die goed past bij deze tijd? Dan kun je de grijze gebakken klinkers overwegen. De kleur blijft altijd behouden, dus je geniet er eindeloos van. Uiteraard kunnen de gebakken klinkers in diverse verbanden worden gelegd.

 

2. Gebakken klinkers zijn waardevast

De nieuw gebakken klinkers verliezen nooit hun waarde. Sterker nog, door de jaren heen worden zij in de meeste gevallen zelfs meer waard. Dit heeft te maken met het feit dat de gebakken klinkers alleen maar mooier worden naar mate zij langer liggen. De authentieke uitstraling wordt steeds intenser en dit verhoogt de waarde van de klinkers. Dit geldt voor alle klinkers, dus zowel voor de grijze als voor bijvoorbeeld de rode gebakken klinkers.

 

3. De hoogste kwaliteit

Gebakken klinkers zijn letterlijk oersterk. Dit heeft vooral ook te maken met het feit dat de klinkers zich niet gemakkelijk laten beïnvloeden door zaken van buitenaf. Ze zijn goed bestand tegen een hoge belasting, tegen extreem lage én extreem hoge temperaturen, tegen de meest uiteenlopende chemicaliën en tegen strooizout. Gebakken klinkers houden altijd vast aan hun kwaliteit, waardoor zij met gemak een levensduur van meer dan een eeuw behalen.

 

4. Weinig onderhoud aan nieuw gebakken klinkers

De nieuw gebakken klinkers vragen niet veel van je. Je hoeft ze niet met regelmaat schoon te schrobben om vlekken te voorkomen, zoals dit bij diverse soorten sierbestrating wel wenselijk is. Gebakken klinkers hebben niet veel aandacht nodig om gewoon mooi en hoogwaardig te blijven. Een ideale keuze voor onderhoudsvriendelijke tuinen dus.

 

5. Gezellige sfeer in de tuin

Gebakken klinkers hebben een heel specifieke en herkenbare uitstraling. De authentieke look zorgt voor een geweldige sfeer in de tuin. Combineer deze sfeer met andere sfeerelementen, zoals een Gardeco tuinhaard BBQ, en je wilt je tuin eigenlijk helemaal niet meer uit. Als je zoekt naar een gezellige, authentieke en luxe sfeer in je tuin, dan zijn de nieuw gebakken klinkers zeker een goede keuze.

 

Nieuw gebakken klinkers bestellen / kopen bij Nudetuin

Wil jij nieuw gebakken klinkers in je tuin, in een kleur of kleurencombinatie die bij jou past? Dan heeft ons assortiment zeker wat jij zoekt. Wij nodigen je uit om onze showtuin in Wageningen eens een bezoek te brengen. Hier kunnen wij je adviseren en je kunt direct de gewenste nieuw gebakken klinkers kopen. Wil je liever nieuw gebakken klinkers bestellen in een online winkel? Dan ben je welkom in onze webwinkel. Voor meer informatie of advies over ons assortiment nieuw gebakken klinkers kun je natuurlijk altijd contact opnemen.