De mooiste tuintegels voor de betonlook tuin

De mooiste tuintegels zijn heel verschillend van elkaar. Iemand die houdt van een warme, mediterrane uitstraling zal andere tuintegels mooi vinden dan iemand die houdt van Scandinavisch of modern. De mooiste tuintegels zijn dan ook eigenlijk vooral de tuintegels die passen bij jouw ideale sfeer. Hou jij van de betonlook trend en zoek jij de mooiste tuintegels voor jouw betonlook tuin? Dan stelt Nudetuin je graag 5 interessante opties voor.

 

1. GeoCeramica Concreet Smoke

In ons assortiment keramische tegels vind je de prachtige GeoCeramica Concreet Smoke met een unieke uitstraling. Deze look sluit perfect aan bij de uitstraling van beton, waardoor je een mooi geheel in de tuin creëert. Deze tegels behoren niet alleen tot de mooiste tuintegels voor de betonlook tuin, maar ook tot de meest praktische. De tuintegels zijn namelijk heel eenvoudig te reinigen.

 

2. GeoCeramica Concreet Black

Wil je een stapje donkerder, maar wel de uitstraling van beton behouden? Dan kun je eens kennismaken met de GeoCeramica Concreet Black, een indrukwekkende keramische tuintegel met een intense kleur. Deze tegel is vlek- en zuurbestendig. Daarnaast behoort deze tegel tot de mooiste tuintegels voor de betonlook tuin door het maximale gebruiksgemak en de opvallende uitstraling. De hoge kwaliteit is een absolute garantie.

 

3. GeoCeramica Fumato Mezzo

Wie van betonlook houdt, houdt van grijs. Er zijn veel interessante en mooie grijze tuintegels beschikbaar. Een exemplaar dat je zeker niet wilt missen is de GeoCeramica Fumato Mezzo. Deze keramische tuintegel op een Stabikorn®-drager biedt unieke voordelen, waaronder een enorme kracht. Hierdoor kun je er altijd zeker van zijn dat je jarenlang kunt genieten van een prachtige bestrating met deze tuintegels. De indrukwekkende uitstraling past perfect bij de betonlook trend.

 

4. GeoCeramica Design Canvas Patchwork

Hou jij van de betonlook trend in de tuin, maar wil je méér dan relatief eenvoudige tuintegels? Zoek jij naar een unieke, innovatieve en speelse tuintegel die perfect past bij de betonlook tuin? Dan is de GeoCeramica Design Canvas Patchwork een uitstekende keuze. Deze tuintegels laten een bijzonder motief zien en weten alle eventuele saaiheid direct uit de tuin te verdrijven. Deze tuintegels zijn ideaal voor iedereen die houdt van speelsheid in de tuin, gecombineerd met de betonlook trend. Door de goede afwerking ontstaat er minder snel (groene) aanslag op deze tuintegels.

 

5. GeoCeramica Re-Used Grigio

Betonlook hoeft er natuurlijk lang niet altijd als nieuw uit te zien. Nieuw met de uitstraling van ouder is ook een trend! Laten we deze trend eens combineren met de betonlook trend. Dan komen we uit bij de GeoCeramica Re-Used Grigio, een bijzondere tuintegel met een hoge stroefheid, waardoor deze tuintegel niet glad zal worden als het regent. Ga jij voor de ‘oudere’ uitstraling en hou je van de ‘used’ sfeer? Dan is dit zeker de tuintegel voor jou!

 

Maak een keuze uit de mooiste tuintegels

De mooiste tuintegels voor jouw tuin vind je natuurlijk altijd bij Nudetuin. Ons ruime assortiment laat de meest uiteenlopende kleuren en designs zien, passend bij iedere gewenste sfeer. Zoek jij de mooiste tuintegels voor een betonlook tuin? Dan vind je deze zeker bij ons. Kom de tuintegels eens bewonderen in onze showtuin in Wageningen of bestel eenvoudig online. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.