MBI GeoCeramica

MBI GeoCeramica tuintegels behoren tot de meest populaire tuintegels van dit moment, en daar zijn goede redenen voor. De GeoCeramica collectie van fabrikant MBI de Steenmeesters staat garant voor een uitzonderlijke kwaliteit. Binnen deze collectie zijn zelfs uitstekende varianten te vinden die geschikt zijn voor de oprit. De hoge kwaliteit wordt aangevuld met bijzondere designs, van rustige en subtiele varianten tot opvallende en speelse terrastegels. Wat voor stijl jij ook wilt realiseren in je tuin, het kan altijd met de MBI GeoCeramica tuintegels. Natuurlijk kun je alle varianten zelf eens komen bewonderen in de showtuin van Nudetuin, aan het Nudepark in Wageningen.

Ontdek de MBI GeoCeramica tuin- en terrastegels

Je kunt de MBI GeoCeramica gebruiken als tuintegels, voor het bestraten van de hele tuin of een aanzienlijk deel van de tuin. Daarnaast kun je de keramische tuintegels van MBI ook gebruiken voor het realiseren van een terras. Steeds meer mensen maken een combinatie van verschillende soorten tuin- en terrastegels, waarbij het terras vaker wordt voorzien van tegels met een wat drukker en opvallender design. Wil jij de tuin ook op die manier vormgeven? Dan kan zeker vanuit de collectie GeoCeramica tuintegels. Er zijn namelijk tal van kleuren en design in de collectie te vinden. Meerdere varianten combineren perfect met elkaar, waardoor je makkelijk je terras kunt scheiden van je tuin als het om de uitstraling gaat.

Andere mooie combinaties met de tuintegels van MBI

Het is heel goed mogelijk om meerdere MBI GeoCeramica tuin- en terrastegels in je buitenruimte met elkaar te combineren. Ga voor meerdere tinten grijs, voor grijs met zwart of bijvoorbeeld voor verschillende soorten houtlook tuintegels. Het kan allemaal. Natuurlijk kun je de mooie MBI GeoCeramica tuintegels ook met andere elementen in je tuin combineren. Zo kun je er echt iets moois van maken door te combineren met realistisch kunstgras, zodat je ook veel onderhoudsvriendelijk groen toevoegt aan je tuin. Wil je gaan werken met mooie hoogteverschillen of wil je sfeervolle borders maken? Dan zijn er diverse mooie muurelementendie goed kunnen worden gecombineerd met de tuintegels van MBI de Steenmeesters. Natuurlijk kun je je altijd laten inspireren in onze showtuin, waar we je indien gewenst ook kunnen helpen met het ontwerpen van je nieuwe tuin.

De trendy houtlook tuintegels van MBI de Steenmeesters

In de collectie MBI GeoCeramica tuintegels kun je eindeloos veel moderne, landelijke, industriële en betonlook stijlen terugvinden. Stuk voor stuk voldoen de tuintegels van deze fabrikant aan de meest actuele tuintrends. Natuurlijk is er nog een belangrijke trend, namelijk de trend van de houtlook tuintegels. Ook deze zijn terug te vinden in de collectie MBI GeoCeramica tuintegels. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de GeoCeramica Ibiza Wood Grigio – 30 x 120 x 4 cm, een mooie houtlook tuintegel die geschikt is voor de hele tuin óf voor enkel een sfeervol en warm terras. Natuurlijk zijn er meer mooie houtlook tuintegels in het aanbod van MBI te vinden. Een groot deel van de MBI tuintegels zijn vierkant, maar de houtlook tuintegels zijn allemaal uitgevoerd in een langwerpig model. Dit versterkt het houtlook effect.

Meer dan alleen de GeoCeramica tuintegels van MBI

Nudetuin is jouw ervaren partner wanneer jij op zoek bent naar de unieke, hoogwaardige MBI GeoCeramica tuin- en terrastegels. Toch is dit zeker niet het enige merk dat wij vertegenwoordigen. Meerdere ervaren fabrikanten zijn vertegenwoordigt in ons ruime assortiment tuin- en terrastegels. Hierbij kun je onder meer ook denken aan fabrikant Klijn en aan het populaire Gardenlux, onder meer bekend van het televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing. Gaat je voorkeur echt uit naar de MBI GeoCeramica tuintegels? Dan hebben wij uiteraard een zeer grote collectie voor je klaarstaan. Hierin zijn alle stijlen, sferen en afmetingen terug te vinden. Zo vind je bij ons altijd wat jij zoekt voor je tuin.

Wil jij ook genieten van de MBI GeoCeramica tuintegels?

MBI de Steenmeesters is een ervaren fabrikant die altijd garant staat voor de beste kwaliteit. Deze fabrikant verdient dan ook zonder twijfel een ruime plek in ons assortiment. Je kunt bij Nudetuin terecht voor alle formaten tuintegels van MBI, van 60 x 60 en 90 x 90 centimeter tot de 30 x 120 centimeter houtlook varianten. Niet alleen alle formaten zijn vertegenwoordigd, maar ook alle designs en kleuren. Wil jij ook gaan genieten van de luxe en hoogwaardige MBI GeoCeramica tuintegels in je tuin? Kom dan eens langs in onze showtuin in Wageningen en laat je inspireren door onze ruime collectie. Wil je eerst meer informatie of heb je behoefte aan advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.