Kunstgras op het balkon? 5 voordelen!

Kunstgras op het balkon is goed mogelijk. Diverse soorten kunstgras zijn uitstekend geschikt om op balkons en (dak)terrassen te worden toegepast. Bij Nudetuin kun je een breed assortiment kunstgras vinden, elk met eigen kwaliteiten en kenmerken. Wij geven je 5 voordelen van kunstgras op het balkon.

 

1. Lekker zacht aan de voeten

Balkons hebben in verreweg de meeste gevallen een betonnen vloer en dit voelt niet altijd prettig aan. Door kunstgras op het balkon te leggen kun je genieten van een heerlijk zacht gevoel aan de voeten. Wij bieden diverse kunstgrassoorten die extra luxe en extra zacht zijn. Kunstgras Nova Zembla Deluxe is hier een mooi voorbeeld van.

 

2. Kunstgras geeft een natuurlijke look

Balkons hebben standaard weinig natuurlijks. Over het algemeen word je er omringd door beton, hout en / of kunststof. Veel mensen met een balkon willen toch genieten van veel groen om zich heen. Je kunt kunstgras op het balkon leggen om direct een mooie, frisse en natuurlijke basis te hebben. Natuurlijk kun je gewoon bloempotten en plantenbakken op het kunstgras plaatsen om het helemaal af te maken. Veel kunstgrassen in ons assortiment hebben een zeer realistische uitstraling, zoals kunstgras Sophie of kunstgras Belle.

 

3. Het wordt niet heet in de zon

Eén van de belangrijkste nadelen van een betonnen ondergrond in de zomer is wel dat het heet wordt. Dit is niet alleen heel onaangenaam – en soms zelfs pijnlijk – aan je eigen voeten, maar ook aan kindervoetjes en pootjes van huisdieren. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door kunstgras op het balkon te plaatsen. Vind je kunstgras wel leuk, maar hou je niet zo van de realistische groentinten? Wij hebben ook een compleet assortiment gekleurd kunstgras!

 

4. Kunstgras op het balkon is veilig

Wil je de vloer van je balkon bekleden voor een aangenamere sfeer? Dan zoek je natuurlijk naar een volledig veilige bekleding. Kinderen moeten er veilig op kunnen spelen. Ditzelfde geldt uiteraard voor huisdieren. Er mogen geen losse of scherpe delen zijn waaraan zij zich kunnen bezeren. Ook in dit geval is kunstgras op het balkon een uitstekende keuze. Kunstgras is optimaal veilig. Binnen ons assortiment hebben wij ook diverse kunstgrassoorten die speciaal worden aangemerkt als kind- en diervriendelijk, zoals kunstgras Claire of kunstgras Dianne.

 

5. Het is onderhoudsvriendelijk

Geniet je graag van je balkon, maar wil je er niet eindeloos mee bezig zijn om het goed schoon te houden? Dan is kunstgras een goede optie. Het kunstgras op het balkon heeft niet veel aandacht nodig. Valt er iets op, zoals een drankje of een plakkerig snoepje? Met een vochtige doek is het in een mum van tijd weer schoon. Wij hebben voor iedereen een geschikte soort kunstgras. Kijk bijvoorbeeld eens bij kunstgras Alaine als je van een optimale zachtheid houdt of bij kunstgras Amelie, welke ook uitstekend toe te passen is op het balkon.

 

Wil jij ook kunstgras op het balkon?

Kunstgras op het balkon is niet alleen mooi en natuurlijk, maar biedt ook diverse andere interessante voordelen waar je echt van kunt genieten. Wij nodigen je uit om eens langs te komen in onze showtuin in Wageningen, waar je onze collectie kunstgras kunt bekijken, voelen en ervaren. Wil je kunstgras op het balkon en weet je al welke je wilt hebben? Dan kun je ook online bestellen in onze webwinkel. Voor informatie of advies over het plaatsen van kunstgras op het balkon kun je altijd contact met ons opnemen.