Kunstgras goedkoop kopen: 5 varianten!

Kunstgras goedkoop kopen en toch zeker zijn van een goede kwaliteit? Het kan bij Nudetuin! Bij ons kun je kunstgras kopen in diverse prijsklassen. De meest realistische kunstgrassoorten zijn de varianten die de hoogste vezelhoogte hebben, vaak gecombineerd met sprietjes in diverse tinten. Deze varianten vallen binnen de hogere prijsklasse, maar wij hebben ook aardig wat mooie soorten binnen de lagere prijsklassen. Wil jij goedkoop kunstgras kopen? Dan vind je hieronder een mooi overzicht van onze voordeligste varianten.

 

1. Kunstgras Gaby

Kunstgras Gaby is een kunstgrassoort met een zeer lage vezelhoogte. De vezelhoogte is namelijk slechts 4 millimeter. Hierdoor is kunstgras Gaby niet realistisch, maar in bepaalde gevallen toch zeker een goede keuze. Wil jij bijvoorbeeld kunstgras goedkoop kopen, omdat je er de vloer van een beursstand of bijvoorbeeld een etalage mee wilt bekleden? Dan kan kunstgras Gaby zomaar de juiste keuze zijn. Je kunt kunstgras Gaby bij ons kopen voor slechts € 9,95 per vierkante meter.

 

2. Kunstgras Truda

Kunstgras Truda heeft een grotere vezelhoogte en ziet er daarmee direct heel anders uit. Deze variant is iets lichter van kleur dan kunstgras Gaby en komt dichterbij een natuurlijke uitstraling. Kunstgras Truda valt niet onder de realistische kunstgrassen, maar komt zeker wel in de buurt. Dit komt vooral door de vezelhoogte van 20 millimeter, wat een heel verschil maakt ten opzichte van de 4 millimeter vezelhoogte van kunstgras Gaby. Je kunt kunstgras Truda bij ons kopen tegen een bedrag van slechts € 16,95 per vierkante meter.

 

3. Kunstgras Dianne

Wil je kunstgras goedkoop kopen, maar wel profiteren van een wat hogere vezelhoogte die het nét even wat realistischer maakt? Dan is kunstgras Dianne wellicht een goede keuze. Deze variant heeft een vezelhoogte van 25 millimeter. De prijs ligt gelijk aan die van kunstgras Truda, namelijk € 16,95 per vierkante meter. Met ruim 25.000 steken per vierkante meter is dit een zeer dicht gestikte soort kunstgras, waardoor het er een stuk realistischer uitziet.

 

4. Kunstgras Claire

Een natuurlijke look is voor veel mensen belangrijk, zeker wanneer het de bedoeling is om een mooi gazon te maken met het kunstgras. Wil je kunstgras goedkoop aanschaffen én genieten van een realistische uitstraling? Dan is kunstgras Claire een uitstekende keuze. Met een vezelhoogte van 33 millimeter is dit de variant met de grootste vezelhoogte van onze 5 meest voordelige soorten kunstgras. Deze hoogte zorgt voor een natuurlijke look in alle seizoenen van het jaar. Je koopt kunstgras Claire bij ons tegen de vriendelijke prijs van € 23,95 per vierkante meter.

 

5. Kunstgras Belle

Kunstgras Belle heeft een kortere vezelhoogte dan kunstgras Claire. We hebben het hier over een vezelhoogte van 26 millimeter. Kunstgras Belle krijgt de natuurlijke, zeer realistische look door het gebruik van mosdraad in twee kleuren. Als je kunstgras goedkoop aan wilt schaffen en zeker wilt zijn van een realistisch resultaat, dan is kunstgras Belle zeker ook een goede optie. De prijs van deze variant is € 24,95 per vierkante meter.

 

Kunstgras goedkoop kopen of online bestellen

Bovenstaande vijf soorten kunstgras zijn de meest voordelige opties binnen ons ruime assortiment. Zo laten wij je zien dat mooi kunstgras echt niet duur hoeft te zijn. Wil je goedkoop kunstgras kopen, maar de verschillende varianten wel eerst zelf even zien en voelen? Kom dan gerust langs in onze showtuin in Wageningen. Weet je al zeker wat je wilt hebben? Dan kun je het kunstgras goedkoop bestellen in onze webwinkel.