Kunstgras bestellen in 6 eenvoudige stappen

Kunstgras bestellen hoeft zeker niet lastig of tijdrovend te zijn. Bij Nudetuin hebben we er alles aan gedaan om het bestellen van kunstgras zo makkelijk en snel mogelijk te maken. Wil je kunstgras bestellen in onze webwinkel? Dan hoef je slechts 6 korte stappen te doorlopen en deze stappen delen we graag met jou. Zo weet jij precies hoe je makkelijk, snel én voordelig kunstgras bestelt bij Nudetuin.

 

Stap 1. Kunstgras bestellen uit het assortiment

Natuurlijk begint kunstgras bestellen bij het maken van een keuze uit ons assortiment. Dus, ga naar ons assortiment kunstgras en bekijk alle opties. Wij hebben een ruim aanbod voor je klaarstaan, dus je kunt goed op je eigen voorkeuren af gaan. Selecteer gewoon eerst eens een aantal varianten die je aanspreken en open deze webpagina’s om meer te weten te komen over de specifieke soort kunstgras.

 

Stap 2. Het product goed bekijken voor het bestellen

Als je een selectie hebt gemaakt van soorten kunstgras die je direct aanspreken, dan kun je deze soorten aanklikken. Je kunt vervolgens het product beter bekijken op diverse foto’s, maar je vindt ook alle belangrijke informatie. Hierbij kun je denken aan de poolhoogte, de garenkwaliteit en de diverse toepassingen. Uiteindelijk kun je zo de beste keuze maken.

 

Stap 3. Kunstgras bestellen op de juiste rolbreedte

Je weet nu welk kunstgras je wilt bestellen, dus dan kunnen we door naar de derde stap. Dit is het selecteren van de rolbreedte. Bij de meeste soorten kunstgras uit ons assortiment heb je de keuze uit een rolbreedte van 2 meter en een rolbreedte van 4 meter. Wat voor jou de beste keuze is, is natuurlijk vooral afhankelijk van de grootte van het oppervlak waarop je het kunstgras wilt installeren. Kom je er niet uit? Dan kunnen wij je natuurlijk adviseren.

 

Stap 4. Het gewenste aantal invullen in meters

Als je de juiste rolbreedte hebt aangeklikt, dan kun je invullen hoeveel je nodig hebt. Hier vul je het aantal meters in. Het is dus belangrijk om te weten hoeveel vierkante meter je precies nodig hebt. Uiteraard kunnen wij je hier ook bij helpen als je het niet helemaal zeker weet. Heb je het aantal ingevuld? Dan kun je de offerte aanvragen in de volgende stap.

 

Stap 5. Vrijblijvende offerte aanvragen

Tijd voor de offerteaanvraag. Wanneer je deze button aanklikt, dan opent je digitale winkelwagen van Nudetuin. Je kunt hier nog eens controleren of je echt alles hebt wat je nodig hebt. Uiteraard kun je nog dingen toevoegen of juist verwijderen als dat nodig is. Heb je alles compleet en wil je het kunstgras bestellen, eventueel met andere geselecteerde producten? Dan kun je direct aangeven dat je de offerte aan wilt vragen.

 

Stap 6. Ontvangen en bevestigen

Je hebt de belangrijkste stappen nu doorlopen. Uiteindelijk hoef je nu alleen nog maar akkoord te gaan en wij gaan voor je aan de slag. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van de offerte per mail, dus deze heb je lekker snel binnen. In zeldzame gevallen komt de mail in je spam-map terecht, dus check deze zeker even als je van ons geen mail hebt ontvangen. Is alles in orde? Dan zorgen wij voor een snelle levering van je kunstgras!

 

Kunstgras bestellen!

Kunstgras bestellen is nergens zo makkelijk als bij Nudetuin. Je doorloopt het proces snel en eenvoudig. Wil je direct kunstgras bestellen? Start dan bij ons assortiment kunstgras. We kunnen ons ook voorstellen dat je het kunstgras eerst echt wilt zien voordat je het aanschaft. Dit is bij ons zeker ook mogelijk. Je kunt bij ons namelijk niet alleen online kunstgras bestellen, maar je kunt ook een bezoek brengen aan onze showtuin. Deze vind je in Wageningen, aan het Nudepark 93. Kom gerust langs! Wil je online kunstgras bestellen, maar kom je er niet helemaal uit of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op.