Keramische tegels met betonnen onderlaag

Keramische tegels met betonnen onderlaag bestaan in de meeste gevallen uit een toplaag van 1 centimeter keramiek en een onderlaag van 3 centimeter beton. Wat is hier nu het voordeel van? Het belangrijkste voordeel is wel dat je alle belangrijke kenmerken van zowel keramische tegels als betontegels terugvindt in deze tuin- en terrastegels. Je geniet van de mooie en luxe uitstraling van keramische tegels, terwijl je ook profiteert van de hoge kwaliteit, de kracht en de lange levensduur van beton. Ideaal! Wanneer jij keramische tegels met betonnen onderlaag wilt kopen, dan ben je altijd welkom bij Nudetuin. Wij hebben tal van mooie varianten voor je klaarstaan in ons assortiment. Laat je online inspireren of breng eens een bezoek aan onze showtuin in Wageningen.

Keramische tegels met beton van verschillende fabrikanten

Er zitten veel interessante voordelen aan de keramische tegels met betonnen onderlaag. Deze voordelen, zoals de hoge kwaliteit en de luxe look, zorgen er natuurlijk voor dat deze tuin- en terrastegels worden geleverd door meerdere fabrikanten. Als iets een succes is, dan gaan meer merken ermee aan de slag. Logisch, en natuurlijk ook prettig voor jou, want het betekent dat je de keuze hebt uit keramische tegels met betonnen onderlaag van diverse fabrikanten. Kies bijvoorbeeld voor de collectie van MBI de Steenmeesters, ga voor de luxe varianten van Claessen of maak een keuze uit het assortiment van ervaren fabrikant Tuinvisie. Uiteraard zijn dit slechts een paar mogelijkheden die je hebt. Bij ons heb je altijd meer dan voldoende keuze.

Diverse kleuren keramische tegels met betonnen onderlaag

Je wilt natuurlijk genieten van een mooie kleur tuintegels in je tuin. Naar mate je een groter oppervlak van tuin- of terrastegels wilt voorzien, hoe sterker de kleur aanwezig is. De kleur van je tuintegels heeft dan ook een aanzienlijke invloed op de sfeer. Gelukkig heb je volop keuze aan kleuren als je voorkeur uit gaat naar keramische tegels met betonnen onderlaag. Kies bijvoorbeeld voor heel licht, CeraDeco Castello Grigio, of ga voor juist een heel donkere tegel, zoals de CeraDeco Nuvola Antracite. Natuurlijk zitten hier nog tal van kleuren en tinten tussenin. Voor elke soort tuin zijn er mooie keramische tegels te vinden die zijn voorzien van een betonnen onderlaag. Bovenstaande varianten zijn bijvoorbeeld perfect voor onder meer betonlook tuinen, industriële tuinen en moderne tuinen.

Keramische tegels met betonnen onderlaag in warme tinten

In veel moderne tuinen, waaronder ook de industriële en betonlook stijlen, zien we vooral wit, zwart en alles wat daartussen zit. Het gaat veelal om grijstinten, die er natuurlijk in eindeloos veel soorten zijn. Toch, dit kleurenpalet is minder geschikt voor tuinen waarin de sfeer vooral warm, landelijk, romantisch of mediterrane moet worden. Natuurlijk zijn er ook keramische tegels met betonnen onderlaag die goed bij deze stijlen passen. Hou je van een donkere en warme kleur, dan is de CeraDeco Quartz Gold zeker het overwegen waard. Door de ‘gouden’ kleur heeft deze tuintegel een unieke uitstraling. Wil je het toch wat lichter houden? Dan kan de CeraDeco Nordica Sand zomaar eens de beste keuze voor jou kunnen zijn. Naar welke kleur of stijl jouw voorkeur ook uit gaat, je kunt altijd mooie tuintegels vinden die bij je smaak passen in ons ruime aanbod.

Keramische tegels in houtlook design – met betonlaag

Wanneer we kijken naar de meest actuele tuintrends van dit moment, dan zien we natuurlijk ook de enorme opkomst van houtlook tuintegels. Deze tuintegels worden steeds populairder, en dat heeft natuurlijk ook alles te maken met de enorme sfeer die zij uitstralen. Er zijn zeker ook keramische tegels met betonnen onderlaag in een houtlook design. Deze keramische tegels met betonnen onderlaag zijn, in tegenstelling tot de meeste andere tuintegels, langwerpig. Dit versterkt het houtlook effect in de tuin. De Ceramiton 120x30x4 cm Palo Rustic is een mooie houtkleur tuintegel met een relatief lichte kleur. Hou je juist wel van een wat donkerdere en warmere houtkleur? Dan kun je eens een kijkje nemen bij de Ceramiton 120x30x4 cm Palo Dark. Deze houtlook tuintegels vallen allebei onder de keramische tegels van Tuinvisie en hebben een sterke onderlaag van hoogwaardig beton.

Keramische tegels met betonnen onderlaag kopen

Nudetuin is jouw ervaren partner voor alle soorten tuin- en terrastegels van diverse merken. Wij hebben een mooi assortiment voor je klaarstaan wanneer jouw voorkeur uit gaat naar de sterke keramische tegels met betonnen onderlaag. Wil jij alle mogelijkheden zelf eens bekijken? Je kunt al onze tuinproducten komen bewonderen in onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93. Wil jij eerst meer weten over ons assortiment of over onze A tot Z dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.