Keramische tegels met betonlaag: CeraDeco tuintegels

Keramische tegels met betonlaag zijn populair. Dit is natuurlijk niet voor niets. Veel mensen houden van de indrukwekkende uitstraling van keramische tegels, maar willen eigenlijk ook profiteren van de enorme kracht van betontegels. De keramische tegels met betonlaag combineren het beste van beide werelden. Je krijgt dus de mooie look van keramische tegels én de enorme kracht van betontegels in één design. Er zijn meerdere soorten keramische tegels met betonlaag. Zo zijn de tuintegels van GeoCeramica erg geliefd in deze categorie, maar ook de CeraDeco tuintegels zijn populair. Beide varianten zijn bij Nudetuin te verkrijgen. Vandaag laten wij je nader kennismaken met de CeraDeco keramische tegels met betonlaag.

 

Wat zijn de voordelen van keramische tegels met betonlaag?

Er zijn behoorlijk wat interessante voordelen te noemen van de keramische tegels met betonlaag. Zo zijn de tegels maatvast en is de toplaag kleurvast. Wij hebben een lijst samengesteld van nog eens 10 belangrijke voordelen van deze siertegels:

  1. Voorzien van praktische voegopsluiting.
  2. Een luxe toplaag van keramiek.
  3. Beschikbaar in exclusieve designs.
  4. Een sterke onderlaag van verdicht beton.
  5. Direct op een zandbed te verwerken.
  6. Makkelijk en snel aan te leggen.
  7. CeraDeco siertegels worden niet glad als het regent.
  8. De toplaag is slijtvast en vlek-, kras- en zuurbestendig.
  9. Optimale hechting door trilbeton.
  10. Zeer eenvoudig te reinigen, dus onderhoudsvriendelijk.

 

Welke keramische tegels met betonlaag passen bij jou?

CeraDeco siertegels zijn stuk voor stuk uniek. Als jij een bijzondere sfeer wilt creëren in je tuin, dan zijn de siertegels van CeraDeco zeker aan te raden. Deze keramische tegels met betonlaag zijn beschikbaar in tal van indrukwekkende kleuren en designs. Alle tegels zijn geïnspireerd op natuursteen, waardoor zij een luxe uitstraling laten zien. Kies bijvoorbeeld voor lichte marmerlook tegels of ga juist voor het mysterieuze van donkere marmerlook tegels. Ben jij iemand die zich meer kan vinden in de écht exclusieve, mooie en unieke designs? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij het flower design van CeraDeco. Deze variant is in meerdere kleuren beschikbaar bij ons. Uiteindelijk zijn er altijd keramische tegels met betonlaag die perfect passen bij jouw voorkeuren.

 

Diverse maten CeraDeco tuintegels beschikbaar

Bij Nudetuin vind je een groot assortiment tuintegels van CeraDeco. De keramische tegels met betonlaag zijn niet alleen in diverse designs te koop of te bestellen. Je kunt ook voor diverse maten bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor een mooie variant in de maat 60 x 60 centimeter. Wil je echt grote keramische tegels met betonlaag? Kijk dan zeker eens bij de 90 x 90 centimeter modellen.

 

Mooie keramische tegels met betonlaag kopen

Heb jij interesse in keramische tegels met betonlaag van CeraDeco? Als erkend CeraDeco dealer kunnen wij je een mooi assortiment aanbieden. Je kunt bij ons online bestellen, maar je bent ook altijd welkom in onze showtuin in Wageningen. Hier kun je het assortiment keramische tegels met betonlaag zelf bekijken. Heb je advies nodig? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over de keramische tegels met betonlaag.