Keramiek op beton tuintegels

Keramiek op beton tuintegels kopen? Dan ben je natuurlijk aan het juiste adres bij Nudetuin. Wij hebben een grote collectie tuin- en terrastegels van verschillende fabrikanten. Diverse fabrikanten hebben ook een mooi assortiment keramiek op beton tuintegels, waaronder de merken Claessen en MBI de Steenmeesters. Deze luxe en zeer sterke tuin- en terrastegels, die veelal ook kunnen worden gebruikt voor het realiseren van een mooie oprit, zijn uiteraard terug te vinden in ons aanbod. Wil jij deze oersterke tuintegels kopen? Dan nodigen wij je uit om eens een bezoek te brengen aan onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93. Hier kun je je optimaal laten inspireren, maar hier staan we natuurlijk ook voor je klaar om je te informeren en te adviseren. Kom gerust eens langs!

Keramische tegels op beton in houtlook design

Keramiek op beton tuintegels zijn er natuurlijk in de meest uiteenlopende soorten en maten. We zien steeds meer vierkante tuintegels, bijvoorbeeld, in de maten 60 x 60, 90 x 90 of 100 x 100 centimeter. Uiteraard zijn er meer maten beschikbaar. Wil jij keramiek op beton tuintegels in een trendy houtlook design? Dan gaat het om langwerpige tuintegels, om het effect van houtlook te versterken. Wil je een lichte houtlook? Dan kan de Ceramiton 120x30x4 cm Palo Rustic een mooie keuze voor je zijn. Deze lichte houtlook tuintegel doet modern en sfeervol aan, ideaal voor bijvoorbeeld de landelijke tuin. Wil je liever een wat donkerdere houtkleur? Dan is de Ceramiton 120x30x4 cm Palo Dark zeker ook de moeite waard. Uiteraard hebben we meer houtlook tuintegels in het assortiment, ook met betonnen onderlaag.

Keramiek op beton tuintegels voor moderne tuinen

Veel mensen houden van de moderne tuin. Dit betekent overigens niet dat al deze tuinen eenzelfde uitstraling hebben. Integendeel! Er zijn eindeloos veel stijlen die als modern worden ervaren in deze tijd, en dat is mooi. Het betekent vooral dat je altijd heel veel keuze hebt. Wil jij mooie donkere tuintegels, bijvoorbeeld voor in een industriële tuin? Dan is de Ceramiton 60x60x3 cm Marble black zeker een tuintegel die je eens nader wilt bekijken. Natuurlijk kan het ook zijn dat je juist zoekt naar keramiek op beton tuintegels in een lichtere kleur, bijvoorbeeld voor de betonlook tuin. Dan kun je eens een kijkje nemen bij de Ceramiton 60x60x3 cm Marble Clay, die hetzelfde design heeft, maar is uitgevoerd in een veel lichtere kleur. Indien gewenst zijn deze tuintegels natuurlijk ook mooi te combineren met andere tuintegels uit het assortiment.

Keramiek op beton tuintegels voor een warme sfeer

We zien in deze tijd veel tuintegels in erg lichte kleuren, in donkere tinten en in diverse grijstinten. Deze zijn natuurlijk ideaal voor diverse soorten moderne tuinen, maar zijn wat minder geschikt voor tuinen waarin je een warme, Italiaanse of mediterrane sfeer wilt creëren. Gelukkig zijn er dan voldoende andere mooie keramiek op beton tuintegels beschikbaar. De CeraDeco Slate Piombo 60 x 60 x 4 cm is bijvoorbeeld een tuintegel met een warme en sfeervolle uitstraling. Het subtiele design zorgt voor een mooie en luxe afwerking. Wil je een iets lichtere kleur en gaat je voorkeur uit naar een effen gekleurde tuintegel in een warme tint? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de CeraDeco Cemento Fangoso 60 x 60 x 4 cm.

Altijd de beste kwaliteit door de betonnen onderlaag

Keramiek op beton tuintegels hebben een bovenzijde van keramiek, waardoor de tuintegels eruit zien als gewone keramische tegels. Echter, de onderkant van deze tegels is gemaakt van beton, waardoor de tegels veel sterker zijn dan reguliere keramische tegels in ons assortiment. Je kunt met de keramiek op beton tuintegels altijd rekenen op een maximale kwaliteit. De tuin- en terrastegels zijn optimaal bestand tegen zowel hitte als vorst. Daarnaast bezitten ze alle belangrijke kwaliteiten van zowel keramische tegels als betontegels. Dit zijn tuintegels waar je jarenlang zorgeloos plezier van hebt.

Wil jij ook keramiek op beton tuintegels kopen?

Ga jij je bestaande tuin opknappen of ga je verhuizen en wil je een compleet nieuwe tuin realiseren? Dan staan we bij Nudetuin natuurlijk graag voor je klaar. Je kunt bij ons tal van tuin- en terrastegels van diverse fabrikanten vinden. Daarnaast hebben we ook andere tuinproducten, waaronder realistisch kunstgras, muurelementen, siergrind en split. Wil jij aan de slag met mooie keramiek op beton tuintegels in een design en kleur naar keuze? Kom dan eens kennis maken met onze collectie. Je bent van harte welkom in de showtuin in Wageningen. Wij informeren en adviseren je natuurlijk graag bij het maken van je keuzes. Wil je eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij zijn je graag van dienst.