Keramiek op beton tegels

Keramiek op beton tegels zijn ideaal voor elke tuin. Wanneer je voor deze tuin- of terrastegels kiest, dan kies je altijd voor de beste kwaliteit. De keramiek op beton tegels hebben een bovenzijde van keramiek. Hierdoor zien de tuintegels er gewoon uit als keramische tegels en zijn ze beschikbaar in tal van mooie kleuren en designs. De onderkant van deze tegels bestaat echter uit beton, waardoor de tuintegels ook de kwaliteiten van betontegels in zich hebben. Dit betekent dat je kunt genieten van een maximale kwaliteit en een uitzonderlijke kracht van de tegels. Nudetuin heeft een groot assortiment tuintegels met een betonnen onderlaag voor je klaarstaan. Kom gerust eens langs in onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93, om de opties te bekijken.

Keramiek op beton tegels van diverse ervaren fabrikanten

De keramische tuintegels met een betonnen onderlaag zijn bij ons beschikbaar van verschillende ervaren fabrikanten. Eén van de meest bekende fabrikanten is bijvoorbeeld MBI de Steenmeesters, een ervaren fabrikant die vooral geliefd is om de collectie GeoCeramica tuintegels. Daarnaast hebben wij ook keramiek op beton tegels van andere ervaren merken die garant staan voor een maximale kwaliteit en een uitzonderlijk design van elke tegel. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Tuinvisie of aan het merk Claessen, dat vooral bekend is van de CeraDeco tuintegels. Bij ons staat er altijd een groot assortiment keramische tuintegels met betonnen onderlaag voor je klaar, waardoor je meer dan voldoende keuze hebt.

Diverse unieke designs onder de keramische tegels met betonlaag

De keramiek op beton tegels zijn beschikbaar in tal van designs en in een veelzijdigheid aan verschillende kleuren en kleurencombinaties. We zien steeds vaker dat mensen kiezen voor keramische tegels met een bijzondere look voor het terras. Het is dan ook een trend om de tuintegels van het terras in een ander design uit te voeren dan de rest van de tuin. Dit kan prima wanneer je voorkeur uit gaat naar de keramiek op beton tegels. In deze collectie zijn namelijk ook een aantal bijzondere terrastegels met een uniek design te vinden. De CeraDeco Modello Argilla – 60 x 60 x 4 cm is hier een mooi voorbeeld van. Vind je dit design wel mooi, maar is de kleur eigenlijk nét niet wat je zoekt? Dan is het goed om te weten dat deze terrastegel met betonnen onderlaag bij ons te koop is in meerdere kleuren.

Keramiek op beton tegels in houtlook uitvoering

Houtlook tuintegels zijn helemaal trendy tegenwoordig, en dat begrijpen wij wel. De houtlook tuin- en terrastegels zijn relatief nieuw en vooral bedoeld om de sfeer van binnen ook een beetje naar buiten te brengen. Ondertussen zijn ook de eerste keramiek op beton tegels in houtlook uitvoering al op de markt verschenen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Ceramiton 120x30x4 cm Palo Dark als je houdt van een natuurlijke, wat donkerdere houtkleur. Deze tuintegels zorgen zonder twijfel direct voor veel sfeer in je tuin. Hou jij wel van houtlook tuintegels, maar vind je deze variant net iets te donker worden voor jouw tuin? Dan kun je ook eens kennismaken met de Ceramiton 120x30x4 cm Palo Rustic. Deze houtlook tuintegel is lichter van kleur en kan mooi worden gecombineerd met diverse andere kleuren in de tuin.

Voor elke tuin een ruime keuze aan keramische tegels met beton

Nudetuin vertegenwoordigt tal van fabrikanten in het assortiment keramische tegels. Wanneer jij interesse hebt in de keramiek op beton tegels, dan heb je altijd meer dan voldoende keuze als het gaat om kleuren en designs. Wil jij bijvoorbeeld een donkere tuintegel als basis in je tuin? Dan is de Ceramiton 60x60x3 cm Marble black een mooie keuze, zeker als je houdt van de luxe uitstraling. Vind je dit design wel mooi, maar is de tuintegel echt te donker voor de sfeer die jij in je tuin wilt creëren? Dit design is ook beschikbaar in een lichtgrijze kleur. Neem eens een kijkje bij de Ceramiton 60x60x3 cm Marble Clay en ontdek hoe anders het design eruit ziet in deze lichte tint. Natuurlijk zijn er nog tal van andere keramiek op beton tegels beschikbaar voor elke soort tuin en terras. Laat je gerust eens inspireren!

Ontdek ons assortiment keramiek op beton tegels

De keramische tegels met betonnen onderlaag zijn uitstekend voor de tuin of het terras, maar zijn ook zeker geschikt voor het realiseren van een sterke en luxe oprit bij je woning. Wil je ook van wat groen genieten, maar voel je weinig voor een toenemende hoeveelheid tuinonderhoud? Dan is kunstgras natuurlijk een mooie oplossing. Wil jij eens nader kennismaken met onze collectie keramiek op beton tegels? Bezoek dan onze showtuin aan het Nudepark 93 in Wageningen, waar je natuurlijk ook de rest van ons assortiment kunt bekijken voor de nodige inspiratie. Wil je meer informatie of heb je een persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.