Keramiek op beton 60×60

Keramiek op beton 60×60 tuintegels zijn tuintegels die jarenlang mooi blijven en vasthouden aan de uitzonderlijke kwaliteit. Deze tuintegels bestaan uit een toplaag van keramiek en een onderlaag van beton. De betonnen onderlaag is hierdoor niet zichtbaar, maar zorgt uiteraard wel voor een enorme kracht van de tegel. Je kunt keramiek op beton 60×60 tuintegels kopen van verschillende merken, waaronder MBI de Steenmeesters en Tuinvisie. Deze sterke tegels zijn geschikt voor de tuin, maar kunnen ook worden gebruikt voor het realiseren van een mooie oprit. Heb jij interesse in keramische tegels met een betonnen onderlaag? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Nudetuin. Breng eens een bezoek aan onze showtuin in Wageningen om al onze varianten zelf te komen bekijken.

Keramische tuintegels met betonnen onderlaag

De mooie keramiek op beton 60×60 tuintegels zijn vierkante tegels in een populair formaat. Steeds vaker wordt er gekozen voor keramische tegels met een afmeting van 60 x 60 centimeter. Het is dan ook zo dat deze perfect zijn voor het mooi en relatief snel bestraten van de hele tuin. Daarnaast kunnen deze tegels ook mooi worden gebruikt voor het realiseren van een terras. De keramiek op beton 60×60 tuintegels zijn bij ons beschikbaar in tal van mooie kleuren en designs. Wil jij een rustige tuintegel in een effen kleur of met een subtiel design? Dan is dat mogelijk. Zoek je juist naar een opvallende en creatieve designtegel voor een sfeervol terras? Ook dan heb je meer dan voldoende mogelijkheden in ons assortiment.

Keramiek op beton 60×60 mediterrane tuintegels

Tegenwoordig zien we weer steeds vaker een mediterrane sfeertje in de tuin. De warme kleuren die hierbij horen zijn jaren geleden ook al eens een echte trend geweest en nu komt deze trend weer helemaal terug. Je kunt dan ook prachtige keramiek op beton 60×60 tuintegels kopen in een mediterrane sfeer. Wil je een effengekleurde tuintegel met een warme kleur? Dan is de CeraDeco Cemento Fangoso 60 x 60 x 4 cm een mooie optie. Deze tegel van fabrikant Claessen is ideaal om een mooie, rustige en sfeervolle stijl te realiseren in je tuin. Wil je een mediterrane sfeertje realiseren, maar wil je ook graag een luxe design terugzien in de tuintegels? Dan is de CeraDeco Slate Piombo 60 x 60 x 4 cm misschien wel een mooie optie voor jou. Deze tuintegel heeft een uniek design en is uitgevoerd in een iets donkerdere kleur.

Keramische tegels met betonlaag voor het terras

Je kunt de unieke keramiek op beton 60×60 tuintegels natuurlijk ook prima gebruiken om een mooi terras te maken. Steeds meer mensen willen de tuintegels op het terras in een andere kleur of met een ander design dan de tuintegels in de rest van de tuin. Er zijn enkele mooie keramiek op beton 60×60 terrastegels beschikbaar die perfect bij dit idee passen. Je kunt bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de CeraDeco Modello Argilla – 60 x 60 x 4 cm, een terrastegel met een creatief design. Het mooie is ook wel dat deze terrastegel bij ons beschikbaar is in meerdere kleuren, waardoor je altijd een kleur vindt die perfect combineert bij de eventuele overige tegels in je tuin. Zo zorg je makkelijk voor een unieke en vooral heel sfeervolle uitstraling van je terras.

Keramiek op beton 60×60 tuintegels voor moderne tuinen

Het kan natuurlijk zijn dat de warme kleuren uit het assortiment mediterrane tuintegels je helemaal niet zo aanspreken. Er zijn immers meer tuintrends waarmee je aan de slag kunt en uiteindelijk is het vooral belangrijk dat de stijl in je tuin goed bij jou past. Wil jij bijvoorbeeld mooie, lichtgrijze tuintegels voor een betonlook tuin? Dan is de Ceramiton 60x60x3 cm Marble Clay een perfecte keuze. Deze keramiek op beton 60×60 tuintegel laat een golvend design zien dat zorgt voor extra luxe. Vind je dit design mooi, maar zoek je eigenlijk naar een donkere kleur tuintegels? Het design is er ook in een zwarte, donkere uitvoering. Neem eens een kijkje bij de Ceramiton 60x60x3 cm Marble Black.

De ideale keramiek op beton 60×60 tuintegels kopen

Keramische tuintegels met een betonnen onderlaag hebben een sterke basis van hoogwaardig beton die de bovenste laag van keramiek optimaal ondersteunt. Hierdoor kun je altijd rekenen op een lange levensduur van deze tuin- en terrastegels. Wil jij ook gaan genieten van de voordelen van keramiek op beton 60×60 tuintegels, of zoek je naar keramische tegels met betonnen onderlaag in een ander formaat? Kom dan eens naar de showtuin van Nudetuin en laat je inspireren. Je vindt ons aan het Nudepark 93 in Wageningen. Wil je eerst meer weten over ons assortiment of onze dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.