Het 2020 van Nudetuin: op naar 2021!

2020.. Een jaar geleden dachten we nog dat we een fantastisch jaar tegemoet gingen. Het is allemaal wel even anders gelopen dan we hadden verwacht, al heeft het afgelopen jaar natuurlijk ook wel echte ‘ups’ laten zien. We kijken graag nog eens, samen met jou, kort terug naar het jaar van Nudetuin. En daarna? Dan gaan we toch echt wel heel blij richting 2021!

We lieten je kennismaken met de voordelen van GeoCeramica

De GeoCeramica tuintegels behoren toch wel tot de juweeltjes in ons assortiment. We lieten jou eens uitgebreid kennismaken met GeoCeramica, want waarom zijn deze tuintegels nu zo bijzonder? Wij gaven je maar liefst 12 voordelen van de tegels van dit merk, zoals de lange levensduur, het supermakkelijk voegen en natuurlijk de grote keuze aan designs en kleuren!

We vertelden je hoe kunstgras wordt gemaakt

Veel mensen houden van kunstgras. Wij natuurlijk ook! Kunstgras is beschikbaar in prachtige, realistische soorten. Het is dan ook zeker niet zo dat kunstgras gewoon van plastic wordt gemaakt, wat vaak wel gedacht wordt. Wij doken eens dieper in deze wereld, samen met jou, en gaven je antwoord op de vraag: Hoe wordt kunstgras eigenlijk gemaakt?

We gaven je volop inspiratietips!

Zeker in de zomer wil je gewoon lekker van je tuin kunnen genieten. In Nederland is het lang niet altijd weer om buiten te genieten, dus als het kan – dan gaan we! Je wilt dan natuurlijk wel omgeven worden door mooie dingen waar jij van houdt. Waar haal je de inspiratie vandaan om een mooie tuin om je heen te creëren? Wij gaven je tips voor het opdoen van tuinideeën.

Wij vertelden je hoe je jouw kunstgras mooi houdt

Kunstgras is natuurlijk prachtig en ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk. Helaas betekent onderhoudsvriendelijk niet dat het kunstgras helemaal geen onderhoud nodig heeft. Af en toe is het toch even tijd om de handen uit de mouwen te steken. Wij gaven je tips voor het onderhouden van kunstgras, zodat jij er nog meer van kunt genieten!

Wij gaven je redenen om led tuinlampen te kopen

Een goede verlichting in je tuin is belangrijk. Het is niet alleen dé manier om het risico op inbraak te verlagen, maar goede tuinverlichting is natuurlijk ook goed om valpartijen te voorkomen in het donker. Je kunt veel verschillende soorten tuinverlichting kopen. Wij gaven je goede redenen om led verlichting te kiezen.

We willen je nu vooral heel veel goeds wensen!

Het einde van 2020 komt dan toch echt langzaam dichterbij. Wij gaan er eventjes tussenuit, zodat we het nieuwe jaar lekker fris kunnen starten. We willen jou bedanken voor je vertrouwen het afgelopen jaar en we hopen je natuurlijk in 2021 weer terug te zien. Voor nu willen we je vooral heel fijne dagen wensen. We hopen dat je er – ondanks alle beperkingen – toch iets moois van kunt maken. Fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2021!