Grijs kunstgras kopen? Dit zijn de voordelen!

Grijs kunstgras kopen? Dat is weer eens iets anders! Kunstgras is er in veel kleuren en soorten, waardoor je er echt alle kanten mee op kunt. Wil je een gazon realiseren dat niet te onderscheiden is van een echt gazon? Dan kies je natuurlijk voor realistisch kunstgras. Hou jij wel van een beetje speelsheid? Dan is gekleurd kunstgras een uitstekende optie. Dan zijn er natuurlijk ook nog mensen die wel houden van speels, maar die niet houden van té speels. Dan kun je grijs kunstgras kopen en genieten van stijl en speelsheid tegelijk. Nudetuin geeft je inzicht in 5 interessante voordelen van grijs kunstgras.

 

1. Grijs kunstgras past bij de betonlook sfeer

We zien steeds meer tuinen in de betonlook sfeer. Betonlook is een trend die is ontstaan voor interieurs, maar we trekken binnen en buiten graag wat naar elkaar toe. Na het ontstaan van de betonlook trend voor binnen is dan ook de betonlook trend voor buiten ontstaan. Natuurlijk kun je deze trend goed aanvullen met gewoon groen kunstgras, wat mooi opbreekt. Wil je liever een harmonieus geheel in dezelfde tinten? Dan is grijs kunstgras een goede keuze.

 

2. Grijs is overal mee te combineren

Combineer jij graag kleuren in je tuin of maak je veel gebruik van buitendecoraties in diverse kleuren? Dan is het prettig wanneer alles leuk bij elkaar combineert. Stel dat je allemaal rode tuinaccessoires hebt, dan is het voor het oog niet prettig als je hier paars kunstgras bij plaatst. Dit vloekt en dat wil je niet. Grijs kunstgras kan worden gecombineerd met de meest uiteenlopende andere kleuren. Je loopt dus geen risico dat kleuren gaan vloeken, ook niet wanneer je de kleur van je tuinaccessoires wilt veranderen.

 

3. Je maakt je tuin moderner met grijs kunstgras

Je wilt een moderne tuin, maar je wilt toch ook wel iets speels? Dan is grijs kunstgras de perfecte middenweg. Doordat grijs kunstgras afwijkt van de standaard, namelijk groen kunstgras, ziet het er speels en uniek uit. Anderzijds is het een heel moderne kleur en kun je het kunstgras aanleggen in strakke vormen als je dat wilt. Hierdoor is grijs kunstgras de perfecte keuze voor een moderne tuin met speelse elementen.

 

4. Je hebt een echte eyecatcher in de tuin

Steeds meer tuinen worden van een echte eyecatcher voorzien. De laatste jaren zijn we weer meer aandacht gaan besteden aan de tuin en eigenlijk willen we allemaal wel iets bijzonders in de buitenruimte. Dit geldt dus ook niet alleen voor tuinen, maar bijvoorbeeld ook voor balkons en dakterrassen. Nu hebben we niet allemaal de ruimte voor grote waterpartijen of kunststukken. Daarnaast hebben we ook niet allemaal zin om een vijver te onderhouden. Grijs kunstgras trekt zeker de aandacht, dus met een mooi stukje heb je al een echte eyecatcher in de tuin waar je weinig onderhoud aan hoeft te voeren.

 

5. Grijs kunstgras biedt rust

Grijs is een rustige kleur. Voorheen werd grijs gezien als een saaie kleur, vooral omdat het zo veel rust uitstraalt. Tegenwoordig hoort grijs echt helemaal bij de trends van nu, maat de kleur heeft natuurlijk wel het rustgevende effect behouden. Als jij iets bijzonders in de tuin of op je balkon wilt, maar je wilt de uitstraling wel rustig en harmonieus houden, dan is grijs kunstgras een uitstekende optie.

 

Grijs kunstgras kopen bij Nudetuin

Heeft grijs kunstgras jouw interesse gewekt? Bekijk dan gerust onze mogelijkheden online. Je kunt bij ons voordelig grijs kunstgras bestellen met de garantie op een hoogwaardige kwaliteit. Kom je het kunstgras liever eerst bekijken? Dan ben je natuurlijk welkom in onze showtuin in Wageningen. Voor meer informatie of advies over grijs kunstgras kun je altijd even contact met ons opnemen.