Grande Allure Naturelle

Grande Allure Naturelle tuintegels hebben allemaal iets belangrijks met elkaar gemeen. Deze tuin- en terrastegels zijn stuk voor stuk voorzien van een indrukwekkend design. Als jij tuin- of terrastegels wilt kopen waar je gewoon naar blijft kijken, dan zijn de tuintegels uit deze collectie zeker aan te raden. De mooiste kleuren en designs zijn terug te vinden in de collectie Grande Allure Naturelle tuintegels. Bij Nudetuin vind je een groot assortiment tuintegels van deze collectie. Wij bieden je niet alleen verschillende kleuren en designs aan, maar bij ons heb je ook een ruime keuze aan afmetingen. Wil je alle keramische tuintegels uit onze collectie eens komen bekijken? Dan ben je natuurlijk welkom in onze showtuin in Wageningen.

Wat maakt deze tuintegels zo bijzonder?

We noemden het net al even. De Grande Allure Naturelle tuintegels staan vooral bekend om de unieke, opvallende designs die eindeloos veel sfeer naar je tuin brengen. Toch is dit zeker niet het enige kenmerk dat bijzonder is aan deze tuintegel. De Grande Allure Naturelle tuin- en terrastegels zijn namelijk aan de bovenzijde voorzien van een speciale coating. Deze coating zorgt voor een optimale bescherming van de tegel. Vocht, vuil en aanslag behoren hierdoor gegarandeerd tot de verleden tijd. Kies jij bijvoorbeeld voor de mooie Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Nero? Dan wil je niet dat de mooie uitstraling van deze tuintegel al snel wordt verpest door een laag groene aanslag. Hier hoef je je in geen geval zorgen over te maken. Deze tuintegels hebben weinig onderhoud nodig en blijven hun oorspronkelijke kleur en uitstraling behouden.

Grande Allure Naturelle in intense kleuren

Het mooie van de collectie Grande Allure Naturelle tuintegels is wel dat er voor elke tuin mooie opties zijn. Voorheen wilden mensen vooral lichtere tuintegels in de tuin. Het is dan ook zo dat lichte tuintegels ervoor zorgen dat de tuin optisch groter lijkt. Toch, tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat mensen donkere tuintegels willen gebruiken, bijvoorbeeld om een mooie basis voor een industriële tuin te creëren. De Grande Allure Naturelle Vlak Signaal Zwart is de meest donkere tuintegel uit het assortiment en laat een intens zwarte kleur zien. Het is een unieke tegel die zeker past bij de industriële stijl. Vind je deze tegel toch iets té donker? Dan is de Vlak Marmo Oscuro variant misschien wel een mooie optie voor jou. Deze tuintegel is geschikt voor zowel de industriële tuin als de betonlook tuin. Natuurlijk kun je deze tuintegel ook perfect gebruiken in een andere soort moderne tuin.

 

Tuintegels in de warme kleur van hout

Als jij de tuintrends op de voet volgt, dan weet je waarschijnlijk al dat ook de houtkleuren steeds meer voorkomen in de Nederlandse tuinen. Houtlook tuintegels zijn een absolute trend. Toch is het echte houtlook effect niet voor iedereen weggelegd. Je kunt ook kiezen voor mooie tuintegels in de kleur van hout, maar zonder het specifieke houtlook effect. Hier is de Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Ambre een goed voorbeeld van. De kleur van deze tuintegel is goed vergelijkbaar met de kleur van hout, maar er bestaat geen houtlook in het design. Overigens betekent dit ook dat de tuintegels niet per definitie langwerpig zijn, zoals bij echte houtlook tegels wel het geval is. Deze landelijke tuintegels zijn bij ons te verkrijgen in veel verschillende formaten.

De mooiste tuin- en terrastegels in diverse afmetingen

Het fijne van de collectie Grande Allure Naturelle tuin- en terrastegels is ook wel dat je deze designs kunt kopen in de meest uiteenlopende afmetingen. Diverse varianten zijn in wel vijf verschillende afmetingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de vierkante varianten, zoals de 50 x 50 of de 60 x 60 centimeter tuintegels. Daarnaast zijn er ook langwerpige tuintegels, zoals de 40 x 80 of de 50 x 25 centimeter varianten. Wil jij echt een landelijke en natuurlijke look aan je tuin geven? Dan is het goed om te weten dat de Grande Allure Naturelle tuintegels ook beschikbaar zijn in wildverband.

Grande Allure Naturelle tuintegels kopen bij Nudetuin

Je bent bij Nudetuin altijd van harte welkom wanneer jij je tuin een opknapbeurt wilt geven. Wij hebben niet alleen de mooiste keramische tuintegels voor je klaarstaan, maar ook diverse andere tegels, waaronder betontegels. Daarnaast hebben we een groot assortiment kunstgras, muurelementen, siergrind en split. Wil jij onze collectie Grande Allure Naturelle tuin- en terrastegels zelf eens komen bekijken om een keuze te kunnen maken? Dan staan wij voor je klaar in onze showtuin aan het Nudepark 93 in Wageningen. Natuurlijk denken wij graag met je mee. Zelf de tuin aanleggen of professioneel laten aanleggen door ons? Het kan allemaal! Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.