Grande Allure betontegels

Grande Allure betontegels maken een mooie combinatie tussen design en kwaliteit. Deze tuintegels hebben de beste kenmerken en gaan door de hoge kwaliteit jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen. Toch zien de Grande Allure betontegels er zeker niet uit zoals je misschien zou verwachten van betontegels. Deze tuintegels laten unieke designs zien, in tal van kleuren en met bijzondere afwerkingen. Wanneer jij op zoek bent naar hoogwaardige en duurzame tuintegels die luxe en sfeer uitstralen, dan is het zeker de moeite waard om eens nader kennis te maken met deze mooie tuin- en terrastegels. Natuurlijk vind je ze in het assortiment van Nudetuin. Kom gerust eens naar ons showterrein in Wageningen om je te laten inspireren.

Grande Allure betontegels voor de betonlook tuin

Een absolute tuintrend op dit moment is de betonlook tuin. Dit betekent vooral dat er meerdere kleuren grijs worden gecombineerd in de tuinen. Tegenwoordig zijn er veel soorten grijze tuintegels met inspirerende designs die zeker mooi passen bij deze trend. Ook in de collectie Grande Allure betontegels zijn een aantal goede varianten te vinden. Zo is de Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Nero een mooie optie wanneer je houdt van een mix van meerdere kleuren grijs in een enkele tuintegel. Wil jij liever genieten van een unieke tint, bijvoorbeeld die wat tussen grijs en blauw in lijkt te zitten? Dan raden we je aan om even een kijkje te nemen bij de Grande Allure Linea Marmo Azzuro. Ook deze tegel is niet effen gekleurd, maar laat een inspirerend design zien waar je van blijft genieten.

Donkere kleuren voor de echte industriële stijl

De industriële trend is eigenlijk in het interieur begonnen. Er zijn mensen die beweren dat deze stijl ontstaan is vanuit het echte ‘Man cave” idee, waarbij de stijl stoer en robuust is. Eigenlijk maakt het niet uit waar de trend vandaan komt. We zijn blij dat de trend er is, en dat deze zich inmiddels ook naar buiten heeft verplaatst. Er zijn mooie Grande Allure betontegels voor een industriële tuin. Wil je écht donkere tuintegels voor de industriële stijl? Dan zijn de Grande Allure Naturelle Vlak Signaal Zwart een mooie keuze. Deze tuintegels zijn intens zwart, waardoor ze direct zorgen voor een stoere look in de tuin. Vind je deze Grande Allure betontegels toch iets te donker? Dan zijn de Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Oscuro tuintegels misschien wel een mooie keuze voor jouw industriële tuin.

Grande Allure betontegels voor de landelijke stijl

Hou jij meer van een landelijke stijl in de tuin? Wil jij tuintegels kopen in een natuurlijke kleur? Ook dan kun je natuurlijk prima in het assortiment Grande Allure betontegels terecht. Wil jij een mooie, rustgevende en sfeervolle bruine tuintegel voor je tuin of terras? Dan is de Grande Allure Naturelle Vlak Marmo Mocca zeker een mooie keuze. Deze tuintegel laat een rustig en gemoedelijk design zien, waardoor er direct een gevoel van luxe ontstaat. Hou jij van de landelijke stijl, maar mag het wel iets donkerder met een vleugje romantiek in het design? Dan kunnen we je de Grande Allure Facetta Marmo Marone zeker aanraden. De kleur van deze tuintegel is intens en straalt veel warmte uit, waardoor het de ideale tegel is om een romantisch sfeertje in je tuin te realiseren.

De design betontegels makkelijk combineren met diverse stijlen

Het is zeker niet zo dat je jouw tuin moet inrichten naar een bepaalde trend om de Grande Allure betontegels te kunnen gebruiken. Veel van de tuintegels uit dit assortiment hebben een mooi design dat ook perfect gecombineerd kan worden met andere tegels uit het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld keramische tegels van een andere fabrikant mooi combineren met de Grande Allure betontegels van jouw keuze. Daarnaast kun je deze mooie tuin- en terrastegels natuurlijk ook mooi combineren met bijvoorbeeld kunstgras en sfeervolle muurelementen om er echt een gezellige tuin van te maken. Uiteindelijk gaat het niet om de meest actuele trends. Het gaat erom dat jouw nieuwe tuin perfect bij jou past.

Wil jij ook luxe Grande Allure betontegels in je tuin?

Nudetuin heeft een grote collectie tuin- en terrastegels voor je klaarstaan in de showtuin in Wageningen. Aan het Nudepark 93 kun je een bezoek brengen aan ons showterrein, waar je onder meer alle tuintegels van diverse fabrikanten kunt bewonderen. Uiteraard kun je hier ook nader kennismaken met de luxe en hoogwaardige Grande Allure betontegels. Natuurlijk denken wij graag met je mee, ook als je een compleet nieuw tuinontwerp nodig hebt. Wij kunnen je een A tot Z dienstverlening bieden als jij dat wilt. Wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.