Grande Allure 60×60

Grande Allure 60×60 tuintegels zijn mooie, vierkante tuintegels die je zowel voor het terras als voor de bestrating van je hele tuin kunt gebruiken. Door het praktische formaat van 60 x 60 centimeter kun je relatief snel werken met deze tuintegels, terwijl je er ook in een handomdraai een mooi en gezellig terras van maakt. Bij Nudetuin tref je een groot assortiment keramische tuintegels aan. Het formaat 60 x 60 centimeter behoort tot de meest populaire formaten van deze tijd. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de mooiste Grande Allure 60×60 tuintegels. Je kunt eens langskomen in onze showtuin in Wageningen om alle varianten zelf te bekijken. Wij leggen je graag alvast een paar mooie opties uit het assortiment voor.

Unieke donkere kleuren in de Grande Allure collectie

Waar we voorheen voornamelijk veel tuintegels in lichte kleuren zagen, zien we nu steeds meer donkere kleuren verschijnen in de collecties tuin- en terrastegels. Hou jij van intens donkere tuintegels, bijvoorbeeld omdat je de tuin een industriële basis wilt geven? Dan zijn er prachtige zwarte tegels in het assortiment Grande Allure 60×60 tuintegels te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Grande Allure Linea Noche. Natuurlijk zijn er in de collectie Grande Allure 60×60 tuintegels ook donkere tuintegels te vinden die binnen een andere kleurenlijn vallen. De Grande Allure Facetta Marmo Marone is bijvoorbeeld een donkere tuintegel met bruinrode tinten in het design. Juist door deze bijzondere kleur straalt deze tuintegel pure romantiek uit. Ideaal voor bijvoorbeeld het realiseren van een sfeervol terras.

Grande Allure 60×60 tuintegels in natuurlijke kleuren

We kennen kleuren die perfect passen bij de betonlook trend, waar we straks zeker op terugkomen. We kennen ook kleuren die goed passen bij de industriële stijl of bij de romantische sfeer. Hoe zit het met de landelijke en natuurlijke basis? Natuurlijk kun je ook deze tuintegels terugvinden in het assortiment Grande Allure 60×60 tuintegels. De Grande Allure Linea Marmo Quartz is bijvoorbeeld een tuintegel met een warme, bruine kleur die perfect combineert met groen. Wil je geen beplanting in de tuin? Dan kun je natuurlijk ook aan de slag met realistisch kunstgras. Het groen zorgt ervoor dat de bruine kleur nóg mooier overkomt. Wil je toch liever een iets lichtere landelijke kleur in je tuin? Dan is de Grande Allure Linea Marmo Mocca zeker ook een tuintegel die het overwegen waard is.

Een sfeervol terras creëren met de luxe terrastegels

De Grande Allure 60×60 tuintegels kunnen perfect worden gebruikt voor het bestraten van de hele tuin of een groot deel van de tuin. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat het terras een unieke uitstraling krijgt. Deze wordt omringd door kunstgras of borders, of deze krijgt een andere kleur tuintegels dan de rest van de tuin. Veel mensen willen in elk geval zorgen voor een mooie, bijzondere en sfeervolle look van het terras. Ook hiervoor zijn er natuurlijk uitstekende Grande Allure 60×60 tuintegels te verkrijgen. Zo is de Grande Allure Linea Marmo Azzuro zeker een mooie optie als je wilt zorgen voor een bijzondere look. In de basis valt deze mooie tuintegel onder de tuintegels in grijstinten, die perfect passen bij bijvoorbeeld de betonlook stijl en de industriële stijl. Toch is er ook een vleugje blauw in deze mooie terrastegel te zien.

Meer unieke tuin- en terrastegels van ervaren fabrikanten

De collectie Grande Allure 60×60 tuin- en terrastegels heeft unieke designs. Deze collectie biedt tuintegels voor elke soort en stijl tuin. Toch kan het natuurlijk zijn dat je in het assortiment Grande Allure 60×60 tuintegels net niet de kleur of het design vindt dat jou optimaal aanspreekt. Geen probleem, want bij Nudetuin hebben we ook prachtige collecties tuin- en terrastegels van andere ervaren merken. Denk bijvoorbeeld aan de GeoCeramica tuintegels van fabrikant MBI de Steenmeesters. Heb jij je laten inspireren door het televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing van SBS6? Hierin speelt Gardenlux de hoofdrol. Ook de tuin- en terrastegels van Gardenlux zijn bij ons ruim vertegenwoordigd.

Kom de Grande Allure 60×60 tuintegels zelf bekijken

Het is in deze tijd natuurlijk heel makkelijk om alles voor de tuin online te bestellen, waaronder ook de tuin- en terrastegels. Ook bij ons kun je, indien gewenst, je bestelling eenvoudig online plaatsen. Toch is het ook belangrijk om je er bewust van te zijn dat kleuren en designs op een scherm vaak iets anders tonen dan in werkelijkheid. Het kan daarom goed zijn om tuin- en terrastegels eerst zelf te gaan bekijken. Je kunt de Grande Allure 60×60 tuintegels zelf ervaren in de showtuin van Nudetuin. Je vindt ons aan het Nudepark 93 in Wageningen. Wij staan voor je klaar met informatie, advies en inspiratie. Wil je eerst meer weten over onze collecties of over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.