Goedkope betontegels in diverse afmetingen

Goedkope betontegels is 1. Kwalitatief hoogwaardige betontegels is 2. Bij Nudetuin brengen we deze factoren samen. Wij bieden je goedkope betontegels van hoge kwaliteit, waar je gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Natuurlijk is er volop keuze aan kleuren en motieven, waardoor je helemaal uit kunt gaan van je eigen voorkeuren. Zo kies je altijd voor een sfeer in je tuin die perfect bij jou past. Wij bieden onze goedkope betontegels aan in diverse afmetingen. Wij leggen je graag een aantal mogelijkheden voor.

 

Grote betontegels van 100 x 100 centimeter

Onze grote betontegels kunnen worden gebruikt voor een complete bestrating, maar je kunt deze tegels ook uitstekend gebruiken om een pad te creëren. De sterke betontegels van 100 x 100 centimeter zijn er in eindeloos veel varianten. Grote tegels kunnen een kleine tuin optisch groter maken, dus juist wanneer je wat minder buitenruimte hebt kunnen deze grote tegels de juiste keuze zijn. Kies bijvoorbeeld voor de GeoColor 3.0 Dusk Black met een intens donkere kleur voor een mysterieuze sfeer.

 

Iets kleinere betontegels van 60 x 60 centimeter

Vind je tegels van 100 x 100 centimeter net iets te groot? Dan zijn onze betontegels van 60 x 60 centimeter wellicht de juiste keuze. Deze betontegels zijn ook ideaal voor het aanleggen van paden en terrassen, maar kunnen uiteraard ook uitstekend gebruikt worden om de hele tuin te bestraten. Hou je van donkere tinten? Dan hebben wij veel antracieten betontegels voor je in het assortiment.

 

Goedkope betontegels van 50 x 50 centimeter

Onder de vierkante betontegels zijn de betontegels van 50 x 50 centimeter ook erg populair. Deze zijn dan ook geschikt voor de meest uiteenlopende buitenruimten, van zeer grote tot relatief kleine tuinen. Wij hebben varianten die meerdere kleuren in het ontwerp laten zien, maar er zijn ook effen gekleurde varianten te verkrijgen. Wil je zo min mogelijk onderhoud voeren aan je tuintegels? Kies dan voor de onderhoudsvriendelijke betontegels.

 

Groot assortiment betontegels van 40 x 40 centimeter

Gaat je voorkeur uit naar goedkope betontegels in het formaat 40 x 40 centimeter? Dan hebben wij een groot assortiment voor je klaarstaan. Zoek je een warme sfeer? Dan zijn onze sepia varianten een uitstekende keuze. Wil je een donkere betontegel? Wij kunnen je onze XS Linea Amiata zeker aanraden. Toch liever een lichte kleur? Dan is onze XS Linea Matterhorn misschien wel iets voor jou.

 

Goedkope betontegels in andere formaten

Natuurlijk is ons assortiment goedkope betontegels groter dan bovenstaande formaten. Zo kun je bij ons ook terecht voor betontegels in rechthoekig formaat, zoals 20 x 30 centimeter of 15 x 30 centimeter. Uiteraard hebben we ook mooie varianten die gelegd kunnen worden in een speels natuurlijk verband. Ook binnen dit assortiment vind je veel kleurmogelijkheden.

 

Online goedkope betontegels kopen?

Je kunt al onze betontegels online bekijken in onze webwinkel. Heb je de ideale tegel gevonden? Dan kun je direct je bestelling plaatsen. Je kunt bij ons overigens niet alleen online goedkope betontegels kopen. Je bent ook altijd welkom in onze showtuin, waar je de complete collectie kunt bewonderen. Kom gerust langs! Wil je meer weten over onze goedkope betontegels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.