GeoTravertino Tops Lazise

Prijs per m2

 34,50 42,25 (incl. BTW)

Variaties / Prijzen
AfmetingenPrijs per m2
€ 34,50
€ 42,25
€ 36,00
Wissen
Prijs per m2
Aantal m2:
  • Binnen 24 uur gratis offerte
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Grote showtuin (500 m2)

Product Description

Het levendige uiterlijk van travertin wordt veroorzaakt door takjes en bladeren die verteren op de bodem van een warmwaterbron. Deze laten de typische travertin textuur na op kalkstenen die op de bodem liggen. Helaas zijn deze stenen met de typische poriën ongeschikt als bestratingsmateriaal. Om toch te kunnen genieten van dit kunststukje van de natuur hebben we de travertin structuur vereeuwigd binnen de serie GeoTravertino. Nieuw is de tops serie van slechts 4 cm dik en dus ideaal voor terrassen en paden. Mooi in afwerking en licht in gewicht. De GeoTravertino Tops Lazise is voorzien van protection plus factor 30 en is zeer geschikt om met blote voeten op te lopen, dankzij footcomfort.

Aftrillen met lichte trilplaat met rubbermat, vanaf 30×30 cm niet aftrillen. Onkruid brander, staalborstel en strooizout kan schade veroorzaken aan de bestrating. Bestrating invegen met gebrand zilverzand of inveegkwarts.

Let op met organische vervuiling, zoals blad, tuinaarde enz. op bestrating. Dit is lastig te verwijderen.

Extra informatie

Afmetingen

40x80x4 cm, 80x80x4 cm, 60x60x4 cm

Fabrikant

MBI

Kleur

Natuurlijke kleuren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GeoTravertino Tops Lazise” te beoordelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers
© NudeTuin.nl | Webdesign en realisatie: JVH webbouw