GeoCeramica 90×90

GeoCeramica 90×90 tuintegels behoren op dit moment tot de meest gevraagde tuintegels. Veel mensen zoeken tegenwoordig naar tuintegels uit deze collectie met een afmeting van 90 x 90 centimeter, omdat deze maat steeds populairder wordt voor in de tuin. Op dit moment zijn tuintegels met de afmetingen 60 x 60 centimeter en 90 x 90 centimeter het meest gangbaar. De GeoCeramica 90×90 tuintegels vormen een aparte lijn. De fabrikant van deze tuintegels, MBI de Steenmeesters, kiest er ook voor om juist iets grotere of iets kleinere tuintegels aan te bieden. Hiermee komt de fabrikant vooral ook tegemoet aan de behoeften van mensen voor wie de 90 x 90 centimeter tuintegels in de tuin nét niet mooi uitkomt. Bij Nudetuin kun je natuurlijk de mooie GeoCeramica tuintegels kopen. Kom gerust eens inspiratie opdoen in onze showtuin in Wageningen.

Waarom zijn 90 x 90 centimeter tuintegels zo populair?

Veel mensen willen GeoCeramica 90×90 tuintegels kopen, omdat het een populaire afmeting is. Dit is zo, omdat deze maat voor veel tuinen geschikt is. Je kunt de tuintegels namelijk niet alleen gebruiken voor de hele tuin, maar ook om een mooi terras mee te maken. Wil je een terras van 180 x 180 centimeter of van 270 x 270 centimeter? Dan liggen GeoCeramica 90×90 tuintegels natuurlijk voor de hand. Denk bijvoorbeeld aan de mooie GeoCeramica® Stone Select Limousin Antra 90 x 90 x 4 cm. Steeds meer fabrikanten bieden de maat 90 x 90 centimeter aan. Kun je in het assortiment GeoCeramica van MBI niet het juiste design vinden? Dan kun je in ons assortiment eens kijken bij de tuintegels van Klijn of bijvoorbeeld van Michel Oprey & Beisterveld. Deze ervaren fabrikanten bieden allebei een mooi assortiment 90 x 90 tuin- en terrastegels.

Iets kleinere opties dan de GeoCeramica 90×90 tuintegels

Wil jij GeoCeramica tuintegels in je tuin, omdat je houdt van de unieke designs of gewoon zeker wilt zijn dat je tuintegels van hoge kwaliteit koopt? Dan zijn er natuurlijk veel mooie opties. Zoek jij een mooie tuintegel, maar vind je de GeoCeramica 90×90 tuintegels eigenlijk net iets te groot voor in jouw tuin? Dan zijn er ook iets kleinere opties in het assortiment te vinden. Zo is er bijvoorbeeld de GeoCeramica EVOQUE Greige – 80 x 80 x 4 cm in een mooi grijs design. Dit is een perfecte optie voor onder meer moderne en betonlook tuinen. Wil je juist genieten van een mediterrane sfeertje in de tuin? Dan is de GeoCeramica ARDESIE Island – 80 x 80 x 4 cm misschien wel een mooie optie voor jou. Uiteraard kun je alle varianten uit het assortiment GeoCeramica tuintegels bij ons komen bekijken. Wij denken graag met je mee.

Iets grotere opties dan de GeoCeramica 90×90 tuintegels

Je kunt voor mooie vierkante tuintegels in het formaat 80 x 80 centimeter kiezen uit het GeoCeramica assortiment als alternatief voor een GeoCeramica 90×90 tegel. Ga je dan liever een stapje groter? Dan zijn er in het assortiment van MBI de Steenmeesters ook mooie varianten te vinden die een slag groter zijn. Het gaat dan om tuintegels met een afmeting van 100 x 100 centimeter. Wil jij bijvoorbeeld een mooi en uniek terras maken met opvallende terrastegels uit de GeoCeramica collectie? Dan kun je eens kijken bij de GeoCeramica® Marmony Black 100 x 100 x 4 cm, een bijzondere tegel met een opvallend design. Deze mooie terrastegel kun je eenvoudig combineren met diverse andere tuintegels uit het assortiment.

Natuurlijk zijn er ook langwerpige GeoCeramica tuintegels

Natuurlijk kun je ook 60 x 60 centimeter tuintegels van MBI de Steenmeesters kiezen als alternatief voor de GeoCeramica 90×90 tuintegels. Toch kan het zijn dat je eigenlijk niet per direct op zoek bent naar een alternatief voor een GeoCeramica 90×90 tuin- of terrastegel, maar dat je voorkeur vooral uit gaat naar een langwerpige tuintegel uit het GeoCeramica assortiment. Dat kan natuurlijk ook! Je hebt dan de keuze uit veel verschillende maten. Weet je nog niet precies welke maat tuin- of terrastegel je wilt? Je kunt in ons selectiemenu aan de linkerzijde aanklikken dat je tuintegels van MBI wilt, waarna je de diverse beschikbare afmetingen eenvoudig te zien krijgt in het selectiemenu. Natuurlijk kun je ook altijd een bezoek brengen aan onze showtuin om alle opties zelf te bekijken.

De beste alternatieven voor een GeoCeramica 90×90 tuintegel

Ben jij op zoek naar de GeoCeramica 90×90 tuintegels of zoek je juist de mooiste alternatieven voor deze tuin- en terrastegel? Bij Nudetuin kun je de meest uiteenlopende soorten GeoCeramica tuin- en terrastegels kopen tegen een aantrekkelijke prijs. De meest verschillende afmetingen zijn beschikbaar, waardoor je altijd volop keuze hebt. Wil jij zeker zijn van je keuze? Dan nodigen wij je uit om eens een bezoek te brengen aan onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93. Hier kun je ons complete assortiment bekijken inclusief ons kunstgras en andere tuinproducten. Wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust contactmet ons op.