GeoCeramica 2Drive: kracht en schoonheid in 1

De GeoCeramica 2Drive tegels zijn de perfecte keuze wanneer je wilt genieten van mooie en moderne tegels, maar ook van een uitzonderlijke kracht. Deze unieke tegels zijn perfect voor opritten, doordat zij zelfs bij zware belasting van een voertuig vasthouden aan hun hoogwaardige kwaliteit. In het assortiment van Nudetuin zijn meerdere varianten van de GeoCeramica 2Drive te vinden, waardoor er altijd wel een tegel beschikbaar is die perfect bij jou past.

 

Wat maakt de GeoCeramica 2Drive zo uniek?

GeoCeramica 2Drive tegels mogen revolutionair genoemd worden, maar waarom is dit zo? Dit heeft vooral te maken met het feit dat een keramische tegel wordt gecombineerd met een drager van sterk Stabikorn®. Hierdoor wordt door de GeoCeramica 2Drive tegels het beste geboden van twee werelden, namelijk die van keramische tegels en die van betontegels. Uiteindelijk betekent dit vooral dat de tegels hoogwaardige eigenschappen te bieden hebben, een prachtige uitstraling en een uitzonderlijke kracht.

 

Een keramische tegel op sterk Stabikorn®

Door middel van AquaFerm® is het keramiek optimaal met de laag Stabikorn® verbonden. Deze laag is water doorvoerend en voorzien van geïntegreerde afstandshouders. Dit betekent dat het leggen van deze siertegels een stuk makkelijker wordt, waardoor het ook lekker snel gaat. Hierdoor kan dit ook een stuk voordeliger dan het geval is bij puur keramische tegels. Een ander belangrijk voordeel is wel dat de tegels direct op iedere ondergrond kunnen worden gewerkt. Je bent dus ook geen tijd en geld kwijt aan het voorbereiden van de grond. Ideaal toch?

 

Andere voordelen van GeoCeramica 2Drive tegels

De mooie en sterke GeoCeramica 2Drive tegels bieden meer interessante voordelen. Een hele prettig voordeel is wel dat deze siertegels heel makkelijk te reinigen zijn. Ze zijn goed bestand tegen aanslag, waardoor dit veel minder snel zal ontstaan bij andere soorten tegels. De siertegels hebben daarom niet heel veel aandacht nodig als het gaat om reiniging en onderhoud. GeoCeramica 2Drive siertegels zijn ook goed bestand tegen zuren en vlekken, maar zijn ook slijt- en kleurvast, waardoor de tegels erg lang mooi blijven. Je kunt er vele jaren lang zorgeloos van genieten. De tegels worden niet glad, ook niet bij neerslag, waardoor glijpartijen kunnen worden voorkomen.

 

Ruime keuze GeoCeramica 2Drive tegels bij Nudetuin

De GeoCeramica 2Drive ontwerpen laten een pure Italiaanse kwaliteit zien en daar kun jij je voordeel mee doen. Je profiteert van de beste kenmerken, zowel voor de tuin als de oprit. Deze mooie tegels zijn immers overal mooi te plaatsen. Dan blijft er nog één iets over, namelijk het kiezen van de uitstraling die het best bij jouw woning, buitenruimte en smaak past. Kies voor betonlook, ga voor een industriële stijl, voor de mooie natuursteenlook of toch voor de luxe hardsteenlook. Bij Nudetuin is het allemaal mogelijk! Ontdek snel ons online assortiment GeoCeramica 2Drive tegels en bestel voordelig. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin in Wageningen, waar je ons hele assortiment kunt bewonderen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.