GeoCeramica 100×100

GeoCeramica 100×100 tuintegels zijn erg populair op dit moment. De grote tuintegels zijn namelijk niet alleen ideaal om een luxe uitstraling te creëren binnen een compleet bestrate tuin. Je kunt de GeoCeramica 100×100 tegels ook goed gebruiken voor het realiseren van een terras. Met relatief weinig tegels kun je toch al een ruim terras maken. Dit is vaak mooier en het aanleggen gaat natuurlijk ook een stuk sneller dan wanneer je gebruik maakt van een kleinere tegel. De 100 x 100 centimeter tuintegels zijn afkomstig van het merk MBI de Steenmeesters. Uiteraard kun je voor deze grote tuin- en terrastegels goed terecht bij Nudetuin. Wij nodigen je uit om eens een bezoek te brengen aan onze showtuin in Wageningen. Je bent van harte welkom.

Kennismaken met het ruime GeoCeramica assortiment

De GeoCeramica 100×100 is slechts een enkele optie uit het uitgebreide GeoCeramica assortiment. Er zijn ook tal van tuin- en terrastegels van deze fabrikant in andere formaten. Wil je wel vierkante tegels? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor 60 x 60, 80 x 80 of 90 x 90 centimeter. De GeoCeramica 100×100 behoort uiteraard wel tot de grootste varianten. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor langwerpige tuintegels. Wil jij bijvoorbeeld een houtlook tuintegel in een langwerpig design? Dan kun je eens nader kennismaken met de GeoCeramica Ibiza Wood Grigio – 30 x 120 x 4 cm. Uiteraard zijn er nog veel meer mooie opties te vinden in het GeoCeramica assortiment.

 

GeoCeramica 100×100 tuintegels in een mediterrane sfeer

Steeds meer mensen willen in de tuin genieten van een echt vakantiegevoel. Hierdoor zijn de mediterrane tuintegels erg in trek. Deze mooie, warm gekleurde tuintegels vormen een perfecte basis om een echt vakantiesfeertje te realiseren. Zoek jij mooie GeoCeramica 100×100 tuintegels in een mediterrane sfeer, zoals met een Italiaanse look? Dan kun je eens kijken bij de GeoCeramica Boulevard Tan, een mooie tuintegel met een zomerse kleur en een mooi design. Natuurlijk zijn er meer mooie varianten in het assortiment van MBI de Steenmeesters te vinden die perfect zijn voor een mediterrane basis in de tuin. Daarnaast zijn er vanzelfsprekend ook mooie kleuren en designs in de collectie te vinden voor andere tuintrends, waaronder industrieel en betonlook.

GeoCeramica 100×100 tegels voor moderne tuinen

Er zijn veel mooie tuintrends en veel moderne tuinen laten iets van de betonlook stijl of de industriële stijl zien. Ook voor deze tuinen heeft MBI de Steenmeesters uiteraard mooie GeoCeramica 100×100 tuintegels in het assortiment. Voor de betonlook tuin is bijvoorbeeld de GeoCeramica Brooklyn Antra erg geschikt. Het grijze design past perfect bij de betonlook tinten. Wil je juist meer naar de kant van de industriële stijl? Dan gaat de voorkeur vaak uit naar een donkerdere tuintegel. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de GeoCeramica Concreet Black. Deze laat een intens donkere, diepe kleur zien en voegt daarmee direct wat mysterie toe aan de tuin. Een prachtige basis die je ook makkelijk kunt combineren met andere kleuren en stijlen. Zo laat je deze donkere kleur nog intenser tonen door de tegel te combineren met realistisch kunstgras.

Unieke designs voor een mooi en opvallend terras

Je kunt de GeoCeramica 100×100 tuintegels natuurlijk prima gebruiken om de hele tuin of een groot deel van de tuin te bestraten met luxe tegels. De grote tegels maken zonder uitzondering een luxe indruk, ongeacht het specifieke design of de kleur. Je kunt de mooie GeoCeramica 100×100 tegels natuurlijk ook gebruiken om een sfeervol terras mee te creëren. Wil je hiervoor een unieke terrastegel uit het assortiment kopen? Dan is de GeoCeramica Décor Elios Decoro Fior een mooie optie. Deze terrastegel heeft een opvallend design waarmee je direct een ongekende sfeer creëert. Uiteraard kan deze unieke terrastegel goed gecombineerd worden met andere tegels uit het GeoCeramica assortiment van MBI de Steenmeesters.

Wil jij ook gaan genieten van de GeoCeramica 100×100 tuintegels?

Er zijn eindeloos veel kleuren en designs beschikbaar in het assortiment GeoCeramica tuintegels. Of je nu op zoek bent naar een relatief neutrale tegel voor een rustgevende basis of naar een indrukwekkend en speels design; je vindt het zeker in het assortiment GeoCeramica tuin- en terrastegels. Wil jij ook gaan genieten van de GeoCeramica 100×100 tegels? Dan kun je natuurlijk online kennismaken met alle beschikbare varianten. Daarnaast ben je altijd welkom om de collectie zelf te komen bekijken in de showtuin van Nudetuin. Je vindt ons aan het Nudepark 93 in Wageningen. Wil je eerst meer informatie of heb je een persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.