GeoArdesia Mare Sabbia

Prijs per m2

 34,25 35,50 (incl. BTW)

Variaties / Prijzen
AfmetingenPrijs per m2
€ 35,50
€ 34,25
Wissen
Prijs per m2
Aantal m2:
  • Binnen 24 uur gratis offerte
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Grote showtuin (500 m2)

Product Description

Dat overweldigende vakantiegevoel van een ontspannen bezoekje aan zee. Een verkoelende golf gaat langs uw benen waarna u uitkijkt over fijne schelpjes en een prachtig uitgestrekt zandbed. Dat uitzicht en iets van dat gevoel biedt GeoArdesia Mare Sabbia. Het lichtgolvende profiel, in combinatie met echte schelpjes en de kleur van het strand. Met deze tegel staat u elke dag heel dicht bij de natuur, letterlijk. Nieuw is de Tops serie van slechts 4 cm dik en dus ideaal voor terrassen en paden. Mooi in afwerking en licht in gewicht. De GeoArdesia Mare is voorzien van Protection Plus factor 30 en is zeer geschikt om met blote voeten op te lopen, dankzij Footcomfort.

Aftrillen met lichte trilplaat met rubbermat, vanaf 30×30 cm niet aftrillen. Onkruid brander, staalborstel en strooizout kan schade veroorzaken aan de bestrating. Bestrating invegen met gebrand zilverzand of inveegkwarts.

Let op met organische vervuiling, zoals blad, tuinaarde enz. op bestrating. Dit is lastig te verwijderen.

Extra informatie

Afmetingen

Wildverband GA 2 4 cm, 60 x 60 x 4 cm

Fabrikant

MBI

Kleur

Natuurlijke kleuren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GeoArdesia Mare Sabbia” te beoordelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze medewerkers
© NudeTuin.nl | Webdesign en realisatie: JVH webbouw