Ontdek onze natuurlijke GeoArdesia Alivo tuintegels!

GeoArdesia Alivo tuintegels zijn er in verschillende varianten. Je hebt niet alleen de keuze uit diverse kleuren, maar er zijn ook meerdere vormen binnen het assortiment te vinden. Wil jij genieten van een natuurlijke uitstraling in je tuin? Dan zijn er enkele GeoArdesia Alivo tuintegels die perfect passen bij deze sfeer. De natuurlijke GeoArdesia Alivo tuintegels worden geleverd door fabrikant MBI – De Steenmeesters. Nudetuin geeft je 5 tips uit ons online assortiment.

 

1. GeoArdesia Alivo Lazise

Heb je een mooi stukje groen in de tuin en wil je mooie bestrating die zorgt voor een subtiele overgang? Dan is de GeoArdesia Alivo Lazise misschien wel de juiste keuze voor jou, zeker wanneer je houdt van wat lichtere kleuren. Deze prachtige tuintegel laat een grijsbruine of lichtgrijze kleur zien die per tegel anders toont. Ideaal voor de moderne tuin, maar zeker ook voor tuinen waarin een landelijke sfeer de hoofdrol speelt.

 

2. GeoArdesia Alivo Riviera

Wil jij een romantische en warme sfeer in je tuin creëren met nieuwe tuintegels in een natuurlijke look? Dan kunnen wij je de GeoArdesia Alivo Riviera zeker aanraden. Deze unieke, natuurlijk gevormde tegel heeft een roodbruine tint en zorgt ervoor dat ieder stukje bestrating er bijzonder uitziet. De unieke kleur zorgt voor een gezellige, ietwat nostalgische uitstraling.

 

3. GeoArdesia Alivo Roma

Veel mensen kiezen voor een grijze bestrating in de tuin. Dit is ook niet verwonderlijk, want grijs is een kleur die overal bij combineert. Dat grijs niet standaard is wordt bewezen door de GeoArdesia Alivo Roma. Deze sfeervolle GeoArdesia tuintegels laten een uniek design in het grijs zien. Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat er over de tuintegels heen is geschetst met potlood. Een ideale tuintegel voor de creatieve, gezellige tuin.

 

4. GeoArdesia Alivo Cannobio

Ben jij fan van grijze tuintegels, maar zie je liever een egale kleur dan een design? Geen probleem! Dan kunnen wij je de GeoArdesia Alivo Cannobio aanraden. Deze bijzonderen GeoArdesia Alivio tuintegels laten een iets donkerdere grijstint zien in een egale afwerking. Dit zorgt voor een rustig en sfeervol geheel in de tuin, terwijl de natuurlijke vormen toch zorgen voor die speelse touch.

 

5. GeoArdesia Alivo Milano

In de moderne tuin zien we steeds vaker een tuintegel die donkerder van kleur is. In bepaalde gevallen wordt dit gecombineerd met de betonlook sfeer, terwijl er in andere gevallen vooral lichte elementen zijn te vinden in de tuin, zoals wit siergrind. Hou jij wel van deze stijl, gecombineerd met natuurlijke vormen? Kies dan voor de GeoArdesia Alivo Milano, een indrukwekkende antracietzwarte tuintegel met een organisch gevormde rand.

 

Wil jij ook genieten van de natuurlijke GeoArdesia Alivo tuintegels?

Spreken de GeoArdesia Alivo tuintegels je aan? Je kunt ze natuurlijk online bestellen bij Nudetuin of komen bewonderen in onze showtuin in Wageningen. Wil je advies bij het maken van je keuze of heb je nog vragen over de mooie GeoArdesia Alivo tuintegels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.