Gekleurd kunstgras gebruiken: 4 ideeën van Nudetuin

Gekleurd kunstgras gebruiken in plaats van traditioneel groen kunstgras? Dat kan! Het is zeker niet verplicht om een keuze te maken uit de standaard groene kunstgrasmatten. Je kunt ook kiezen voor gekleurd kunstgras wanneer je juist zoekt naar iets unieks. Een compleet gazon in een felle kleur realiseren is wellicht niet direct de beste keuze, tenzij je dit superleuk vindt natuurlijk, maar je kunt wel op veel andere manieren gekleurd kunstgras gebruiken. Nudetuin geeft je graag 4 leuke ideeën voor als jij gekleurd kunstgras wilt gebruiken.

 

1. Gekleurd kunstgras in je beursstand

Als je dan toch op de beurs staat, dan wil je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk opvallen. Hoe beter je beursstand ‘zichtbaar’ is, hoe meer succes je uit je beursdeelname kunt halen. Je zorgt natuurlijk al voor een goede en opvallende aankleding van je stand, maar wat leg je op de vloer? Juist, hiervoor kun je gekleurd kunstgras gebruiken! Kies ervoor om de vloer van je beursstand met een enkele kleur kunstgras te bekleden of combineer meerdere kleuren, zoals de kleuren van je bedrijfslogo. Met gekleurd kunstgras is alles mogelijk!

 

2. Een tapijt van gekleurd kunstgras

Steeds meer mensen kiezen voor een tuin die volledig of voor het grootste deel bestraat is. We hebben niet meer zoveel tijd om te tuinieren en daarnaast hebben we ook lang niet allemaal groene vingers. De voorkeur gaat dan ook steeds vaker uit naar de onderhoudsvriendelijke tuin met tegels. Er zijn dan ook prachtige siertegels te verkrijgen waarmee je een gezellige sfeer kunt realiseren. Toch missen veel mensen dan toch dat beetje kleur in de tuin. Je kunt gekleurd kunstgras gebruiken om een unieke look te geven aan je terras. Plaats een stuk gekleurd kunstgras onder je tuinset, waardoor het kunstgras als het ware als tapijt gebruikt wordt. Het is niet alleen leuk en sfeervol, maar het voelt ook nog eens heel aangenaam aan de voeten aan.

 

3. Een speelhoek met gekleurd kunstgras

Kinderen houden van kleuren! Wil je een leuke, gezellige en unieke speelhoek in de tuin gebruiken? Dan kun je natuurlijk ook gekleurd kunstgras gebruiken. De kinderen zullen het fantastisch vinden om een eigen hoek te hebben en die hoek wordt nog leuker als het er allemaal lekker kleurrijk uitziet. Natuurlijk kun je gewoon een zwembadje op het kunstgras plaatsen als het erg warm wordt buiten. Het kunstgras zal het zwembad niet beschadigen.

 

4. Gekleurd kunstgras voor de buitenbar

Geen kinderen, maar wel veel vrienden en vriendinnen of gewoon een erg leuke familie? Dan is het natuurlijk fantastisch om een buitenbar en / of buitenkeuken te maken. Heerlijk om samen in een gezellige sfeer te genieten van een drankje of een gezellige barbecue! Je kunt gekleurd kunstgras gebruiken voor extra sfeer in of rond jouw eigen uitgaansgelegenheid in de tuin.

 

Wil jij ook gekleurd kunstgras gebruiken?

Wij hebben je een paar leuke ideetjes gegeven om met gekleurd kunstgras aan de slag te gaan, maar misschien heb je zelf nog wel veel leukere of betere ideeën! We hopen in elk geval dat we je hebben geïnspireerd. Wil jij gekleurd kunstgras gebruiken in je favoriete kleur? Ontdek ons assortiment en bestel eenvoudig, snel én voordelig online. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze showtuin in Wageningen. Wil je gekleurd kunstgras gebruiken, maar heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.