Gardenlux Cera4line

Gardenlux Cera4line tuintegels onderscheiden zich van andere collecties met een extra dikte. Verreweg de meeste tuin- en terrastegels hebben een dikte van maximaal 3 centimeter. De tuintegels uit de Cera4line collectie van Gardenlux hebben een dikte van 4 centimeter en hebben daarmee een nog hogere kwaliteit. Deze keramische tegels zijn zo krachtig dat ze in geen geval aan kwaliteit verliezen. Als jij een tuintegel koopt uit de collectie Gardenlux Cera4line designs, dan weet je zeker dat de komende jaren geen omkijken meer hebt naar de bestrating of het terras. De tuintegels blijven mooi en je hebt er niet veel onderhoud aan. Nudetuin heeft een ruime collectie tuintegels van dit ervaren merk. Je bent welkom in onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93, om al onze tuin- en terrastegels te ontdekken.

Breng meer warmte in de tuin met de Gardenlux houtlook tegels

Tegenwoordig zijn de houtlook tuintegels echt in opkomst. Ze bestaan al wat langer, maar op dit moment is er sprake van een ware opmars. Steeds meer mensen kiezen voor houtlook tuintegels. Dat betekent ook dat steeds meer merken ervoor kiezen met deze variant aan de slag te gaan en er een eigen draai aan te geven. In de collectie Gardenlux Cera4line zijn zeker ook al mooie houtlook tuintegels te vinden, zoals de Cera4line Mento Argenta. Deze houtlook tuintegel uit de Gardenlux Cera4line collectie heeft een heel natuurlijke kleur. De afwerking in het design geeft deze tuintegel de echte houtlook zoals deze bedoeld is. Het resultaat is dan ook nauwelijks te onderscheiden van een echt houten vloer of een kwalitatieve laminaatvloer. Deze houtlook tuintegels zijn ideaal om meer warmte en sfeer in de tuin te brengen.

Mooie Gardenlux Cera4line tuintegels voor een frisse tuin

Je kunt tegenwoordig voor eindeloos veel kleuren in de tuin kiezen. Er zijn donkere tuintegels, lichte tuintegels en er zijn tuintegels in alle kleuren en tinten die daartussen vallen. In deze tijd zijn er gewoonweg geen grenzen meer. De Gardenlux Cera4line tuintegels laten ook een enorme variatie zien als het om kleuren en designs gaat. Elke tuintegel heeft een unieke look en een bijzondere kleur. De Cera4line Mento Bluestone Light is bijvoorbeeld een indrukwekkende kleur die je niet veel tegenkomt, maar die je zeker wel weet te inspireren. Volgens velen zit de kleur van deze mooie tuintegel tussen grijs en blauw in. Het is uiteindelijk maar net hoe je ernaar kijkt. Deze 100 x 100 centimeter is ideaal voor de hele tuin, maar is ook perfect voor als je een ruim terras met een luxe sfeer wilt realiseren.

Gardenlux Cera4line tuintegels in intense kleuren

Als het om kleuren gaat, dan hebben we natuurlijk allemaal een eigen smaak en persoonlijke voorkeuren. De één kan genieten van lichte, zomerse en mediterrane kleuren. De ander geniet meer van duistere, mysterieuze en intense kleuren, zoals antraciet en zwart. Behoor jij tot deze laatste groep? In de Gardenlux Cera4line collectie vind je de Cera4line Mento Promenade Carbon. Deze tuintegel zal je zeker aanspreken als jij houdt van een donkere, mysterieuze basis in de tuin. De intense kleur in dit mooie design zorgt voor een unieke sfeer in de tuin. Je kunt deze tegel gebruiken om een sfeervol terras mee te creëren, maar het is uiteraard ook mogelijk om een groter deel van de tuin of zelfs de hele tuin te bestraten met deze mooie tegel van Gardenlux.

Donkere of lichte tuintegels met decoratieve terrastegels

In de collectie Gardenlux Cera4line tuintegels zijn niet alleen mooie tuintegels te vinden in mooie en rustige designs. De collectie heeft ook prachtige tegels die vooral veel worden gekozen voor het terras. Steeds meer mensen willen extra sfeer creëren op het terras in de tuin. Door de tuin te bestraten met lichte of juist donkere tegels, kun je decoratieve tegels voor het terras gebruiken om het terras er echt uit te laten springen. In de collectie Gardenlux Cera4line zijn indrukwekkende terrastegels te vinden, zoals de Cera4line Mento Cremona Mosaico, die je zowel met donkere als met lichte tuintegels kunt combineren.

Kom de collectie Gardenlux Cera4line tuintegels zelf bewonderen

Naast de collectie Gardenlux Cera4line tuintegels is er natuurlijk ook nog de populaire collectie Cera3line van dezelfde fabrikant. Ook in deze collectie zijn tal van indrukwekkende designs te vinden. Weet je nog niet precies wat je wilt? Wij denken natuurlijk graag met je mee. Breng een bezoek aan onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93, en laat je inspireren door alle mogelijkheden. Uiteraard vertegenwoordigen wij ook tal van andere gerenommeerde merken. Bij ons vind je altijd de ideale tuintegel voor jouw tuin. Wil je eerst meer informatie of advies? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn je graag van dienst.