Gardenlux Cera3line

Gardenlux Cera3line tuintegels zijn bijzonder populair. Dit heeft deels natuurlijk te maken met het feit dat we Gardenlux kennen van het geliefde televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing van SBS6. De mooiste tuinen worden gerealiseerd met de producten van deze fabrikant en dat werkt natuurlijk aanstekelijk. De Gardenlux Cera3line tuin- en terrastegels van deze partij zijn daarnaast uiteraard ook populair om de mooie designs, de hoge kwaliteit en ruime keuze. Wanneer jij Gardenlux tuintegels in je tuin wilt hebben, dan zijn er altijd varianten te vinden die bij jouw smaak passen. Nudetuin is jouw ervaren Gardenlux dealer in Wageningen. Laat je gerust eens inspireren in onze showtuin, aan het Nudepark 93.

Diverse productlijnen van het merk Gardenlux

Nudetuin is jouw ervaren verkooppunt wanneer jij interesse hebt in de mooie tuintegels van Gardenlux. Toch beperkt ons assortiment zich zeker niet tot deze fabrikant. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor de luxe tuintegels van Klijn of de mooie design tuintegels van Michel Oprey & Beisterveld. De meest ervaren merken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. De Gardenlux Cera3line is slechts een enkele collectie van het populaire merk. Wij hebben uiteraard meerdere collecties in ons aanbod. Naast de Gardenlux Cera3line collectie is er bijvoorbeeld ook een Cera4line collectie. De zogenaamde Lux & Dutch tuintegels van Gardenlux zijn momenteel erg in trek. Wanneer jij een kijkje neemt bij deze collectie, dan zal je zeker begrijpen waarom.

Kenmerken van de Gardenlux Cera3line tuintegels

Een belangrijk kenmerk dat alle Gardenlux Cera3line tuintegels met elkaar gemeen hebben is de dikte. Deze tuin- en terrastegels hebben allemaal een dikte van 3 centimeter. Deze dikte zien we ook veel voorkomen onder de keramische tegels van andere merken, waardoor je de Gardenlux tuintegels ook makkelijk kunt combineren met tegels van andere fabrikanten. Door de goede dikte ontstaat er altijd direct een optimale kwaliteit. Alle tuintegels van Gardenlux zijn goed bestand tegen vorst en hitte, verkleuren niet en zijn beter bestand tegen krassen dan diverse andere tuintegels. Wanneer jij kiest voor een mooie tuintegel, of meerdere varianten, uit het assortiment van deze fabrikant, dan weet je altijd zeker dat je voor het beste kiest. Je kunt jarenlang zorgeloos van deze tuin- en terrastegels genieten.

Veel verschillende designs in de Gardenlux collectie

De Gardenlux Cera3line collectie heeft veel verschillende designs voor je klaarstaan. Natuurlijk is het belangrijk dat jouw tuin de uitstraling en sfeer krijgt die het best bij jou past. De tuintegels spelen een grote rol in het creëren van sfeer in de tuin, zeker wanneer je een groter oppervlak van tuintegels wilt voorzien. In de Gardenlux Cera3line collectie vind je meer dan voldoende mogelijkheden om de juiste sfeer te bereiken, of je nu houdt van een betonlook tuintegel of van een houtlook tuintegel. Het assortiment van Gardenlux biedt het allemaal, in diverse formaten én diverse kleuren. Er zit gewoon altijd wel een design bij dat jou direct aanspreekt.

Gardenlux Cera3line terrastegels met unieke designs

We zien steeds vaker dat mensen het terras in de tuin voorzien van een andere soort tuintegel dan de rest van de tuin. Door meerdere tuintegels met elkaar te combineren kun je het terras echt een unieke sfeer geven en op laten vallen in de rest van je tuin. In de Gardenlux Cera3line collectie zijn enkele unieke designs te vinden die vooral vaak worden gekozen voor het realiseren van een terras. Je kunt hierbij denken aan de unieke Cera3line Lux & Dutch 90x90x3cm Downtown decor, waarin meerdere motieven te zien zijn. Deze terrastegel blijft je gewoon inspireren. Wil je toch een iets rustigere tegel, maar wel met een mooi patroon erin? Dan is de Cera3line Lux & Dutch 60x60x3cm Square decor misschien wel een mooie keuze voor jou! Deze donkere terrastegel is voorzien van een subtiel maar speels design, wat zeker ideaal is voor een modern terras.

Kom eens kennismaken met de complete Gardenlux Cera3line collectie

Er zijn prachtige designs en kleuren te vinden in de Cera3line collectie van fabrikant Gardenlux. Bij Nudetuin kun je natuurlijk nader kennismaken met alle varianten in deze mooie collectie. Wil jij je laten inspireren? Kom dan eens langs in onze showtuin in Wageningen. Hier vind je natuurlijk ook de tuintegels van diverse andere ervaren merken, uit verschillende collecties. Daarnaast kun je hier ook inspiratie opdoen met onze andere tuinproducten, waaronder kunstgras, muurelementen, siergrind en split. Heb jij interesse in de Gardenlux Cera3line tuintegels, maar wil je eerst meer informatie of heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar.