Gardeco dealer: breng sfeer in je tuin!

Nudetuin is een Gardeco dealer met een ruim assortiment mogelijkheden uit de ruime collectie van Gardeco. Dit merk helpt jou om meer sfeer in je tuin te brengen. Daar is het nu natuurlijk de perfecte tijd voor. Helaas zitten veel mensen meer thuis dan zij gewend zijn, door de aanwezigheid van het coronavirus, en de verveling staat een beetje toe bij velen. Een goed moment om de tuin op te knappen voor de zomer, want de eerste zonnige dagen liggen al achter ons. Als Gardeco dealer kunnen wij je alles bieden wat je nodig hebt om de juiste sfeer in je tuin te brengen.

 

Wat dacht je van een Gardeco tuinhaard?

Nederlanders houden van barbecuefeestjes! Het is dan ook heerlijk om in de zomer lekker buiten te eten, met z’n tweeën, met het hele gezin of bijvoorbeeld met vrienden. Natuurlijk kun je dan een gewone barbecue gebruiken, maar de échte barbecueliefhebber wil genieten van een fantastische barbecue. Wat heeft dit nu te maken met een Gardeco tuinhaard? We horen het je bijna denken.. Dat heeft best veel met elkaar te maken. Als Gardeco dealer bieden wij jou namelijk de Gardeco tuinhaard barbecue, ofwel een barbecue en een sfeervolle tuinhaard in één model! Dat is niet alleen geweldig voor de barbecuefeestjes, maar ook voor de romantische avonden samen!

 

Diverse soorten tuinhaarden in verschillende designs

Doordat wij een officieel Gardeco dealer zijn kunnen wij jou het meest complete assortiment van Gardeco bieden. Er is natuurlijk nog veel meer te verkrijgen van dit populaire merk. Zo laat het merk je genieten van indrukwekkende tuinkunst, maar biedt Gardeco je ook veel echte sfeermakers voor in de tuin. Wil je genieten van een tuinhaard, maar wil je de tuin wel ‘open’ houden? Dan is de Gardeco doorkijkhaard een uitstekende keuze. Heb je een relatief kleine tuin, maar wel een fijn hoekje over? De Gardeco hoekhaard biedt je alle sfeer die jij nodig hebt in de tuin. Ga je voor de moderne look? Misschien past de Gardeco blokhaard dan wel perfect bij jou. Kortom, als Gardeco dealer bieden wij jou écht een heel ruim assortiment.

 

Sfeer maken met de schanskorven van Gardeco

Gardeco is natuurlijk dé professional voor tuinhaarden, barbecues en tuinkunst, maar hier houdt het assortiment zeker niet op. Je kunt namelijk ook een geweldige sfeer in de tuin creëren met de Gardeco schanskorven. Nudetuin heeft een breed aanbod schanskorven en je kunt er echt alle kanten mee op. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf bepalen met wat voor breukstenen je de schanskorven vult. Ook hierin bieden wij meer dan voldoende keuze. Kies bijvoorbeeld voor basalt, Doornik, Duits kalksteen, Rouge Toyal, Weissenbacher, Ardenner, Yellow Sun en Grauwacke. Kom je er zelf niet uit? Dan adviseren wij je natuurlijk graag.

 

Als erkend Gardeco dealer staan wij graag voor je klaar

Wil jij een Gardeco dealer bezoeken om het assortiment van dit merk te ontdekken? Dan ben je bij ons van harte welkom. Je vindt onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93. Bestel jij liever online bij een erkende Gardeco dealer? Dan kan bij ons ook. Je vindt het totale Gardeco assortiment in onze webwinkel. Voor vragen, meer informatie of advies kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.