Design tuintegels: 5 tips van Nudetuin

Design tuintegels zijn prachtig! Steeds meer mensen kiezen voor het gebruik van design tuintegels, soms voor de hele tuin en soms enkel voor de aanleg van een terras. Natuurlijk zijn er veel soorten en kleuren design tuintegels te verkrijgen, ook bij Nudetuin. Wij willen je vandaag graag kennis laten maken van 5 unieke design tuintegels uit ons assortiment natuurlijk gekleurde tegels.

1. GeoCeramica Design Canvas Patchwork

Zoek jij leuke tuintegels in een neutrale tint, maar wil je toch ook genieten van een unieke uitstraling? Dan zijn er diverse soorten design tuintegels die goed aan je wensen voldoen. Maak eens kennis met de GeoCeramica Design Canvas Patchwork. Deze bijzondere tegel wekt de indruk van meerdere soorten tegels in één. De naam Patchwork is dan ook bewust gekozen. Deze design tuintegel doet je denken aan verschillende lapjes stof aan elkaar zijn genaaid. Gegarandeerd een unieke uitstraling!

2. CeraDeco Ardesia Caldo

Design tuintegels hoeven zeker niet extreem opvallend te zijn. Sterker nog, soms is het juist de rustige uitstraling die zorgt voor de bijzondere sfeer die de tegels overbrengen. Dit wordt bewezen door de CeraDeco Ardesia Caldo. Deze design tuintegels bieden een rustig effect in een natuurlijke tint, maar door het subtiele design zijn ze toch ook heel bijzonder om te zien. Perfect voor de moderne, ontspannen sfeer.

3. GeoCeramica Mosaik Beige

Hou jij wel van bijzondere tuintegels, waar je gewoon eigenlijk naar móet blijven kijken? Dan is de GeoCeramica Mosaik Beige een goede tuintegel om eens nader kennis mee te maken. Deze design tuintegels laten je een stukje Italiaanse kwaliteit zien in een exclusieve print. De mozaïek stijl is werkelijk uniek in zijn soort en weet van ieder terras en elke tuin een echte blikvanger te maken. De print weet iedereen te inspireren, terwijl de natuurlijke kleuren in het ontwerp toch ook zorgen voor rust, ontspanning en een fantastische sfeer.

4. CeraDeco Modello Lucidus

Waar de één houdt van drukke designs, houdt de ander van egale tuintegels die optimale rust bieden. Dan is er natuurlijk ook nog de zogenaamde gulden middenweg, namelijk de natuurlijk gekleurde design tuintegels met een rustige, inspirerende print. Hou jij hier ook wel van? Dan is de CeraDeco Modello Lucidus zeker aan te raden. De terugkerende ruitjes in het ontwerp houden vast aan het rustgevende effect, terwijl de uitstraling toch heel bijzonder is. De natuurlijke kleuren passen echt in iedere soort tuin.

5. GeoCeramica Design Canvas Mix Colours

Vierkantjes in vierkantjes in vierkantjes… Hou jij ook zo van vormen in design tuintegels? In de GeoCeramica Design Canvas Mix Colours zijn zo veel vierkantjes te vinden dat het lijkt alsof deze design tuintegels extra diepte krijgen. Het effect is zonder twijfel meer dan bijzonder te noemen. Als je goed kijkt, dan kun je meerdere mooie, natuurlijke kleuren ontdekken in het ontwerp. Hierdoor blijven deze design tuintegels van GeoCeramica je inspireren en verwonderen.

Kom de design tuintegels zelf bekijken!

Er zijn veel verschillende soorten design tuintegels om te ontdekken. Ben jij ook benieuwd? Dan nodigen wij je uit om eens langs te komen in onze showtuin in Wageningen om de design tuintegels te bewonderen. Bekijk en bestel je de tegels liever online? Dat kan natuurlijk ook! Heb je nog vragen of wil je een persoonlijk advies bij de aanschaf van design tuintegels? Neem dan gerust contact met ons op.