CeraNova tuintegels

CeraNova tuintegels zijn tegels van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie tuin- en terrastegels zijn beschikbaar in meerdere diktematen. Daarnaast zijn diverse CeraNova tuintegels ook beschikbaar in verschillende afmetingen, zoals 60 x 60, 90 x 90 of 120 x 60 centimeter. Bij Nudetuin vind je een groot assortiment tuintegels uit de CeraNova collectie, maar ook van diverse andere fabrikanten. Wil je direct ook aan de slag met realistisch kunstgras, wil je borders maken met muurelementen of heb je siergrind en split nodig voor jouw ideale tuinontwerp? Je vindt het allemaal in ons assortiment! Bekijk ons aanbod online of kom onze complete collectie zelf bekijken in onze showtuin in Wageningen. Wij staan voor je klaar!

Een populaire productlijn van Michel Oprey & Beisterveld

Je kunt bij ons terecht voor de meest populaire productlijnen van diverse fabrikanten. Zo ben je bij ons ook welkom als je interesse hebt in de Gardenlux tuintegels. Als ervaren Gardenlux dealer kunnen wij je altijd de tuintegels bieden die jij nodig hebt. De CeraNova tuintegels behoren tot de meest populaire tegels uit het aanbod van Michel Oprey & Beisterveld. Deze productlijn biedt interessante designs voor de meest uiteenlopende soorten tuinen. De ervaren fabrikant heeft overigens meer mooie productlijnen die erg goed in de smaak vallen. Zo zijn de Ceramaxx tuintegels ook van dit bedrijf. Wil je de CeraNova en Ceramaxx tuintegels met elkaar combineren? Dan raden we je aan om tuintegels met een gelijke dikte te kiezen.

CeraNova tegels met een landelijke look

De ene persoon houdt van een strakke, moderne en vooral ook onderhoudsvriendelijke tuin. De ander houdt meer van landelijk, van groen en van natuurlijk. Als jij tot deze laatste groep behoort, dan biedt het CeraNova assortiment je diverse mooie tuintegels met een bruintint in de basis. Wil jij een mooi donker terras realiseren met een landelijke look? Dan is de Ceranova Caliza Chocolate hier bijvoorbeeld erg geschikt voor. Wil jij een donker terras, maar wil je de rest van de tuin bestraten met een lichtere tint, of misschien wel juist andersom? Het design dat je ziet in de Caliza Chocolate is gelijk aan het design van de Ceranova Caliza Crema, welke een stuk lichter is. Deze twee CeraNova tuintegels combineren perfect samen. Natuurlijk zijn er meer mooie tuintegels met bruintinten in de basis. Als jij wilt combineren, dan heb je bij ons volop keuze.

Binnen en buiten verbinden met houtlook tuintegels

We besteden gemiddeld genomen meer tijd in onze eigen tuin dan enkele jaren geleden. Hierdoor vinden steeds meer mensen het belangrijk om de tuin echt onderdeel van het huis te maken. Dit effect kun je versterken door buiten gebruik te maken van een houtlook tuintegel. In de collectie CeraNova tuintegels zijn enkele prachtige varianten te vinden, zoals de Ceranova Legna Tortora. De uitstraling van deze houtlook tuintegel is heel natuurlijk, waardoor deze perfect past in een landelijke tuin, maar ook in een romantische stijl. Wil je een wat lichtere houtlook tuintegel, met een wat meer mediterrane tintje? Dan is de Ceranova Legna Naturale ook zeker een mooie keuze. Met de houtlook tegels uit het aanbod CeraNova tuintegels leg je echt een verbinding tussen je woning en je tuin.

CeraNova tuintegels van heel licht tot heel donker

We hebben niet allemaal dezelfde smaak, en dat is natuurlijk maar goed ook! Over het algemeen vinden we het niet prettig als we dezelfde tuintegels hebben als de buren. Iedereen wil iets unieks in deze tijd. De collectie CeraNova tuintegels biedt je de mooiste tuintegels in de meest bijzondere designs. Er zijn heel lichte varianten, zoals de Ceranova Ferro Silver, welke heel goed passen bij de moderne stijl en de betonlook stijl. Hou jij meer van de industriële trend die momenteel helemaal ‘hot’ is? Dan zijn er ook meer dan voldoende mooie varianten te vinden in het assortiment CeraNova tuintegels. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Ceranova Ferro Ink. De intense kleur brengt een zekere mysterie met zich mee in het design. Dit effect wordt nog versterkt door de bijzondere afwerking.

De mooiste CeraNova tuintegels kopen bij Nudetuin

De bijzondere designs van Michel Oprey & Beisterveld zijn erg populair, en wij snappen wel waarom. Elke tuintegel heeft een unieke, geheel eigen uitstraling. Hierdoor blijft elke tuintegel gewoon inspireren. Hier komt nog bij dat deze tuintegels van uitzonderlijke kwaliteit zijn en jarenlang mooi blijven. Je kunt in onze showtuin in Wageningen kennismaken met alle mooie tuintegels van deze fabrikant, waaronder natuurlijk met de diverse CeraNova tuintegels. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.