CeraNova tegels

CeraNova tegels kopen voor je tuin of terras? Dan ben je natuurlijk aan het juiste adres bij Nudetuin, jouw ervaren verkooppunt van de meest uiteenlopende tuinproducten. Je bent bij ons welkom voor een groot assortiment tuin- en terrastegels van tal van fabrikanten. Daarnaast hebben wij ook een mooie collectie realistisch kunstgras, muurelementen, siergrind en split. Kortom, als jij je tuin een opknapbeurtje wilt geven, dan is onze showtuin in Wageningen dé plek om inspiratie op te doen en alles te vinden wat je zoekt. Heb jij interesse in de luxe, hoogwaardige CeraNova tegels? Dan staat er bij ons een indrukwekkende collectie voor je klaar. Kom gerust eens langs!

De luxe tuintegels van Michel Oprey & Beisterveld

Nudetuin is een ervaren verkooppunt van tuin- en terrastegels van diverse ervaren merken. Zo kun je bij ons ook terecht voor de populaire Gardenlux tuintegels, welke bekend zijn van het programma De Grote Tuinverbouwing van SBS6. De CeraNova tegels behoren tot de luxe tuintegels van fabrikant Michel Oprey & Beisterveld. Deze fabrikant heeft meerdere populaire collecties, waaronder bijvoorbeeld de Ceramaxx collectie. Ook deze tuintegels zijn uiteraard in ons assortiment terug te vinden. De CeraNova tegels zijn beschikbaar in diverse diktematen. Kies bijvoorbeeld voor tegels met een dikte van 1, 2 of 3 centimeter. Uiteraard heb je ook volop keuze aan kleuren en designs. Voor elke tuin zijn er prachtige tuin- en terrastegels beschikbaar in de CeraNova collectie.

Unieke CeraNova tegels voor landelijke en mediterrane tuinen

CeraNova tegels zijn er voor elke tuin, ongeacht de sfeer en uitstraling die je wilt realiseren. Hou jij van een landelijke uitstraling, met beige of bruine kleuren en misschien ook wat groen? Dan zijn er diverse mooie opties in ons assortiment te vinden. Kies bijvoorbeeld voor de Ceranova Caliza Chocolate als je houdt van een intens donkere, bruine kleur. Deze tegel is zeker ook mooi voor het realiseren van een terras. Wil je juist een stuk lichter, maar wil je wel in de beige en bruine tinten blijven voor je tuin? Dan is de Ceranova Caliza Cremamisschien wel een mooie keuze voor jou. Deze tegel laat eenzelfde design zien, maar is een heel stuk lichter van kleur, waardoor deze ook perfect is voor de mediterrane tuin.

CeraNova tegels kopen in een houtlook design

Houtlook tuintegels behoren zeker ook tot de tuintrends van dit moment. Deze trend gaat zich ongetwijfeld voortzetten en zal niet zomaar verdwijnen. Met deze houtlook tuintegels kun je buiten en binnen met elkaar in verbinding zetten, waardoor je een groter gevoel van eenheid hebt. In de collectie CeraNova tegels zijn zeker ook prachtige houtlook tuintegels te vinden. De Ceranova Legna Tortora is een mooie keuze als je houdt van een authentieke houtkleur die heel natuurlijk aandoet. Hou je meer van een lichtere houtkleur? Dan kun je ook kiezen voor de Ceranova Legna Naturale. Uiteraard zijn er meer houtlook tuintegels in ons assortiment te vinden, ook van andere gerenommeerde merken.

De mooiste tuintegels voor moderne tuinen

Natuurlijk zijn er in ons land ook veel moderne tuinen te vinden, waaronder bijvoorbeeld ook de industriële en de betonlook tuinen vallen. In het assortiment CeraNova tegels zijn mooie tuintegels te vinden die perfect passen bij deze tuinstijlen. Gaat je voorkeur uit naar een grijze tuintegel? Dan kun je bijvoorbeeld eens nader kennismaken met de Ceranova Ferro Silver, die een mooie, rustige zilvergrijze tint heeft. Het is een prachtige tegel die goed uitkomt in bijvoorbeeld de betonlook tuin. Wil jij juist een heel donkere basis? Dan zijn er ook indrukwekkende CeraNova tegels met een intens diepe kleur, zoals de Ceranova Ferro Ink. Deze heeft een soortgelijk design, maar is heel donker van kleur. Dit is een perfecte optie voor bijvoorbeeld de industriële tuin. Diverse CeraNova tuintegels zijn bij ons te verkrijgen in verschillende formaten.

Wil jij ook genieten van de CeraNova tegels in je tuin?

Je kunt de CeraNova tuintegels kopen voor het maken van een terras, maar deze tegels zijn zeker ook geschikt om de hele tuin mee te bestraten. Weet je eigenlijk nog niet goed wat je precies met je tuin wilt? Dan denken wij graag met je mee. Daarnaast kun je via onze website gebruik maken van onze ontwerptool. Je kunt al onze tuin- en terrastegels zelf komen bekijken in onze showtuin. Wij staan voor je klaar aan het Nudepark 93 in Wageningen. Wil je de CeraNova tegels kopen, maar heb je behoefte aan advies of wil je meer informatie over deze tegels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.