CeraNova Oprey

CeraNova Oprey tuintegels zijn tuintegels uit het assortiment van fabrikant Michel Oprey & Beisterveld. Deze fabrikant biedt meerdere mooie collecties tuintegels. Zo kennen we dit bedrijf ook van de populaire Ceramaxx tuin- en terrastegels. De CeraNova Oprey tuintegels zijn ook een aparte collectie van deze fabrikant. Bij Nudetuin zijn de tuin- en terrastegels van dit merk ruim vertegenwoordigd. Je kunt bij ons terecht voor zowel de Ceramaxx tuintegels als de CeraNova tuintegels van het merk. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je de design tegels eerst zelf wilt bekijken voor je een keuze maakt. Daarom ben je bij ons altijd welkom in de showtuin, aan het Nudepark 93 in Wageningen.

Verschillende collecties tuintegels van Michel Oprey & Beisterveld

Nudetuin heeft een groot assortiment tuin- en terrastegels van diverse ervaren fabrikanten. Onder deze fabrikanten vinden we Michel Oprey & Beisterveld, een ervaren fabrikant met enkele prachtige productlijnen. De Ceramaxx tuintegels zijn erg populair, maar ook de CeraNova Oprey tuintegels zijn erg in trek. Wat is precies het verschil tussen deze collecties? De Ceramaxx collectie bestaat uit uitsluitend tegels met een dikte van 3 centimeter, terwijl de CeraNova Oprey tuintegels beschikbaar zijn in verschillende dikten. Deze zijn beschikbaar met een dikte van eveneens 3 centimeter, maar er zijn ook varianten met een dikte van 1 of 2 centimeter. Alle tuin- en terrastegels van Michel Oprey & Beisterveld hebben een uniek design.

CeraNova Oprey voor de landelijke, natuurlijke tuin

Ben je op zoek naar mooie tuintegels voor een landelijke, natuurlijke of zelfs mediterrane tuin? Dan zijn er prachtige CeraNova Oprey tuin- en terrastegels beschikbaar in kleuren die hier perfect bij passen. Wil je een luxe, donkerbruine tint als basis? Dan is er de Ceranova Caliza Chocolate in een prachtig design dat de indruk van marmer wekt. Wil je juist een lichte, beige tint in de tuin, voor een mediterrane sfeertje? Dan kun je eens een kijkje nemen bij de Ceranova Caliza Crema. Deze laat een soortgelijk design zien, maar is veel lichter van kleur, waardoor de uitstraling compleet anders is. De Ceranova Caliza Gris Pardo zit hier eigenlijk precies tussenin als het om de kleur gaat. Natuurlijk zijn er in de collectie CeraNova tuintegels nog tal van andere kleuren te vinden, voor diverse soorten tuinen.

CeraNova Oprey tuintegels met een unieke houtlook

Houtlook tuintegels zijn helemaal trendy op dit moment, en dat begrijpen we wel. Door in de tuin gebruik te maken van houtlook tegels, ben je beter in staat om binnen en buiten met elkaar te verbinden. Op deze manier maak je de tuin echt een verlengstuk van je huis. Er zijn ook prachtige CeraNova Oprey tuintegels met een houtlook design. De Ceranova Legna Naturale is bijvoorbeeld een tuintegel met een indrukwekkend lichte houtlook. Dit design is eigenlijk niet van echt hout te onderscheiden, waardoor het zonder twijfel in elke tuin een indrukwekkende basis vormt. De Ceranova Legna Tortora laat een donkerdere tint zien, waardoor deze houtlook tuintegels een compleet andere indruk maken. Uiteraard zijn er meer houtlook tuintegels te vinden in het assortiment CeraNova tuintegels.

Indrukwekkende design tuintegels voor elke soort tuin

Fabrikant Michel Oprey & Beisterveld houdt rekening met alle mogelijke soorten, stijlen, sferen en smaken. Deze fabrikant is zich er goed bewust van dat iedereen andere voorkeuren heeft. Daarom zijn er eindeloos veel varianten en designs te vinden in de collectie CeraNova Oprey tuintegels. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar tuintegels of terrastegels in een heel donkere kleur? Dan zijn de Ceranova Unico Robusto Nottetuintegels misschien wel de ideale keuze voor jou. Deze luxe tuintegels hebben een uniek design in een intense kleur waar je gewoon naar blijft kijken. In de collectie CeraNova Oprey zijn echt voor elke tuin prachtige tuintegels te vinden. Uiteraard zijn al deze keramische tegels te gebruiken voor zowel het bestraten van de hele tuin als bijvoorbeeld voor het realiseren van een mooi terras.

Heb jij interesse in de luxe CeraNova Oprey tuintegels?

Wil jij je tuin een nieuwe look geven en ben je op zoek naar mooie, sterke en duurzame design tuintegels? Dan zou het zomaar kunnen dat jij jouw ideale tuintegel vindt in het assortiment CeraNova tuintegels van Michel Oprey & Beisterveld. Bij Nudetuin ben je altijd welkom om alle varianten zelf te komen bewonderen in de showtuin. Je vindt ons aan het Nudepark 93 in Wageningen, waar je natuurlijk ook al onze andere tuinproducten kunt bekijken en inspiratie op kunt doen. Heb jij interesse in de tuintegels uit de collectie CeraNova Oprey, maar heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.