CeraNova Michel Oprey

CeraNova Michel Oprey & Beisterveld is een bijzondere collectie tuintegels met varianten voor elke soort tuin. Of je nu op zoek bent naar mooie tuintegels voor een moderne tuin, een betonlook of industriële tuin, een mediterrane of landelijke tuin: in het assortiment CeraNova Michel Oprey & Beisterveld vind je altijd varianten die perfect bij jouw smaak passen. Nudetuin vertegenwoordigt diverse ervaren merken en is onder meer jouw ervaren partner voor de mooie tuintegels van Michel Oprey & Beisterveld. Deze fabrikant is niet alleen bekend van de CeraNova collectie, maar bijvoorbeeld ook van de populaire Ceramaxx tuintegels. De fabrikant staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en een uniek design, een combinatie waar iedereen blij van wordt. Kom de collectie gerust eens bekijken in onze showtuin in Wageningen.

Tuintegel CeraNova Michel Oprey & Beisterveld: maximale keuze!

Als jij je tuin wilt gaan opknappen, of je hebt een nieuwbouwwoning gekocht en je wilt een nieuwe tuin laten aanleggen, dan kun je eigenlijk altijd wel mooie tuintegels vinden in het assortiment tuintegels CeraNova Michel Oprey & Beisterveld. De CeraNova productlijn van deze fabrikant biedt namelijk echt voor iedere tuin een bijzondere tuintegel. Het maakt niet uit of je houdt van licht of donker, van betonlook of houtlook. Deze fabrikant heeft het echt allemaal. De keramische tuintegels hebben allemaal een unieke uitstraling en dat is precies wat de tuintegels zo bijzonder maakt. Iedere tegel laat een unieke afwerking zien, waardoor er altijd een indrukwekkend geheel ontstaat. Doordat er zo veel keuze is, heb je ook altijd voldoende mogelijkheden om verschillende soorten tuintegels met elkaar te combineren.

Combineer de CeraNova tuintegels met de Ceramaxx tuintegels

We noemden het eerder al even. Fabrikant Michel Oprey & Beisterveld is de leverancier van zowel de CeraNova tuintegels als de populaire Ceramaxx tuintegels. De varianten uit de collectie CeraNova Michel Oprey & Beisterveld zijn veelal leverbaar in verschillende dikten. Zo zijn er erg dunne varianten, met een dikte van 1 centimeter, maar er zijn ook varianten met een dikte van 2 of 3 centimeter. De Ceramaxx tuintegels hebben een goede dikte van 3 centimeter. Wil jij de CeraNova Michel Oprey & Beisterveld combineren met een tegel uit de Ceramaxx collectie? Dan raden wij je aan allebei de tuintegels te kopen in dezelfde dikte voor een gemakkelijke verwerking. Je kunt deze tuintegels goed zelf leggen, maar je kunt dit natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Wij informeren je hier graag vrijblijvend over.

Wat maakt de CeraNova Michel Oprey & Beisterveld zo bijzonder?

Zowel de CeraNova collectie als de Ceramaxx collectie geniet van een enorme populariteit. Hier zijn meerdere redenen voor. De tuintegels worden met zorg en aandacht ontworpen, waarbij er wordt gelet op het realiseren van een inspirerend design. Geen enkele tuintegel is hetzelfde, waardoor je altijd een gevoel van extra luxe ervaart. Daarnaast zijn de tegels uit de collectie CeraNova Michel Oprey & Beisterveld geschikt als tuintegel én als terrastegel. Gebruik deze tegels om je hele tuin te bestraten of leg bijvoorbeeld kunstgras in je tuin en maak een terras met CeraNova terrastegels die je aanspreken. Je kunt er echt alle kanten mee op. Hier komt nog bij dat de tegels van deze fabrikant een hoge kwaliteit en een lange levensduur bezitten.

CeraNova tuintegels passen bij alle actuele tuintrends

De collectie CeraNova Michel Oprey & Beisterveld biedt veel keuze aan kleuren, formaten en designs. Hierdoor zijn er voor elke tuintrend mooie tuintegels te vinden binnen dit assortiment. Denk bijvoorbeeld aan varianten voor betonlook tuinen, moderne tuinen, industriële tuinen en mediterrane tuinen. Hou jij meer van het landelijke? Ook dan biedt de collectie CeraNova Michel Oprey & Beisterveld je precies wat je zoekt. Een relatief nieuwe trend die we zien ontstaan op het gebied van tuinen is het gebruik van houtlook tuintegels. Ook deze zijn al terug te vinden in het aanbod van Michel Oprey & Beisterveld. De mooie Ceranova Legna Naturale is hier een goed voorbeeld van. Natuurlijk zijn er ook tal van tuintegels in de collectie te vinden die vooral een tijdloze uitstraling aan je tuin bieden.

Ontdek de collectie CeraNova Michel Oprey & Beisterveld

Nudetuin heeft een ruime collectie tuin- en terrastegels in huis, waaronder ook de varianten van Michel Oprey & Beisterveld. Ben jij op zoek naar tuin- en terrastegels die echt bij jou passen en bij de sfeer die jij wilt creëren in je tuin? Ontdek dan onze collectie CeraNova Michel Oprey & Beisterveld in onze showtuin. Je kunt ons bezoeken aan het Nudepark 93 in Wageningen. Wil je eerst meer informatie of heb je een persoonlijk advies nodig? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.