CeraNova Caliza Crema tuintegels zijn er in meerdere varianten, waardoor er altijd een variant beschikbaar is die goed past bij jouw voorkeuren. Bij Nudetuin hebben we deze mooie tuintegel bijvoorbeeld beschikbaar in maar liefst 5 verschillende formaten. Deze tuin- en terrastegels zijn er drie diktematen, namelijk 1, 2 en 3 centimeter dik. De CeraNova Caliza Crema tuin- en terrastegels kunnen goed worden gecombineerd met de Ceramaxx tuintegels, welke afkomstig zijn van dezelfde fabrikant. Deze tuintegels hebben een dikte van 3 centimeter. Wil je de tuintegels van beide collecties met elkaar combineren, dan raden we je aan de tegels in een gelijke dikte te kopen. Kom gerust eens langs in onze showtuin om inspiratie op te doen.

Diverse afmetingen van de CeraNova tuin- en terrastegel

We noemden net al even dat deze mooie tuintegel uit de CeraNoca collectie beschikbaar is in drie diktematen. Daarnaast zijn er ook nog twee afmetingen van de tegel beschikbaar. Het meest populair op dit moment is de vierkante tuintegel. Dit is de CeraNova Caliza Crema 60 x 60 x 3 centimeter. De vierkante tuintegels behoren echt tot de tuintrends van dit moment en de 60 x 60 centimeter varianten zijn hierin het meest gangbaar. Toch kan het natuurlijk zijn dat jij juist de voorkeur geeft aan langwerpige tegels. Deze zijn natuurlijk ook beschikbaar. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de CeraNova Caliza Crema 120 x 60 x 3 centimeter. Beide formaten zijn beschikbaar met diverse dikten. Bestel je online? Let er dan dus goed op dat zowel de afmeting als de dikte van de tuintegel naar wens is.

De CeraNova Caliza Crema terrastegels voor een luxe terras

Je kunt natuurlijk je hele tuin bestraten, wat zeker ook kan met de tuintegels uit de CeraNova collectie, maar het komt ook steeds vaker voor dat mensen aparte tegels kiezen voor het creëren van een terras. In dit geval krijgt het terras andere tegels dan de rest van de tuin, bijvoorbeeld. Je kunt de CeraNova Caliza Crema prima combineren met diverse andere soorten keramische tegels om je terras er echt uit te laten springen. Door de mooie, lichte kleur van de CeraNova terrastegel zorg je direct voor een ongekende sfeer. Natuurlijk kun je ook andere combinaties maken, zoals met realistisch kunstgras voor wanneer je wat meer groen in je tuin wilt zonder dat je direct te maken krijgt met veel meer onderhoud.

Direct een zomers sfeertje met de CeraNova Caliza Crema

Je wilt natuurlijk een bepaalde sfeer in je tuin creëren. Hierbij heeft iedereen natuurlijk eigen voorkeuren. De ene persoon houdt van strak modern en van zwart, grijs en wit. De ander houdt van landelijk, van groen en van warme tinten. Behoor jij tot deze laatste groep? Dan zou de CeraNova Caliza Crema tuin- en terrastegel van Michel Oprey & Beisterveld zomaar eens de beste keuze voor jou kunnen zijn. De mooie, warme tint van deze tegel zorgt voor een zomers sfeertje. Deze bruintint past perfect bij een landelijke tuin, maar is ook een uitstekende optie als je een mediterrane tuin wilt realiseren. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Doordat deze tuintegel een lichte kleur heeft, maak je je tuin direct optisch groter.

Andere kleurvarianten uit de CeraNova collectie

De CeraNova Caliza Crema tuin- en terrastegel laat een licht beige hoofdkleur zien. Het design zorgt ervoor dat de tegel toch geen effen kleur heeft, waardoor er een luxere uitstraling ontstaat. Vind je het design van de CeraNova Caliza Crema mooi, maar vind je de kleur wat aan de lichte kant? Dan kun je een kijkje nemen bij de Ceranova Caliza Gris Pardo, welke een iets donkerdere kleur laat zien. Deze tuintegel gaat iets meer naar het grijze toe. Wil je wel in de bruintinten blijven, maar hou je van donker? Dan zijn de Ceranova Caliza Chocolate zeker ook het overwegen waard. De intens donkere kleur zorgt voor een unieke sfeer. Uiteraard kun je de Crema en de Chocolate ook prachtig met elkaar combineren in je tuin!

Wil jij de CeraNova Caliza Crema tuintegels kopen?

Ga jij je tuin onder handen nemen en wil je een mediterrane, zomers en vooral ook licht sfeertje creëren? Dan zijn de CeraNova Caliza Crema tuintegels een perfecte keuze. De lichte kleur wordt gecombineerd met een inspirerend design waar je direct een zomers gevoel van krijgt. Natuurlijk kun je deze tegel eerst eens zelf komen bekijken in onze showtuin, aan het Nudepark 93 in Wageningen. Heb je nog vragen over deze tuintegel of over onze andere tuinproducten? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren je graag.