Ceramaxx tegels

Ceramaxx tegels lijken met de dag populairder te worden, en dat is natuurlijk geheel terecht. Deze prachtige keramische tegels zijn afkomstig uit het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld. Wanneer je op zoek bent naar mooie tuintegels om je hele tuin mee te bestraten, dan kun je zeker in dit assortiment terecht. Ben je juist op zoek naar een mooie tegel voor het realiseren van een terras? Ook dan zijn de Ceramaxx tegels een perfecte optie. Er zijn tal van mooie kleuren en designs beschikbaar in het assortiment van Nudetuin. Natuurlijk ben je altijd welkom om je te laten inspireren in onze showtuin in Wageningen.

De hoge kwaliteit van Ceramaxx tegels

Wanneer je nieuwe tuintegels wilt kopen, dan wil je over het algemeen zeker zijn dat je vervolgens jarenlang geen omkijken meer hebt naar je tuin. De tuin bestraten is toch even een klus en dat wil je niet jaarlijks herhalen. Je kunt dan met een gerust hart kiezen voor de Ceramaxx tegels van fabrikant Michel Oprey & Beisterveld. Deze tuintegels bieden namelijk een uitzonderlijke kwaliteit waar je jarenlang op kunt vertrouwen. Deze fabrikant biedt een mooie collectie tuintegels met een dikte van 1 of 2 centimeter. De Ceramaxx tegels hebben daarentegen een dikte van 3 centimeter, waardoor deze keramische tegels nóg sterker zijn. Wanneer jij je tuin bestraat met deze mooie keramische tuintegels, dan weet je zeker dat ze er over 5 jaar nog net zo mooi en sterk uitzien als op de dag waarop ze gelegd zijn.

Een unieke collectie van de gerenommeerde fabrikant

Michel Oprey & Beisterveld is een fabrikant met een brede, veelzijdige ervaring. De Ceramaxx tegels behoren tot een unieke productlijn van deze ervaren fabrikant. Het is de dikte van de keramische tegel die voor deze productlijn kenmerkend is. De tuin- en terrastegels met een dikte van 1 of 2 centimeter vallen dan ook binnen een andere productlijn. Dit zijn bijvoorbeeld de Ceranova tuintegels, waar de Ceranova Cemento Antracitetuintegels een populair voorbeeld van zijn. Wil je meer dikte in de tuintegel, dan kies je voor de Ceramaxx tegels. Het mooie is wel dat ook in deze productlijn een compleet assortiment te vinden is, waardoor er voor elke tuin een passende tegel te vinden is in de collectie.

Ceramaxx tegels met een unieke houtlook

De nieuwe collectie Ceramaxx tegels laten meerdere designs met een houtlook karakter zien. Het zijn dan ook dit soort tegels die voldoen aan de laatste trends op het gebied van tuinen. We besteden over het algemeen meer tijd in de eigen tuin dan voorheen en dat betekent ook dat we de tuin steeds meer bij binnen willen betrekken. Je kunt binnen en buiten makkelijk aan elkaar laten matchen met sfeervolle houtlook tegels. De Ceramaxx Amazonia Ash is bijvoorbeeld een houtlook tuintegel met een grijzige tint, perfect voor de moderne tuin. Wil je echt meer naar de echte houtkleur toe, bijvoorbeeld omdat je binnen laminaat in een echte houtkleur hebt liggen? Dan is de Ceramaxx Amazonia Walnut misschien wel de juiste houtlook tuintegel voor jou.

Altijd de perfecte tuintegels voor jouw tuin

Je wilt een bepaalde sfeer in jouw tuin creëren. Dit is logisch. Je tuin is een verlengstuk van je huis, dé plek waar jij je vooral gewoon heel thuis wilt voelen. De sfeer is daarom belangrijk. De Ceramaxx tegels zijn beschikbaar in eindeloos veel kleuren en designs. Daarnaast heb je ook volop keuze aan afmetingen. Zo zijn er Ceramaxx tegels in 120 x 30 x 3 cm, in 60 x 120 x 2 cm of bijvoorbeeld in 60 x 60 x 3 cm. De meest uiteenlopende afmetingen zijn vertegenwoordigd, waardoor je altijd een slimme en vooral ook mooie keuze kunt maken voor jouw tuin. Weet je niet goed welk formaat voor jouw tuin het meest interessant is? Dan zijn wij er natuurlijk om je te adviseren.

Heb jij interesse in de mooie Ceramaxx tegels?

De Ceramaxx tegels zijn ongekend populair en daar zijn tal van redenen voor. De hoge kwaliteit, de unieke uitstraling en de lange levensduur zijn hier zomaar een paar mooie voorbeelden van. Nudetuin is jouw ervaren adres voor de aanschaf van deze tuintegels van Michel Oprey & Beisterveld. Je kunt alle varianten eenvoudig online bekijken. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze showtuin in Wageningen om ons complete aanbod zelf te ontdekken. Zo kun je bij ons onder meer ook terecht voor muurelementen, kunstgras en siergrind. Heb jij interesse in de Ceramaxx tegels, maar wil je eerst meer informatie of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op.