Ceramaxx tegels leggen

Ceramaxx tegels leggen in je tuin, om de hele tuin van een mooie basis te voorzien of om een luxe terras te creëren? Met de Ceramaxx tuintegels kun je echt alle kanten op. Wanneer je interesse hebt in deze luxe tuintegels van het merk Michel Oprey & Beisterveld, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Nudetuin. Wij hebben de mooiste tuintegels uit de Ceramaxx collectie voor je klaarstaan. Je kunt zelf de Ceramaxx tegels leggen, maar indien gewenst kunnen wij dit natuurlijk ook voor je verzorgen. Dit is net waar je eigen voorkeur naar uitgaat. Kom gerust eens langs in onze showtuin in Wageningen om je te laten inspireren. Wij hebben de mooiste Ceramaxx tegels voor je klaarstaan.

Zelf de Ceramaxx tegels leggen

De Ceramaxx tegels zijn tuin- en terrastegels die je eenvoudig rechtstreeks op split of een zandbed kunt leggen. Deze tegels hebben een goede dikte van 3 centimeter en kunnen daarom los worden verwerkt. Wil je zelf de Ceramaxx tegels leggen? Dan raden wij je wel aan om gebruik te maken van voegsplit of voegzand om ervoor te zorgen dat er een goede stabiliteit ontstaat. Wil je de Ceramaxx tuintegels leggen en hierbij gebruik maken van een waterdoorlatend voegmiddel of een cementvoeg? Dan adviseren wij je om eerst een laag ter stabilisatie aan te brengen. Het doel hiervan is om scheurtjes in de voegen tussen de tegels te voorkomen. Uiteraard kunnen wij je hierbij altijd adviseren. Wil jij deze of andere tuintegels uit ons aanbod zelf leggen en heb je hiervoor informatie of extra advies nodig? Dan staan wij altijd voor je klaar.

Waarom Ceramax tuintegels leggen in je tuin?

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten tuin- en terrastegels. Ook bij Nudetuin heb je een ruime keuze aan keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit. Waarom zou je nu in het bijzonder Ceramaxx tegels leggen? Deze tegels zijn vooral populair door de unieke uitstraling. Elke tuintegel uit de Ceramaxx collectie mag worden gezien als een bijzondere tuintegel met een geheel eigen uitstraling. Geen enkele tegel is gelijk, waardoor er in elke tuin een uniek en opvallend geheel ontstaat. Je kunt de Ceramaxx tegels leggen als jij zeker wilt zijn dat je een mooie en sfeervolle basis in je tuin creëert waar je gewoon naar blijft kijken. Uiteraard zijn er voor elke soort tuin mooie Ceramaxx tegels te verkrijgen bij Nudetuin, van varianten in een mediterrane stijl tot soorten in een betonlook of industriële sfeer.

Ceramaxx tegels leggen van het merk Michel Oprey & Beisterveld

Steeds meer mensen gaan de Ceramaxx tegels leggen om de hele tuin te bestraten of bijvoorbeeld om een mooi terras te creëren. Fabrikant Michel Oprey & Beisterveld heeft dan ook een groot succes te pakken met de collectie Ceramaxx tuintegels. Deze tuintegels hebben meer dikte dan de CeraNova tuintegels van dezelfde fabrikant. De Ceramaxx tegels zijn daarmee extra krachtig en kennen een lange levensduur. Alle belangrijke kenmerken die je terug wilt vinden in een mooie tuintegel, vind je terug in de tegels uit deze unieke collectie. Uiteraard ben je bij ons ook welkom als je op zoek bent naar tuintegels van andere gerenommeerde merken. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook jouw ervaren Gardenlux dealer in de regio. Kom je gerust eens laten inspireren door alle mogelijkheden in onze showtuin.

Ceramaxx tegels leggen in de hele tuin of alleen het terras

Het mooie van de tuintegels uit de Ceramaxx productlijn is wel dat je deze tegels kunt gebruiken voor de hele tuin, maar ook alleen voor het realiseren van een mooi terras in je tuin. Je kunt Ceramaxx tegels leggen in een enkele variant, maar je kunt ook meerdere varianten combineren. Zo zien we tegenwoordig vaker dat er in de tuin een neutrale basis wordt gelegd, met vaak effen tegels of tegels in een rustig design, en dat er een wat luxer design in een afwijkende kleur wordt gekozen voor het aanleggen van het terras. Op deze manier ontstaat er een mooi accent op het terras, wat meer luxe en sfeer aan het terras geeft. Dit effect kun je zeker bereiken met de luxe varianten uit het assortiment Ceramaxx tuin- en terrastegels.

Laat de Ceramaxx tegels leggen door Nudetuin

Je kunt de Ceramaxx tuintegels natuurlijk zelf leggen wanneer hier je voorkeur naar uit gaat. Wil je deze taak liever uit handen geven? Laat dan de Ceramaxx tegels leggen door Nudetuin. Wij bieden je, indien gewenst, altijd een zeer complete dienstverlening. Uiteraard bieden wij ook kunstgras, muurelementen en tal van andere tuinproducten om voor jou een droomtuin te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showtuin of neem contact met ons op.