CeraDeco tuintegel kopen – waarom eigenlijk?

Een CeraDeco tuintegel kopen kan voor jou zomaar de beste keuze zijn, maar waarom eigenlijk? Dit heeft met veel zaken te maken. Op de eerste plaats kun je de CeraDeco tuintegel kopen in de meest uiteenlopende designs, waardoor er altijd een design beschikbaar is dat perfect bij jouw smaak en stijl past. Daarnaast bieden de CeraDeco tuintegels eindeloos veel voordelen. Daarover vertelt Nudetuin je graag meer.

 

Voordelen van een CeraDeco tuintegel kopen

De CeraDeco tuintegels brengen veel interessante voordelen met zich mee. Wij geven je graag inzicht in de 12 belangrijkste voordelen van de CeraDeco tuintegels:

 1. Optimaal maatvast
 2. Makkelijk schoon te maken (onderhoudsvriendelijk)
 3. Toplaag is slijtvast en bestand tegen zuren, krassen en vlekken
 4. Eenvoudige directe verwerking op zandbedden
 5. Snel en makkelijk te leggen
 6. In diverse designs beschikbaar
 7. Door trilbeton een optimale hechting
 8. Praktische voegopsluiting
 9. Kleurvaste toplaag
 10. Worden niet glad door vocht / regenwater
 11. IJzersterk verdicht beton (onderlaag)
 12. Luxe keramiek (toplaag)

 

Een tuintegel kopen met betonnen onderlaag

Iedereen kent natuurlijk wel de enorme kracht van beton. Verdicht beton is letterlijk ijzersterk en kent een bijzonder lange levensduur zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Toch is niet iedereen gecharmeerd van de uitstraling van beton. Wil je wél genieten van de kracht en duurzaamheid van beton, maar niet van de look van beton? Dan kun je een CeraDeco tuintegel kopen. Deze heeft namelijk een toplaag van luxe keramiek. De twee materialen zijn in een enkele tuintegel samengevoegd om een mooi én sterk geheel te vormen. Er zijn overigens meer van dit soort tegels. Je kunt bijvoorbeeld ook een GeoCeramica tuintegel kopen met dezelfde kenmerken, maar in andere designs.

 

De tuintegels zijn geïnspireerd op natuursteen

Veel mensen houden van de mooie uitstraling van natuursteen. Toch willen deze mensen vaak geen natuurstenen tegel kopen voor in de tuin of op het terras. Dit heeft vooral te maken met de hoge(re) mate van kwetsbaarheid van de natuurstenen tegels. CeraDeco tuintegels bieden hier een mooie middenweg. Een groot deel van deze tuintegels zijn namelijk geïnspireerd op natuursteen. Zo kun je in het assortiment CeraDEco tuintegels terecht voor tuintegels met een lichte of donkere marmerlook.

 

Altijd een passende tuintegel kopen van CeraDeco

Vanuit het assortiment CeraDeco tuintegels kun je eigenlijk altijd een mooie tuintegel kopen die perfect bij jou past. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden. Kies voor een natuurstenen look of ga voor een exclusief design met bloemen. Ga voor neutraal of voor lekker opvallend. Veel mensen willen een 60×60 tuintegel kopen, omdat deze maat het meest voor de hand ligt. Toch zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wil je zorgen voor een ruimtelijk effect? Dan zijn er ook 90×90 tuintegels beschikbaar binnen het CeraDeco assortiment.

 

Offline én online de CeraDeco tuintegel kopen

Bij Nudetuin kun je shoppen zoals jij het wilt. Wil jij offline een CeraDeco tuintegel kopen? Dan ben je van harte welkom in onze showtuin, gevestigd aan het Nudepark in Wageningen. Wil jij gewoon lekker thuis blijven en online de CeraDeco tuintegel kopen die het best bij jou past? Dan kun je terecht in onze webwinkel. Natuurlijk kun je altijd even contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Bij ons kun je altijd de CeraDeco tuintegel kopen die perfect bij je past.