CeraDeco Nordica Sand

CeraDeco Nordica Sand is een prachtige tuintegel met een betonnen onderlaag. Dit betekent dat deze mooie keramische tegel een bovenlaag van keramiek heeft, maar een dikke onderzijde van beton. Hierdoor bezit deze tuintegel van fabrikant Claessen een uitzonderlijke kwaliteit. Wanneer jij de CeraDeco Nordica Sand in je tuin toepast, dan weet je zeker dat je er de komende jaren geen omkijken naar hebt. Deze tuintegels blijven mooi en van krachtige kwaliteit. Uiteraard kun je deze tegels mooi combineren met andere tegels uit het assortiment. Wil jij je eens laten inspireren door alle mogelijkheden? Kom dan eens naar de showtuin van Nudetuin in Wageningen. Wij hebben de mooiste design tuintegels in onze collectie, waaronder tal van keramische tegels met betonnen onderlaag.

Een zachte kleur voor diverse soorten tuinen

Wanneer jij op zoek bent naar een mooie en sterke tuintegel in een zachte kleur, dan is de CeraDeco Nordica Sand zeker een goede optie. Zoals de naam van de tegel het al een beetje aangeeft gaat het om een tuintegel in een zandkleur. De lichte kleur is nog iets lichter dan beige, maar kan zeker goed gecombineerd worden met beige of bruine tuintegels. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je de CeraDeco Nordica Sand wilt gebruiken voor je terras en andere tegels voor de rest van je tuin. Andersom is uiteraard ook mogelijk. In ons assortiment zijn tal van mooie tuintegels te vinden in dezelfde kleurenlijn, welke zorgen voor de meest mooie en creatieve combinaties in de Nederlandse tuinen.

CeraDeco Nordica Sand in afmeting 60 x 60 x 4 centimeter

Tegenwoordig worden de vierkante tuin- en terrastegels steeds populairder. Er komen dan ook steeds meer keramische tuintegels bij met een vierkante vorm, van 60 x 60 centimeter tot wel 100 x 100 centimeter. Uiteraard zijn deze tegels afkomstig van diverse fabrikanten. De CeraDeco Nordica Sand is eveneens vierkant. Deze heeft een afmeting van 60 x 60 centimeter, wat een ideale afmeting is voor de meeste tuinen en terrassen. Dit formaat valt dan ook onder de meest verkochte formaten van dit moment. De tuintegel heeft een dikte van 4 centimeter. Hierbij gaat het om een sterke betonlaag van 3 centimeter en een mooie keramische laag van 1 centimeter. Wil jij liever langwerpige tuintegels met een betonnen onderlaag, zoals houtlook tuintegels? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij de Ceramiton 120x30x4 cm Palo Dark. Uiteraard hebben we meer mooie houtlook tuintegels met betonnen onderlaag.

De CeraDeco Nordica Sand komt uit de collectie val Claessen

Nudetuin heeft een groot assortiment keramische tuintegels, waaronder tegels met betonnen onderlaag, van verschillende fabrikanten. Zo zijn er ook prachtige keramische tuintegels met betonnen onderlaag te vinden van het merk MBI de Steenmeesters of van de ervaren fabrikant Tuinvisie. De CeraDeco Nordica Sand komt uit de populaire collectie CeraDeco tuintegels van fabrikant Claessen. Deze fabrikant staat niet alleen bekend om de hoogwaardige kwaliteit die geleverd wordt, maar ook om de brede keuze aan kleuren en unieke designs. Voor elke soort tuin, ongeacht de stijl en sfeer, is er een mooie tuin- of terrastegel te vinden in de collectie van deze fabrikant. Door de betonnen onderlaag van de keramische tegels kun je altijd profiteren van een uitzonderlijke levensduur.

Andere mooie opties uit het CeraDeco assortiment

Het CeraDeco assortiment tuin- en terrastegels is heel veelzijdig. De CeraDeco Nordica Sand mag zich door de lichte kleur en de warme uitstraling zeker rekenen tot de meest populaire designs uit de collectie. Toch kan het zijn dat de CeraDeco Nordica Sand niet goed past bij de stijl die jij wilt realiseren. Wil je bijvoorbeeld een betonlook of industriële tuin realiseren? Dan zal je voorkeur eerder uitgaan naar een grijze of een zwarte tegel. Natuurlijk zijn er ook mooie tuintegels in het CeraDeco assortiment te vinden die bij deze stijl passen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de CeraDeco Nuvola Antracite als je een echt donkere tuintegel wilt hebben. Ga je toch liever voor de betonlook in plaats van voor industrieel? Dan is de CeraDeco Castello Grigio ook een mooie optie. Overigens kun je deze twee varianten ook perfect met elkaar combineren!

Wil jij genieten van de warmte van de CeraDeco Nordica Sand?

Als je kiest voor tuintegels in een warme kleur, zoals de tuintegels met een mediterrane design, dan kun je deze prima toepassen in diverse soorten tuinen. Denk bijvoorbeeld aan de landelijke of de romantische tuin. De CeraDeco Nordica Sand past perfect bij deze mooie stijl. Natuurlijk kun je deze sfeervolle CeraDeco tuintegel kopen bij Nudetuin. Wil jij je eerst laten inspireren door ons complete aanbod? Kom dan eens naar ons showterrein in Wageningen, waar je ook al onze andere tuinproducten kunt bewonderen. Wil je meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.