CeraDeco keramische tegels

CeraDeco keramische tegels hebben een toplaag van keramiek en een onderlaag van beton. Deze tuintegels hebben een totale dikte van 4 centimeter, waarvan 3 centimeter bestaat uit kwalitatief hoogwaardig beton. Hierdoor hebben de CeraDeco keramische tegels een uitzonderlijke kwaliteit en een lange levensduur. Ze zijn goed bestand tegen de meest uiteenlopende invloeden, waaronder hitte en vorst. Natuurlijk heb je de keuze uit tal van mooie kleuren en designs, van heel donker en mysterieus tot licht en zomers. Bij Nudetuin kun je al deze mooie tuin- en terrastegels komen bekijken, in de showtuin in Wageningen. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden en denken met je mee over het ideale ontwerp voor jouw tuin. Kom gerust eens bij ons langs.

Groot assortiment keramische tegels van diverse merken

Nudetuin is jouw ervaren verkooppunt van tuin- en terrastegels van verschillende fabrikanten met een ruime ervaring. Wij hebben reguliere keramische tuintegels, maar wij hebben ook keramische tegels met een betonnen onderlaag, zoals de CeraDeco keramische tegels. Deze tegels zijn afkomstig uit de collectie van fabrikant Claessen. Wil jij mooie tuintegels met een betonnen onderlaag, maar kun je in het assortiment CeraDeco keramische tegels geen kleur of design vinden dat echt goed bij je past? Dan hebben wij uiteraard ook keramische tegels met betonnen onderlaag van andere fabrikanten. Hierbij kun je onder meer denken aan Tuinvisie en MBI de Steenmeesters. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om verschillende tuintegels met elkaar te combineren in je tuin.

CeraDeco keramische tegels voor landelijke en mediterrane tuinen

We zien weer steeds vaker warme kleuren terugkomen in de Nederlandse tuinen. Je kunt hierbij denken aan de tuinen met een mediterrane sfeer, maar ook aan tuinen waarin vooral veel aandacht is voor de landelijke stijl. Er zijn mooie CeraDeco keramische tegels in het assortiment beschikbaar die goed passen bij deze stijlen. Wil jij een echt warm gekleurde, zomerse tuintegel in je tuin? Dan is de CeraDeco Quartz Gold een mooie optie. Je zorgt direct voor een fijne vakantiesfeer in je tuin. Vind je deze tuintegel iets te donker of misschien te ‘geel’ van kleur? Dan is er ook een mooie lichte variant, de CeraDeco Nordica Sand, die ook een perfecte basis vormt voor de landelijke of mediterrane tuin. Natuurlijk vind je in ons assortiment nog veel meer mooie keramische tegels in warme kleuren.

Diverse soorten keramische tegels met elkaar combineren

Voorheen was het vaak zo dat mensen besloten de hele tuin te bestraten met eenzelfde tuintegel. Tijden veranderen, en dit zien we ook aan de manier waarop we onze tuinen vormgeven. Tegenwoordig wordt het deel van de tuin waarop het meubilair te vinden is vaker voorzien van een tuintegel in een andere kleur en een ander design dan de tuintegels in de rest van de tuin. Je kunt meerdere CeraDeco keramische tegels met elkaar combineren als jij ook dit onderscheid wilt maken in je tuin. De CeraDeco Nuvola Antracitebehoort tot de meest donkere CeraDeco keramische tegels uit het assortiment. Deze intens donkere tuintegel kun je bijvoorbeeld heel mooi combineren met een lichtgrijze tuintegel, zoals de CeraDeco Castello Grigio. Natuurlijk kun je jouw terras ook voorzien van design tegels met een creatief ontwerp. Ook deze zijn terug te vinden in ons assortiment.

Kunstgras, muurelementen, siergrind en split

Je kunt de luxe CeraDeco keramische tegels natuurlijk gebruiken voor het bestraten van je hele tuin met mooie siertegels. Ook het aanleggen van een mooi terras is goed mogelijk met de 60 x 60 centimeter CeraDeco keramische tegels. Natuurlijk ben je bij Nudetuin ook aan het juiste adres wanneer jij de tuintegels wilt combineren met andere elementen. Zo kun je bijvoorbeeld mooie borders of hoogteverschillen maken met behulp van de muurelementen uit ons aanbod. Je brengt eenvoudig wat meer groen in je tuin door gebruik te maken van het realistische kunstgras uit ons aanbod. Hou jij van de look van siergrind of split? Ook hiervan hebben wij een groot en veelzijdig assortiment voor je klaarstaan. Alles wat jij nodig hebt om je droomtuin te realiseren, koop je eenvoudig bij Nudetuin.

Wil jij onze CeraDeco keramische tegels zelf komen bekijken?

Je kunt tegenwoordig natuurlijk alles voor je tuin eenvoudig online bestellen, ook bij ons. Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat het veel prettiger is om alles zelf eerst te bekijken. Kleuren op foto’s kunnen immers altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Wil jij onze tuinproducten zelf komen bekijken, waaronder natuurlijk de mooie CeraDeco keramische tegels? Dan ben je welkom in onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93. Hier kun je volop inspiratie opdoen. Daarnaast helpen wij je natuurlijk graag en denken we met je mee om tot de juiste keuzes te komen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.