Cera4line tuintegels

Cera4line tuintegels zijn van fabrikant Gardenlux, die we natuurlijk vooral ook kennen van het programma De Grote Tuinverbouwing, uitgezonden op SBS6. Deelnemers van dit programma werden blij gemaakt met een compleet nieuwe tuin, uiteraard met de producten van Gardenlux. Op deze manier hebben veel mensen al goed kennis kunnen maken met de Cera4line tuintegels, maar ook met de andere collecties van deze fabrikant, zoals de Cera3line. Hebben deze tuintegels jou enthousiast gemaakt? Dan kun je een bezoek brengen aan de showtuin van Nudetuin in Wageningen. Als ervaren Gardenlux dealer bieden wij jou de complete collectie tuintegels van deze fabrikant. Kom eens langs en laat je inspireren! Wij zijn gevestigd aan het Nudepark 93. Uiteraard kun je hier ook inspiratie opdoen als je interesse hebt in de tuintegels van andere fabrikanten, of in onze andere tuinproducten. Je bent altijd welkom en wij denken graag met je mee.

Unieke Cera4line tuintegels met inspirerende designs

Hou jij van unieke, opvallende tuintegels die een echte eyecatcher vormen in je tuin? Dan zijn er een aantal indrukwekkende designs te vinden in de collectie van Gardenlux. Er zijn veel mooie Cera4line tuintegels die vooral een mooi, subtiel en luxe design hebben. Deze zijn ideaal om een rustige sfeer te creëren in de tuin. Wil jij juist zorgen voor wat meer leven in de tuin of zoek je wellicht unieke tegels om een opvallend en sfeervol terras mee te creëren? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij de Cera4line Mento Cremona Mosaico. Deze unieke tegel uit het Cera4line assortiment laat een bijzonder design zien. Door de neutrale kleuren in het design kun je deze terrastegel prima combineren met rustigere tuintegels uit de collectie als je dat wilt.

Design terrastegels combineren met donkere Cera4line tuintegels

Je kunt de design terrastegels, zoals de Mento Cremona Mosaico, natuurlijk gebruiken voor de hele tuin als je dat wilt. Hiermee zorg je gegarandeerd voor een indrukwekkende basis vol sfeer, waar je naar blijft kijken. Toch, voor velen zal dit effect wellicht wat te druk zijn. Je kunt dan natuurlijk deze design terrastegels gebruiken voor het deel waar het tuinmeubilair staat. Voor de rest van de tuin kun je andere Cera4line tuintegels gebruiken. Je laat de designtegels van het terras er echt uitspringen als je deze omringt met donkere tuintegels van Gardenlux, zoals de Cera4line Mento Promenade Carbon. Uiteraard is een combinatie met een lichte tegen evengoed mogelijk.

Een lichte, ruimtelijke uitstraling aan je tuin geven

Helaas hebben we niet allemaal een grote tuin. Sterker nog, steeds meer woningen in Nederland worden voorzien van een kleinere tuin, zodat er meer woningen gebouwd kunnen worden. Nieuwbouwwoningen staan dichter op elkaar, waardoor er minder ruimte overblijft voor een tuin. Donkere Cera4line tuintegels kunnen ervoor zorgen dat de tuin optisch kleiner wordt, en dat is niet altijd wenselijk als je de tuin al aan de kleine kant vindt. Natuurlijk zijn er ook mooie Cera4line tuintegels die de tuin juist opties groter maken. De Cera4line Mento Bluestone Light is een grote tegel, met een afmeting van 100 x 100 centimeter. Het grote formaat in combinatie met de lichte kleur zorgt ervoor dat de tuin optisch groter wordt.

Een natuurlijke sfeer creëren met de Cera4line tuintegels

Niets heeft een natuurlijkere uitstraling dan hout. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen houden van de look van hout. Het is niet alleen natuurlijk, maar het is ook mooi, warm en sfeervol. Weet je dat er ook Cera4line tuintegels zijn in een houtlook design? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Cera4line Mento Argenta in het assortiment. Deze houtlook tegel heeft een zeer natuurlijke kleur en is vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Je kunt de natuurlijke sfeer nog versterken door meer groen aan de tuin toe te voegen. Wil jij wel groen in de tuin, maar wil je niet te maken krijgen met veel onderhoud? Dan is kunstgraseen perfecte optie. Wij hebben diverse soorten realistisch kunstgras voor je klaarstaan. Profiteer van een hoge kwaliteit én de mooie look van echt gras in je tuin!

Laat je inspireren door onze collectie Cera4line tuintegels

Weet jij al precies wat je wilt voor je tuin? Dan kun je binnen onze collectie natuurlijk op zoek gaan naar de ideale tuin- en terrastegels. Weet je eigenlijk nog niet goed wat je wilt? Dan nodigen wij je uit om een bezoek te brengen aan onze showtuin in Wageningen. Hier kun je niet alleen alle Cera4line tuintegels van Gardenlux bewonderen, maar ook alle tuin- en terrastegels van andere gerenommeerde fabrikanten. Daarnaast kun je je hier laten inspireren door onze andere tuinproducten én staan wij natuurlijk voor je klaar om met je mee te denken. Kom gerust eens langs aan het Nudepark 93 in Wageningen. Wil je eerst meer weten? Dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.