Cera4line tegels

Cera4line tegels zijn populairder dan ooit, en dit heeft meerdere redenen. Op de eerste plaats heeft de populariteit van deze tegels van Gardenlux een boost gekregen door het televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing. In deze show maakt fabrikant Gardenlux mensen blij met een nieuwe tuin. Het zien van de tuin- en terrastegels van dit merk op televisie heeft veel mensen enthousiast gemaakt. Toch is dit zeker niet de enige reden waarom de Cera4line tegels zo in trek zijn. Deze tuin- en terrastegels zijn beschikbaar in tal van maten, kleuren en designs. Daarnaast bieden ze een uitzonderlijke kwaliteit en kun je eindeloos combineren. Benieuwd? Kom dan naar de showtuin van Nudetuin in Wageningen en ontdek de complete collectie.

Gardenlux biedt meerdere mooie collecties

De Cera4line tegels vallen binnen een bepaalde productlijn. Het gaat hier om een productlijn met tuin- en terrastegels die allemaal een dikte van 4 centimeter hebben. Dit is een uitstekende dikte als je zeker wilt zijn van een lange levensduur en een maximale kwaliteit. Naast de Cera4line tegels biedt Gardenlux ook andere collecties prachtige tuin- en terrastegels. Een andere bekende lijn is de Cera3line, met tuintegels die een dikte van 3 centimeter hebben. Deze dikte is meer gangbaar onder de keramische tegels en biedt eveneens een hoogwaardige, betrouwbare kwaliteit. In alle gevallen profiteer je van een lange levensduur. Alle tegels van Gardenlux zijn namelijk zo afgewerkt dat ze niet gevoelig zijn voor vlekken en ook weinig gevoelig zijn voor krassen. Daarnaast verkleuren de tegels niet, waardoor ze jarenlang mooi blijven zonder dat je er veel onderhoud aan hebt.

Cera4line tegels van neutraal tot ronduit indrukwekkend

Sommige mensen willen vooral een neutrale look in de tuin, anderen willen een indrukwekkende en creatieve sfeer creëren. In het assortiment Cera4line tegels zijn tuin- en terrastegels te vinden voor iedereen, ongeacht je smaak en voorkeur. Wil jij iets echt bijzonders in de tuin, of zoek je een sfeervolle design tegel met decoratie voor je terras? Dan is de Cera4line Mento Cremona Mosaico een mooie optie. Deze kun je prima combineren met diverse andere tuintegels uit dezelfde collectie. Het is het best om deze drukkere tegel te combineren met een rustigere tegel. Gaat je voorkeur uit naar een intens donkere tuintegel? Dan kun je eens een kijkje nemen bij de Cera4line Mento Promenade Carbon. Deze donkere tuintegel is vooral populair onder de mensen die een industriële uitstraling aan de tuin willen geven.

Wil jij de sfeer in je tuin lekker licht en rustgevend houden?

De industriële stijl laat vooral veel donkere kleuren zien. Er zijn meerdere Cera4line tegels die perfect bij deze stijl passen. Hou jij meer van de betonlook trend of wil jij gewoon een mooie, frisse en lichte look aan je tuin geven? Dan zijn er in de collectie Cera4line tegels natuurlijk ook prachtige designs voor jou te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Cera4line Mento Bluestone Light, een indrukwekkende tuintegel met een subtiel design. De kleur is werkelijk inspirerend en zit tussen grijs en ijsblauw in. Deze tuintegel weet alleen al met de bijzondere kleur echt indruk te maken. Uiteraard kun je ook deze lichte tegel combineren met diverse andere tegels uit het assortiment. Wij hebben niet alleen tegels van Gardenlux, maar ook van diverse andere gerenommeerde fabrikanten.

Wil jij aan de slag met de houtlook trend in de tuin?

Tegenwoordig hebben we in de Nederlandse tuinen ook te maken met een relatief nieuwe, sterk aan populariteit toenemende trend. We hebben het dan over de houtlook tegels. Er zijn mooie Cera4line tegels die een houtlook design hebben. Deze houtlook tuintegels zorgen in een handomdraai voor meer sfeer in de tuin. Houtlook tuintegels laten zich ook mooi combineren met kunstgras van realistische kwaliteit. Wil jij aan de slag met de houtlook trend in je tuin en gaat je voorkeur uit naar Cera4line tegels? Dan is de Cera4line Mento Argenta misschien wel een mooie optie voor jou.

Kom nader kennismaken met alle unieke Cera4line tegels

Gardenlux heeft een heel scala aan indrukwekkende, luxe en hoogwaardige designs. Als jij op zoek bent naar mooie tuin- en terrastegels, dan kun je bij dit merk altijd goed terecht. Nudetuin is jouw ervaren Gardenlux dealer. Je kunt alle Cera4line tegels van het merk, en de tegels uit andere collecties, bij ons komen ontdekken. Breng een bezoek aan onze showtuin in Wageningen en laat je inspireren door al onze tuinproducten. Natuurlijk kun je ook eerst online door ons assortiment neuzen om een indruk te krijgen van wat wij je kunnen bieden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij informeren en adviseren je graag.