Cera4line Mento Europe Grey

Cera4line Mento Europe Grey heeft een mooie basis in een diepgrijze kleur, met een subtiele invloed van lichtere accenten. Door deze lichtere accenten krijgt de tegel een luxe uitstraling die met name goed past bij de betonlook tuintrends van dit moment. Daarnaast past deze tuintegel van Gardenlux ook perfect bij de industriële stijl en natuurlijk in de moderne tuinen. Je kunt de Cera4line Mento Europe Grey gebruiken voor het betraten van de hele tuin of een groot deel van de tuin, maar deze tegel wordt ook toegepast als terrastegel. De tegel is afkomstig uit de Cera4line van fabrikant Gardenlux, wat betekent dat de tegel een extra dikte heeft van maar liefst 4 centimeter. Je kunt dan ook rekenen op een maximale kwaliteit. Uiteraard is deze tuintegel te verkrijgen bij Nudetuin, jouw ervaren Gardenlux dealer in Wageningen.

Extra dikte van de Cera4line Mento Europe Grey tuintegel

Een groot deel van de tuintegels hebben tegenwoordig natuurlijk een goede dikte. De dikte van 3 centimeter is het meest gangbaar onder de keramische tegels van diversee fabrikanten. Ook Gardenlux biedt een assortiment tuintegels in deze dikte, namelijk binnen de Cera3line collectie. De Cera4line Mento Europe Grey is afkomstig uit de Cera4line collectie en dat betekent dat deze tuintegel een dikte heeft van 4 centimeter. Vanzelfsprekend maakt dit de tuintegel extra krachtig, waardoor deze eventueel ook extra zwaar belast kan worden zonder dat er beschadigingen of barsten ontstaan. Deze tegel gaat jarenlang mee en houdt vast aan de oorspronkelijke kwaliteit. Als jij deze Gardenlux tuintegel koopt, dan weet je zeker dat je er jarenlang zorgeloos van geniet.

Het luxe design van de Mento Europe tuintegels

Gardenlux heeft een ruim assortiment tuintegels binnen diverse collecties. Deze tuintegels kun je natuurlijk allemaal terugvinden in het assortiment van Nudetuin. De Cera4line Mento Europe Grey is een mooie grijze variant die een luxe indruk maakt door de aanwezigheid van lichtere accenten in het design. De Cera4line Mento Europe Grey is perfect voor wanneer je een mooie, grijze basis wilt creëren. Wil je liever een wat natuurlijkere kleur, bijvoorbeeld voor de landelijke tuin? Dan is er nog een Mento Europe tuintegel van Gardenlux die wellicht beter aan je wensen voldoet. De Cera4line Mento Europe Greige laat een kleur zien die vergelijkbaar is met de kleur van cortenstaal, ofwel de ‘roestige’ kleur die momenteel erg populair is. Uiteraard heeft ook deze tuintegel een uniek design, waardoor de tegel niet volledig effen is.

De Cera4line Mento Europe Grey combineren met andere tuintegels

Voorheen legden mensen de complete tuin vaak aan door gebruik te maken van een enkele soort tuintegel. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er meerdere tuintegels met elkaar worden gecombineerd in een tuin. Hierdoor kan er bijvoorbeeld een andere look worden gegeven aan het deel van de tuin waar het tuinmeubilair staat, maar je kunt ook zorgen voor secties, wat heel populair is. Je kunt de Cera4line Mento Europe Grey goed combineren met andere tuintegels. Wel raden we aan om een tuintegel met een gelijke dikte te kiezen, voor een eenvoudige aanleg. Wil jij bijvoorbeeld een terras aanleggen met een uniek motief en gebruik je de Mento Europe Grey voor de rest van je tuin? Dan is de Cera4line Mento Cremona Mosaico misschien wel een mooie keuze die je aanspreekt. Ook deze terrastegel heeft een dikte van 4 centimeter.

Ook voor tuintegels van andere gerenommeerde fabrikanten

De Cera4line Mento Europe Grey is afkomstig uit het assortiment van Gardenlux, het merk dat vooral ook bekend is van het programma De Grote Tuinverbouwing. De Cera4line collectie, waar de Cera4line Mento Europe Grey toe behoort, is de collectie met de dikste tuintegels van dit merk. Nudetuin is jouw ervaren Gardenlux dealer voor alle varianten tuintegels van deze fabrikant. Toch, je kunt bij ons ook terecht voor tuin- en terrastegels van andere merken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Klijn en fabrikant Claessen. De meest ervaren fabrikanten zijn in ons assortiment goed vertegenwoordigd. Wij bieden je daarom altijd tuintegels die perfect passen bij de sfeer die jij in je tuin wilt creëren.

Wil jij de luxe Cera4line Mento Europe Grey kopen?

Ben jij op zoek naar een mooie tuintegel in een neutrale kleur met een uniek, subtiel design? Dan is de Cera4line Mento Europe Grey misschien wel de perfecte keuze voor jou. Deze tuintegel kan met de meest uiteenlopende kleuren, stijlen en designs worden gecombineerd. Kom gerust eens langs in onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93, om je te laten inspireren door alle mogelijkheden uit ons assortiment. Wil je eerst meer informatie, heb je advies nodig of wil je een offerte ontvangen? Dan staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.