Cera4line Gardenlux

De Cera4line Gardenlux tuintegels zijn beschikbaar in tal van mooie designs. Wanneer je zeker wilt zijn van een optimale kwaliteit en een lange levensduur van je nieuwe tuintegels, dan zijn de tuintegels van fabrikant Gardenlux zeker een goede keuze. De collectie Cera4line Gardenlux is een collectie met uitsluitend tuin- en terrastegels met een dikte van 4 centimeter. Verreweg de meeste keramische tuintegels hebben een dikte van 3 centimeter. De extra centimeter dikte zorgt voor nog meer kracht en kwaliteit. Bij Nudetuin vind je de mooiste tuintegels van deze ervaren fabrikant, zowel uit het Cera4line assortiment als uit de Cera3line collectie. Wil jij nader kennismaken met het mooie assortiment van deze populaire aanbieder? Dan kun je een bezoek brengen aan onze showtuin in Wageningen, aan het Nudepark 93.

De meest unieke designs voor een bijzondere tuin of terras

De collectie Cera4line Gardenlux tuintegels biedt een mooie collectie tegels die zowel voor de hele tuin als voor het terras gebruikt kunnen worden. Voorheen zagen we vooral veel effen designs in de Nederlandse tuinen, maar de tijden veranderen. We zien steeds meer unieke design tegels in de tuinen, en dat is mooi. De collectie Cera4line Gardenlux tuin- en terrastegels heeft zeker ook mooie varianten als jij op zoek bent naar iets unieks. Zo is er bijvoorbeeld de Cera4line Mento Cremona Mosaico, een unieke tuintegel met een opvallend design. Deze tuintegel heeft grijs in de basis, waardoor je deze prima kunt combineren met diverse andere grijze of zelfs zwarte tuintegels. Door het drukkere design weet je zeker dat je met deze tuintegels écht iets bijzonders in je tuin haalt.

Met Cera4line Gardenlux tuintegels buiten aan binnen verbinden

Veel mensen vinden het in deze tijd belangrijk dat de tuin er even sfeervol uitziet als binnen. We besteden niet meer alleen veel aandacht aan het creëren van sfeer in de woning, maar we zorgen er ook steeds vaker voor dat de tuin ook bij de gezelligheid van binnen betrokken wordt. In de Cera4line Gardenlux tuintegelcollectie zijn meerdere mooie houtlook tuintegels te vinden die perfect zijn om de tuin direct enorm veel sfeer te geven. De Cera4line Mento Argenta is bijvoorbeeld een mooie, warme houtlook tuintegel met een bijzondere structuur. Deze structuur zien we ook vaker op de vloeren in woningen. Door houtlook tuintegels af te stemmen op de houtlook / houten vloeren binnen, kun je makkelijk een eenheid creëren, waardoor je nog meer van je tuin geniet.

Donkere Gardenlux tuintegels voor moderne tuinen

Cera4line Gardenlux tuintegels zijn er in tal van kleuren, van heel licht tot heel donker. Hierdoor kun je de kleur gemakkelijk afstemmen op je persoonlijke smaak. We zien tegenwoordig vaker dat mensen kiezen voor een donkere tegel in de tuin. Dit heeft onder meer ook te maken met de opkomst van de industriële look, een echte trend die in huis begonnen is en nu langzaam ook naar buiten toe beweegt. De Cera4line Mento Promenade Carbon is een mooie variant uit de collectie Cera4line Gardenlux tuintegels als jij op zoek bent naar een donkere tegel voor de moderne en / of industriële tuin. Deze tuintegel laat een intens diepe kleur zien die zorgt voor de nodige luxe met een vleugje mysterie.

Toch liever lichte tuintegels in je tuin?

Een donkere basis in je tuin kan heel mooi zijn, zeker wanneer de kleur nog intenser wordt gemaakt door wat kleur eromheen. Wil je geen beplanting in je tuin? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor mooi kunstgrasof het gebruik van muurelementen om te zorgen voor contrast. Toch, niet iedereen houdt van donkere tuintegels. Daarnaast zijn er mensen die de donkere Cera4line Gardenlux tuintegels liever enkel voor het terras gebruiken, waarbij zij in de rest van de tuin een lichtere kleur tuintegel gebruiken. De Cera4line Mento Bluestone Light is één van de lichtste Cera4line Gardenlux tuintegels. Deze tuintegels hebben een prachtige tint en een indrukwekkend design.

Ontdek alle luxe en hoogwaardige Cera4line Gardenlux tuintegels

Gardenlux heeft prachtige design tegels voor elke soort tuin. Of je nu wilt genieten van een landelijke, betonlook, natuurlijke, mediterrane, moderne of industriële tuin; dit merk heeft altijd een passend design in de collectie. Nudetuin heeft de mooiste collecties van Gardenlux in het totaalaanbod opgenomen. Wil jij de Cera4line Gardenlux tuintegels zelf bekijken voor je een keuze maakt? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze showtuin in Wageningen. Hier vind je uiteraard ook al onze andere tuin- en terrastegels, van verschillende ervaren fabrikanten. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag.