Cera3line Lux & Dutch Square Grey

Cera3line Lux & Dutch Square Grey is een mooie, grote tuintegel uit het assortiment van Gardenlux. Dit merk kennen veel mensen van het televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing van SBS6. Het merk Gardenluxheeft al veel harten sneller laten kloppen. We hebben het dan niet alleen over de harten van deelnemers van het programma, maar ook van mensen die zich hebben laten inspireren door het programma. Dit heeft de tuintegels van Gardenlux, waaronder de Cera3line Lux & Dutch Square Grey, zeer populair gemaakt. Wil jij ook genieten van de hoogwaardige kwaliteit van deze tegels? Dan ben je welkom bij Nudetuin, jouw ervaren Gardenlux dealer in Wageningen. Je kunt onze showtuin bezoeken aan het Nudepark 93, waar je de complete collectie kunt bewonderen.

Een mooie 60 x 60 centimeter tuintegel van Gardenlux

De Cera3line Lux & Dutch Square Grey is een ideale keuze wanneer je wilt genieten van een mooie, grote, vierkante tuintegel in een neutrale en toch inspirerende kleur. De Cera3line Lux & Dutch Square Grey heeft namelijk een grootte van 60 x 60 centimeter, een formaat dat tegenwoordig erg populair is. De grijze tegel is perfect voor wanneer je de hele tuin wilt bestraten of een groot oppervlak van een mooie bestrating wilt voorzien. Wil jij de hele tuin voorzien van kunstgras en enkel tuintegels kopen voor het realiseren van een mooi en stabiel terras voor je tuinmeubilair? Ook dan is deze tuintegel van Gardenlux zeer geschikt. Door het goede formaat kun je makkelijk een stabiel terras realiseren dat direct mooi kleur bij het kunstgras.

De Cera3line Lux & Dutch Square Grey eenvoudig combineren

Grijs is een neutrale kleur die zich heel gemakkelijk laat combineren met tal van andere kleuren. Zo kun je de grijze tuintegels combineren met tuintegels in een zwarte of witte kleur, maar ook met tuintegels in alle andere tinten grijs. De Cera3line Lux & Dutch Square Grey kan hierdoor echt heel eenvoudig gecombineerd worden met tal van andere keramische tuintegels met een gelijke dikte. Dit betekent natuurlijk ook dat je niet per se hoeft te kiezen voor een tweede tuintegel uit het aanbod van Gardenlux. Er zijn meer fabrikanten die tuintegels met een dikte van 3 centimeter leveren en ook deze vind je natuurlijk terug in ons (online) assortiment. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje in het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld of bij de indrukwekkende tuintegels van Klijn.

Een mooie combinatie met muurelementen of siergrind

We zien steeds vaker dat mensen meerdere elementen in de tuin combineren. Zo worden er bijvoorbeeld steeds vaker mooie hoogteverschillen gecreëerd door gebruik te maken van muurelementen. De Cera3line Lux & Dutch Square Grey laat zich makkelijk combineren met luxe muurelementen in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Daarnaast kun je het grijze van de Cera3line Lux & Dutch Square Grey ook eenvoudig aanvullen met bijvoorbeeld siergrind of split in een passende kleur. Siergrind en split is te verkrijgen in tal van kleuren, waaronder ook een hele selectie kleuren en kleurenmixen die perfect combineren bij het intens grijs van deze luxe Gardenlux tuintegel.

Cera3line Lux & Dutch Square Grey voor een stijl die bij je past

De tijd waarin alle tuinen er in de basis hetzelfde uit zagen is definitief voorbij. Tegenwoordig besteden we graag aandacht aan de tuin en willen we in onze buitenruimte genieten van een stijl en sfeer die bij ons past. De Cera3line Lux & Dutch Square Grey past bij diverse mooie stijlen. De meest voor de hand liggende stijl is natuurlijk de betonlook stijl, waar alle grijstinten bij passen. Toch, deze mooie tuintegel past bijvoorbeeld ook goed bij de industriële look en de moderne stijl. Uiteindelijk gaat het er vooral om dat jij kunt gaan genieten van een sfeer in je tuin waar jij je lekker in voelt!

Wil jij de Cera3line Lux & Dutch Square Grey kopen?

Ben jij voor je tuin of terras op zoek naar een mooie tegel met een neutrale kleur en een mooie afwerking? Dan kun je in ons assortiment natuurlijk meer mooie varianten vinden, van verschillende fabrikanten. Gaat je voorkeur uit naar een tuin- en terrastegel van Gardenlux? Je kunt de Cera3line Lux & Dutch Square Grey kopen via onze webwinkel of in onze showtuin. Uiteraard ben je ook altijd welkom om meer inspiratie op te doen of wanneer je graag wilt dat wij met je meedenken over het ideale ontwerp voor jouw tuin. Kom gerust eens naar onze showtuin om kennis te maken met ons en onze collectie. Wil je eerst meer informatie of advies? Dan staat onze klantenservice voor je klaar!