Cera3line Lux & Dutch Select Dark

Cera3line Lux & Dutch Select Dark tuintegels hebben een intense kleur die zorgt voor een mysterieuze look in de tuin. De tijd waarin iedereen koos voor grijze tuintegels is definitief voorbij. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel kleuren en designs beschikbaar, waardoor we steeds meer variaties in de Nederlandse tuinen tegenkomen. Ben jij op zoek naar een intens donkere tuintegel, bijvoorbeeld voor het realiseren van een industriële look in de tuin? Dan is de Cera3line Lux & Dutch Select Dark zeker een tuintegel die jij wilt overwegen. Natuurlijk vind je deze tuintegel terug in het assortiment van Nudetuin. Ben jij ook benieuwd naar andere mogelijkheden? Kom gerust eens inspiratie opdoen in onze showtuin in Wageningen!

Een perfecte tegel voor de industriële tuin

De laatste jaren hebben we op het gebied van interieur kennis mogen maken met een nieuwe trend, namelijk die van het industriële interieur. Binnen deze stijl zien we vooral veel donkere kleuren, in bepaalde gevallen gecombineerd met robuust hout. Steeds meer mensen willen de stijl van binnen doorvoeren in de tuin. De Cera3line Lux & Dutch Select Dark is een perfecte keuze wanneer jij ook in je tuin wilt genieten van een industriële look. De Cera3line Lux & Dutch Select Dark biedt een intensiteit in de kleur die je niet vaak tegenkomt in tuintegels. Het is dan ook een indrukwekkend design waar je echt een sterke sfeer mee kunt creëren in de tuin. Deze Cera3Line tuintegel is afkomstig van het merk Gardenlux.

De Cera3line Lux & Dutch Select Dark in 60 x 60 centimeter

Voorheen zagen we vooral relatief kleine tegels in Nederlandse tuinen. Je kunt hierbij denken aan de welbekende klinkers, maar natuurlijk ook aan het formaat van stoeptegels. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen liever voor grotere tegels. Het is dan ook zo dat de tuin optisch groter wordt wanneer je gebruik maakt van grotere tuintegels. De Cera3line Lux & Dutch Select Dark is te verkrijgen in het formaat 60 x 60 centimeter, met een dikte van 3 centimeter. Dit formaat is zeer populair en kan makkelijk binnen iedere tuin worden verwerkt. Wil jij eigenlijk een iets groter formaat? Dan is er een vergelijkbare tegel te verkrijgen in het formaat 90 x 90 centimeter. Dit is de CeraDeco Nordica Dark in ons assortiment. Deze donkere tuintegel is afkomstig uit het assortiment van fabrikant Claessen.

Ook ideaal voor de betonlook tuin met contrast

We hebben tegenwoordig niet alleen te maken met de industriële trend. Ook de betonlook trend, die in het interieur is begonnen, is inmiddels ook naar buiten getreden. Steeds meer mensen willen een betonlook tuin realiseren en ook hier past de Cera3line Lux & Dutch Select Dark uitstekend bij. Juist omdat deze tuintegel zo donker is, kan deze goed worden gecombineerd met diverse tinten grijs die passen binnen de betonlook stijl. Met de Cera3line Lux & Dutch Select Dark zorg je eenvoudig voor een indrukwekkend contrast, waardoor je tuin echt een unieke sfeer krijgt. Natuurlijk kun je deze donkere tegels ook combineren met lichtere tegels uit het aanbod van Gardenlux, zoals de Cera3line Lux & Dutch 90x90x3cm Arezzo taupe.

De Cera3line Lux & Dutch Select Dark combineren met andere elementen

Je kunt de Cera3line Lux & Dutch Select Dark tuintegel gebruiken om de hele tuin mee te bestraten of om een mooi terras mee te realiseren. Het mooie van deze intense, neutrale kleur is wel dat je makkelijk combinaties kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld mooie borders maken met muurelementen in een afwijkende kleur, waardoor er een speels geheel ontstaat met mooie hoogteverschillen. Wil je het intense van de tuintegel juist benadrukken? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze mooie tegel te combineren met realistisch kunstgras. Het groen van het kunstgras zorgt ervoor dat het donkere van de tegel er nóg intenser uitziet.

Wil jij de unieke Cera3line Lux & Dutch Select Dark kopen?

De één houdt van een lichtere look, de ander kiest het liefst voor zo donker mogelijk. Uiteindelijk draait het natuurlijk vooral om wat je zelf mooi vindt. Als jij houdt van een donkere, intense en ietwat mysterieuze look in de tuin, dan is de Cera3line Lux & Dutch Select Dark misschien wel de perfecte keuze voor jou. Weet je het niet helemaal zeker? Kom dan eens langs in onze showtuin om al onze opties zelf te ervaren. Wij denken natuurlijk graag met je mee. Je vindt ons aan het Nudepark 93 in Wageningen. Wil je eerst meer informatie of heb je advies nodig? Dan staat onze klantenservice natuurlijk graag voor je klaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.