Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni

Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni is een mooie tuintegel als je houdt van een neutrale en toch inspirerende kleur. Deze grijze tuintegel past perfect binnen de meest uiteenlopende stijlen en sferen, waardoor je ook gemakkelijk kunt combineren. Bij Nudetuin kun je veel verschillende soorten grijze tuintegels kopen, in diverse formaten. De Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni is bij ons beschikbaar in de afmeting 70 x 70 x 3,2 centimeter. Hiermee wijkt de tuintegel af van de standaard, waardoor deze extra bijzonder is. De grote tuintegels zijn makkelijk te leggen en de extra dikte zorgt voor een optimale kwaliteit. Je kunt met deze tuin- en terrastegel dan ook altijd rekenen op een lange levensduur. Wil je de tegel eerst zelf komen bekijken? Dan ben je natuurlijk welkom in onze showtuin in Wageningen.

Een unieke tegel in het Gardenlux assortiment

In het Gardenlux assortiment zijn tuin- en terrastegels te vinden in diverse afmetingen. Veel voorkomende afmetingen zijn bijvoorbeeld 60 x 60 centimeter en 90 x 90 centimeter. Een veel minder voorkomende afmeting is die van de Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni, die namelijk een afmeting van 70 x 70 centimeter heeft. Hiermee is de tuin- en terrastegel wellicht een vreemde eend in de bijt, maar zeker wel eentje die de moeite waard is. Met een goede dikte van 3,2 centimeter biedt de Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni een optimale kwaliteit, terwijl je ook geniet van een mooi design in een neutrale kleur. Het is juist de grootte van deze tegel die ervoor zorgt dat de tuintegel veel luxe uitstraalt.

De Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni voor je terras of hele tuin

Zoek jij naar een mooie tegel om je hele tuin mee te bestraten? Dan is de Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni van fabrikant Gardenlux een mooie keuze. Het design zorgt voor een rustgevende basis in je tuin. Je kunt deze grote tuintegel ook gebruiken voor het realiseren van een terras, waarbij je de rest van je tuin kunt voorzien van kunstgras, van beplanting of bijvoorbeeld een andere kleur tuintegel. Je kunt het natuurlijk helemaal indelen en vormgeven zoals jij het wilt. Uiteindelijk wil je ervoor zorgen dat er een sfeer in je tuin ontstaat waarin jij je thuis voelt. Deze grijze tuintegel zorgt voor een neutrale basis van je tuin of je terras, waardoor je eindeloos kunt combineren met andere stijlen en kleuren. Zo maak je er altijd een tuin van die perfect bij jou past.

De Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni komt uit een populaire collectie

Veel mensen kennen het merk Gardenlux van televisie. Deze fabrikant speelt namelijk de hoofdrol in het programma De Grote Tuinverbouwing. Al velen hebben zich blij laten maken met een mooie Gardenlux tuin, en veel kijkers hebben mooie inspiratie op kunnen doen door het programma te bekijken. De Lux & Dutch collectie van Gardenlux is zeer popular en bevat mooie, luxe en neutrale modellen voor de meest uiteenlopende tuinen. Uiteraard behoort de Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni ook tot deze populaire collectie. Andere collecties van het merk die erg in trek zijn, zijn bijvoorbeeld de Cera3line en de Cera4line tuintegels. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor tuintegels van andere gerenommeerde fabrikanten, waaronder Claessen en Michel Oprey & Beisterveld.

Een perfecte tuintegel voor diverse soorten tuinen

Door de grijze kleur van de Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni kun je deze mooie tuintegel echt in elke tuinstijl plaatsen. Of je nu houdt van industrieel, betonlook of natuurlijk; het kan allemaal met deze mooie tuintegel. Daarnaast kun je ook mooie combinaties maken met deze tuintegels. Zo zijn er een aantal muurelementen die mooi samengaan met de Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni. Muurelementen worden momenteel veel gebruikt om mooie, strakke borders te creëren. Daarnaast zijn ze ook ideaal om bijvoorbeeld hoogteverschillen mee te maken in de tuin. Verschil in niveau is tegenwoordig erg populair. Natuurlijk kan deze grijze tuintegel ook uitstekend worden aangevuld met siergrind of split als daar je voorkeur naar uit gaat. Alle combinaties zijn mogelijk!

De Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni kopen bij Nudetuin

Wil jij een mooie, neutraal gekleurde tuintegel kopen om een rustige basis te creëren in je tuin? Of ben je wellicht op zoek naar een grotere tegel voor het realiseren van een mooi terras in je tuin? Je kunt de Cera3line Lux & Dutch Seattle Uni kopen in beide situaties, want deze tegel is geschikt voor zowel de hele tuin als enkel een terras. Kom eens naar de showtuin van Nudetuin om onze complete collectie te bekijken. Hier kun je direct mooi inspiratie opdoen. Wij zijn gevestigd aan het Nudepark 93 in Wageningen. Wil je eerst advies of heb je meer informatie nodig, bijvoorbeeld over de Gardenlux tuintegels? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.