Cera3line Downtown Grey

Cera3line Downtown Grey tuintegels zijn perfect voor elke tuin, vooral omdat deze tuintegels een mooie, neutrale kleur hebben die werkelijk overal bij past. De grijze kleur laat een subtiel design zien, waardoor deze tuintegel rustig en harmonieus is. Wil jij een ontspannen sfeer creëren in je tuin? Dan is de Cera3line Downtown Grey hier uitstekend geschikt voor. Deze tuintegel is afkomstig uit het populaire assortiment van Gardenlux. In deze mooie collectie zijn meer grijze tuintegels met een subtiel design te vinden, welke stuk voor stuk geschikt zijn voor zowel de hele tuin als voor enkel een terras. Nudetuin is jouw ervaren Gardenlux dealer. Je bent bij ons van harte welkom om de collectie in de showtuin in Wageningen te komen bekijken. Wij zijn te vinden aan het Nudepark 93 in Wageningen. Uiteraard kun je je hier ook laten inspireren door al onze andere tuinproducten.

Mooie tuintegels voor de betonlook tuin

Betonlook tuinen zijn een trend in deze tijd. We zien deze trend al jaren en dat geeft aan dat het om een trend gaat die blijft. De Cera3line Downtown Grey tuintegels passen perfect bij deze trend. Het grijze design van deze tuintegel sluit perfect aan bij diverse andere tinten grijs die horen bij de betonlook tuin. Natuurlijk kun je de tuin helemaal vormgeven en indelen zoals je zelf wilt. Met de Cera3line Downtown Grey zorg je eenvoudig voor een mooie basis in de tuin, of je nu een groter oppervlak wilt aanleggen of enkel een terras. De intense kleur biedt een rustige uitstraling die perfect te combineren is met diverse andere designs en stijlen. Zo kun je deze mooie tuintegel ook toepassen in een tuin waarin je een industriële sfeer wilt realiseren.

De Cera3line Downtown Grey combineren met andere tuintegels

Wil je de tuin helemaal of voor een groot deel bestraten, maar wil je geen grotere oppervlakte in dezelfde kleur? Dan kun je de grijze Cera3line Downtown Grey tuintegels natuurlijk ook mooi combineren met andere keramische tuintegels. In ons assortiment vind je niet alleen de tuintegels van Gardenlux, maar ook van andere ervaren merken. Zo kun je bij ons ook de mooie tuintegels van Claessen kopen of de bijzondere designs van fabrikant Klijn. Dit zijn slechts voorbeelden. Je kunt altijd meerdere tuintegels met elkaar combineren om de oppervlakte te onderbreken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de hele tuin of een deel van de tuin te bestraten met één soort, en het terras waarop het tuinmeubilair staat met een andere soort. Zo kun je eindeloos spelen met mooie combinaties in je tuin.

Verschillende formaten van deze grijze tuintegel

Het is natuurlijk belangrijk dat het formaat tuintegel goed past bij je tuin én bij je persoonlijke smaak. De grijze tuintegel van Gardenlux is beschikbaar in twee formaten. Je kunt de Cera3line Downtown Grey 60 x 60 x 3 centimeter kopen wanneer je wilt genieten van de uitstraling van een vierkante tuintegel in een praktisch formaat. Wil je toch liever een nog iets grotere tegel in de tuin, waarmee je je tuin optisch groter maakt? Dan kun je bij ons de Cera3line Downtown Grey 90 x 90 x 3 centimeter kopen. Beide formaten zijn geschikt voor zowel een grotere oppervlakte als voor enkel het realiseren van een sfeervol terras. Door de goede dikte van 3 centimeter kun je altijd rekenen op een hoogwaardige, sterke kwaliteit.

De Cera3line Downtown Grey combineren met kunstgras

Grijs is natuurlijk een kleur die zich heel makkelijk laat combineren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van zwarte of antracieten muurelementen om mooie borders te maken, die perfect passen bij het grijze van de Cera3line Downtown Grey tuintegels. Wil je genieten van meer groen in de tuin, maar voel je er weinig voor om veel tijd te besteden aan het onderhouden van de tuin? Dan kun je deze mooie Gardenlux tuintegel natuurlijk ook combineren met kunstgras van realistische kwaliteit. Het groen van het kunstgras past perfect bij de tuintegel en zorgt ervoor dat het grijs nog intenser toont.

De Cera3line Downtown Grey kopen voor tuin of terras

Ben jij op zoek naar een mooie tuintegel met een rustgevende, neutraal grijze uitstraling? Wil je wellicht een subtiel design terrastegel om een sfeervol en ontspannen terras in je tuin te realiseren? De Cera3line Downtown Grey van Gardenlux is in beide gevallen een goede keuze. Kom deze tegel gerust eens bekijken in onze showtuin in Wageningen, waar je je direct kunt laten inspireren door alle andere tuintegels, terrastegels en andere tuinproducten. Wij denken natuurlijk graag met je mee. Wil je eerst meer informatie of heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.