Betontegels als sierbestrating: 6 inspiratietips!

Betontegels worden steeds populairder. We hebben momenteel te maken met een aanhoudende woontrend, namelijk de betonlook inrichting. Veel mensen willen binnen en buiten samenbrengen om een mooi geheel te creëren. Dan kies je natuurlijk voor betontegels als sierbestrating in je tuin. Eventueel kun je de betontegels met kunstgras combineren voor een sfeervolle look. Nudetuin geeft je 6 inspiratietips voor als jij betontegels in je tuin wilt!

 

Vierkante betontegels 40×40

Vierkante betontegels 40X40 zijn erg populair, onder meer voor het realiseren van een mooi terras in de tuin. Natuurlijk heb je een ruime keuze wanneer je betontegels 40×40 wilt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een lichte betontegel 40×40 met een zachte uitstraling of voor een donkere betontegel 40×40 met een natuurlijke look. Er zijn veel kleurvarianten, waaronder ook sepia voor een warme sfeer.

Vierkante betontegels 50×50

Natuurlijk kun je ook een stapje groter gebruiken in je tuin. Dan kom je uit bij de betontegel 50×50. Een mooi groot formaat voor meerdere doeleinden. Je kunt bijvoorbeeld relatief effen gekleurde betontegels 50×50 gebruiken voor de aanleg van een terras in de tuin. Het is ook mogelijk om onderhoudsvriendelijke betontegels 50×50 in een mooie kleur te gebruiken voor sierbestrating in de hele tuin.

 

Kleine betontegels in diverse afmetingen

Er zijn natuurlijk niet alleen vierkante betontegels. Er zijn ook kleine betontegels in diverse afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan 15×30 of 20×30 betontegels. Ideaal voor zowel kleine als grotere oppervlakken. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke uitstraling van de Premiton Tenerife betontegels of voor de luxe look van de TerraTops Kenia betontegels.

 

Vierkante betontegels 60×60

Onder de grote betontegels vinden we de vierkante betontegels 60×60. Deze zijn mooi voor sierbestrating in de hele tuin of voor een ruim opgezet terras. Wanneer de betontegels antraciet gekleurd zijn, dan geeft dit direct een luxe sfeer aan de tuin. Natuurlijk kun je ook een mooi pad in de tuin aanleggen, waarbij je een combinatie maakt tussen betontegels en kunstgras, bijvoorbeeld. Hiervoor kun je ook mooie betontegels 60x60 gebruiken die meerdere kleuren laten zien.

 

Vierkante betontegels 100×100

Je kunt ook mooie creaties maken met de extra grote betontegels 100×100. Ook deze zijn uiteraard beschikbaar in diverse kleuren. Je kunt deze betontegels 100×100 met kunstgras combineren, maar een combinatie met siergrind of split is ook goed mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de intens donker gekleurde GeoColor 3.0 Dusk Black betontegels en laat deze leggen met ruimte ertussen. Deze ruimte kan mooi worden opgevuld met siergrind of split naar keuze.

 

Natuurlijke betontegels

De bovenstaande betontegels zijn allemaal vierkant of rechthoekig. Wil je een extra speels en natuurlijk effect realiseren met betontegels? Dan zijn hier uiteraard ook mooie betontegels voor te krijgen. Er zijn diverse betontegels die in natuurlijk verband gelegd kunnen worden. Ook hierin zijn meerdere kleurvarianties mogelijk. Deze natuurlijke betontegels zijn sfeervol en maken een unieke indruk in elke tuin en buitenruimte.

 

Betontegels voor sierbestrating kopen of bestellen

Wil jij betontegels voor sierbestrating kopen, eventueel om te combineren met kunstgras of siergrind? Met de betontegels van Nudetuin kun je echt alle kanten op. Wij bieden je een zeer uitgebreide collectie betontegels voor de meest uiteenlopende toepassingen. Kom eens kijken in onze showtuin in Wageningen of bestel betontegels online. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over ons kunstgras, ons assortiment siergrind & split en natuurlijk over onze betontegels.