Betonlook tuin: 5 tips van Nudetuin!

De betonlook tuin wint steeds meer aan populariteit. Logisch ook, want beton is helemaal ‘hot’, zowel binnenshuis als buiten. Bijkomend voordeel is nog wel dat de betonlook tuin heel makkelijk onderhoudsvrij gemaakt kan worden, al hoeft dit niet als je dat niet wilt. Ook met subtiele elementen kun je namelijk al zorgen voor een goede mate van de betonlook trend in je tuin. Nudetuin biedt ook meerdere producten aan die uitstekend passen bij de betonlook tuin. Wij geven je 5 leuke tips uit ons assortiment.

 

1. Betonnen stapelblokken

Een betonlook tuin creëer je in een handomdraai door gebruik te maken van betonnen stapelblokken. Deze passen perfect bij de moderne sfeer en zijn veelzijdig toe te passen. Zo kun je er makkelijk hoogteverschillen mee realiseren, maar je kunt de betonnen stapelblokken ook gebruiken voor onder meer vijvers, zitkuilen, bloembakken en borders.

 

2. Betontegels in de betonlook tuin

Hoe zorg je makkelijk voor een mooie betonlook tuin? Juist, door aandacht te besteden aan de bestrating. Het is namelijk zo dat de bestrating een bijzonder grote rol speelt in het bepalen van de sfeer. Wanneer je deze betonlook maakt, dan heb je de beste basis voor een betonlook tuin. Meer heb je eigenlijk niet nodig als je dat niet wilt. Kijk eens bij onze betontegels om wat inspiratie op te doen.

 

3. Traditionele betonklinkers

Ben jij niet zo van de sierbestrating, maar wil je wel graag een betonlook bestrating in de tuin? Dan zijn de betonklinkers wellicht de juiste keuze voor jou. Deze sfeervolle klinkers zijn traditioneel en te bestellen in diverse kleurstijlen. Met de betonklinkers kun je heel makkelijk de nostalgie van vroeger mixen met de trends van nu. Een ideale keuze om een betonlook tuin te creëren waar je jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

 

4. Betonbielzen voor de betonlook tuin

Betonbielzen zijn er in de echte betonkleur, maar als je ook wat wilt variëren zijn er ook diverse andere kleuren beschikbaar. Het mooie van onze betonbielzen is wel dat de levensduur bijna eindeloos is. Het is zeker niet zo dat je ze na een jaar alweer moet vervangen. Beton is een bijzonder sterk en duurzaam materiaal. Je kunt de betonbielzen op meerdere manieren toepassen in je betonlook tuin. Laat je creativiteit eens de vrije loop!

 

5. Betonnen muurelementen

De betonnen muurelementen worden ook wel stapelementen. Wil je op een leuke manier hoogteverschillen realiseren of accentueren in de tuin? Dan zijn de betonnen muurelementen ideaal om hiervoor toe te passen. Je kunt deze muurelementen makkelijk op elkaar stapelen. Dit kun je los doen, maar als je extra stevigheid wilt kun je ze ook verlijmen. Maak er bloembakken mee, bouw er een leuke bank van voor in je betonlook tuin of gebruik ze om je terras mooi te verwerken. Alles kan!

 

Shoppen bij Nudetuin voor je betonlook tuin

Als jij wilt gaan genieten van een mooie, onderhoudsvriendelijke en op-en-top trendy betonlook tuin, dan hebben wij meer dan voldoende om je daarbij te helpen. Kom ons assortiment eens bekijken in de showtuin aan het Nudepark 93 in Wageningen. Bestel je liever online? In onze webwinkel vind je ook alles wat je nodig hebt voor jouw ideale betonlook tuin. Meer tips nodig voor je betonlook tuin? Neem dan contact met ons op!